Статус: Офлайн
Повідом.: 4327
Повідом.: 4327
Що там, укриття доступні цілодобово?!)
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
київрада прийняла постанову - єбать за закриті укриття.Що там, укриття доступні цілодобово?!)
А у нас кто-то вних бегает?Що там, укриття доступні цілодобово?!)
А как в них бежать в кромешной тьме.А у нас кто-то вних бегает?

Подвалы - это все ***ня, малята.До нашого будинку комісія з обстеження укриттів приходила ще напочатку року. Сказали, що в підвалах трьох під'їздів можна ховатися, в в інших трьох - ніт, бо там проходять транзитні труби опалення.

Та не в этом дело даже. Просто в Харькове сейчас пару прилетов с-300 в месяц, о которых узнаешь по факту прилетов, в таких условиях о укрытий толку ноль.Чтобы туда бегать надо знать где они находятся...должно быть написано, что это "Бомбоубежище" и стрелками показан туда проход. Я на своем районе не знаю ни одного убежища.
Киев сейчас каждую ночь (и днем иногда) десятками ракет и шахидов атакуют, там это имеет смысл.в Киеве уже добегались...
а сколько было в самом начале..идущих в метро при тревоге ...
Майже. Тіки такий, що не завалиться тобі на голову і має більш ніж один вихід. А ще, там є табличка "укриття".что такое укрыття? подвал?
да.
Табличек нет. По тому, как я представляю свой дом, на двух входах замки. Третий првоерю. Четвертый - частная собственность.Майже. Тіки такий, що не завалиться тобі на голову і має більш ніж один вихід. А ще, там є табличка "укриття".
Ну а чо, раніше всі проста гинули, а тепер гине тільки 3 з 4х, в кого прилетіло, і з'являються потерпілі. труп заяву не накатає, а виживший - може.прошло 1,5 года с начала войны и только вспомнили об убежищах. ппц
Ночью в кромешной тьме.Крім того, в місті встановлені інформаційні вказівники з напрямком руху до найближчих сховищ.

У меня плохое зрение. Ночью я потеряю ориентацию.У вас топографичный ******изм?!
Ну карта якась ржака. Подивився, там в якості відкритого укриття вказано будівлю Дом Сурукчі, яка в напіврозваленому стані на території будівельного майданчику. Формально в стані "реконструкції"Загалом у місті налічується близько 2600 найпростіших укриттів (підвальних приміщень).
За потреби харків'яни можуть скористатися інтерактивною картою укриттів (. )⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.