Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Укрпочта запустила быструю доставку из китайских интернет-магазинов: обещают доставлять за неделю.

Тобто якщо я замовив якусь фігню за 15, трекінгу нема другий тиждень... І не буде?)

Насколько я знаю трековый номер у китайцев стоит 1-2 бакса, поэтому отправлять заказы кто меньше 25, кто меньше 50 баксов смысла нет. Покажите свой трек, можно понять что и как.

Найчастіше межа, де починають відправляти трекові - 10$.

Тобто якщо я замовив якусь фігню за 15, трекінгу нема другий тиждень... І не буде?)

Що значить немає трекінгу? Якийсь трек точно дадуть. І це може бути UPU трек - единий для всього світу, з яким твоя посилка й приїде до тебе та за яким відповідно може бути відстежена на всьому шляху, або якийсь внутнішній трек якогось перевізника, яким відправив селер. При передачі посилки іншому перевізнику, укрпошті на нашій митниці наприклад, укрпошта надасть йому свій інший трек, котрий тобі вже буде недосяжний. Відповідно відслідкувати таку посилку можна лише на першому етапі.

Трек код є, але не трекається) відправлено 12-го
China post

Як же вони задрочили вже. Те, що їде з голандії/швеції, вже тиждень на митниці валяється, з китаю - взагалі хз де знаходиться вже місяць бо останній раз трекалось на виході з китаю.

А пробовал уже кто-то прбную покупку осуществить?

А кто то сможет подсказать по этому трэку: RC064574775MY
Отправили еще *** зна когда

Может таможня где-то стпорнула? Даже не представляю, что делать в таких случаях ...

****ец, как ******* эта укрпошта

До чого тут пошта? Саме укрпошта цієї посилки не бачила.

Так таможня чи пошта? Чи воно взагалі не дійшло до них? І яка пошта тоді? Бо не лише ж укрпошта є. Ще є дрочовий містекспрес, ще якісь місцеві перевізники, що співпрацюють з логістами, що з китаю возять.

У будь-якому випадку питай с китайця, а він вже хай питає з того, ким відправляв. Ніяких проблем з трековою посилкою не буде - ти отримаєш рефунд, китаєць рефунд від перевізника, а перевізник в свою чергу знайде де проєбалось та теж зніме з винного.

Да это я тоже прочитал, только ж это было месяц назад. Можно забыть про нее?

Пример моего Малазийского трека RC063919523MY между KIEV PI-1 и когда она засветилась в Украине прошло 21 день. + Добавь НГ
Так что, забывать пока рано :)

главное не прозевать окончание защиты на алиэкспресе ...

Может таможня где-то стпорнула? Даже не представляю, что делать в таких случаях ...
какая таможня, не было этой посылки в Украине еще

Результат пошуку

Штрихкодовий ідентифікатор: RC064574775MY

Дані про відправлення за номером RC064574775MY на даний час відсутні, тому що не зареєстровані в системі.

20.11.2015
11:14:42
3 день
Ваш пункт был обработан в Киев PI-1
Баттерворта

пользуйтесь нормальными сайтами, а не теми которые кривые переводы тулят

2015-11-20 11:14 BUTTERWORTH, Item dispatched out KIEV PI-1
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу