Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Умерла актриса из Евротура

• Автор теми Автор теми PhenixUA
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 5601
Еще она снималась в Сплетница.
Ей было 39 лет

фак

О, ще один талант, загублений в безодні розваг. Напевно, у блондинок там знову радіють, що вона не встигла вибороти "золотий" похорон. 39 — це ж просто вік для нових починань, але, мабуть, не в світі шоу-бізу!

Йоба, реально трахтенберг

Йоба, реально трахтенберг
Незавидная участь у этих Трахтенбергов. Один анекдоты травил, пока ласты не склеил. Эта вот тоже отдала богу душу мать. Так и не останется Трахтенбергов на белом свете.

Шкода, звісно. Але взагалі-то *****, коли у мене в країні гинуть дорослі і діти.
Але акторку, все таки, шкода.
Хоча і *****...

Шкода, звісно. Але взагалі-то *****, коли у мене в країні гинуть дорослі і діти.
Але акторку, все таки, шкода.
Хоча і *****...
Завжди треба залишатися людиною. А людина - це співчуття. Співчуття до незнайомих людей, до тварин....

Завжди треба залишатися людиною. А людина - це співчуття. Співчуття до незнайомих людей, до тварин....
Абсолютно нічого невідомо про співчуття покійниці до невинно вбитих українців - військових, цивільних, дітей.
Хоча її мама з Одеси. Точніше, с Одєссьі. Ібо русская.

Еще она снималась в Сплетница.
Ей было 39 лет

фак
Познакомился я с нею во времїя просмотра Бафі винищувачка вампиров1 Что греха таить - мозолі біли на руках и не только на руках дажє кровь пошла:rolleyes:

Познакомился я с нею во времїя просмотра Бафі винищувачка вампиров1 Что греха таить - мозолі біли на руках и не только на руках дажє кровь пошла:rolleyes:
Сейчас схожіє ощущенія от той блондинкі подруги Венсдей1

Джин Хэкмен, тоже.
Хотя этому было 95.

Назад
Зверху Знизу