Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Незавидная участь у этих Трахтенбергов. Один анекдоты травил, пока ласты не склеил. Эта вот тоже отдала богу душу мать. Так и не останется Трахтенбергов на белом свете.Йоба, реально трахтенберг
Завжди треба залишатися людиною. А людина - це співчуття. Співчуття до незнайомих людей, до тварин....Шкода, звісно. Але взагалі-то *****, коли у мене в країні гинуть дорослі і діти.
Але акторку, все таки, шкода.
Хоча і *****...
Абсолютно нічого невідомо про співчуття покійниці до невинно вбитих українців - військових, цивільних, дітей.Завжди треба залишатися людиною. А людина - це співчуття. Співчуття до незнайомих людей, до тварин....
А це немає значення - це "її проблема".Абсолютно нічого невідомо про співчуття покійниці до невинно вбитих українців - військових, цивільних, дітей.
Познакомился я с нею во времїя просмотра Бафі винищувачка вампиров1 Что греха таить - мозолі біли на руках и не только на руках дажє кровь пошлаЕще она снималась в Сплетница.
Ей было 39 лет
![]()
Долбоёб.Помер Максим и хрен с ним.
*********.Долбоёб.
Сімпотна була жіночка!Еще она снималась в Сплетница.
Ей было 39 лет
![]()
Сейчас схожіє ощущенія от той блондинкі подруги Венсдей1Познакомился я с нею во времїя просмотра Бафі винищувачка вампиров1 Что греха таить - мозолі біли на руках и не только на руках дажє кровь пошла![]()
ПопАхує якоюсь зоопедофілієюСейчас схожіє ощущенія от той блондинкі подруги Венсдей1