Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Украинский Навальный?

• Автор теми Автор теми Oleg
  • Дата створення Дата створення
Украине нужна судебная система другой страны
Україні потрібно щоб такі як ти зібрали манатки та уйобували на росію. І не обирали для України клоунів що торгують з ворогом на крові президентами.

Олег, якщо ти рускій, то так і скажи. Я обіцію не знущатись над тобою в такому випадку.

скажи прямо, ты *****?

Відносини (рос. отношения) – переважно суспільні зв’язки; зв’язки між країнами, організаціями тощо: економічні, ринкові, політичні, суспільні, міжнародні, дипломатичні, сімейні, правові відносини.

Де та коли лідери Європи обговорювали з Навальним

а надо именно "обговаривать"? А ну ка прочти еще раз что ты там привел из википедии?

Будьласочка :)
Але раз запитав, то обіцяй що подивишся

Та почему все это одно видео присылают. Сами то хоть раз смотрели. Ну дичь там же откровенная, какие то странные выводы, перевирание фактов.

додав

Олег, не зволікай з допомогою. Бо якщо не втрутиться спеціаліст - буде лихо :(
А ти мені потрібен. Тобі ще репарації виплачувати нам.

Україні потрібно щоб такі як ти зібрали манатки та уйобували на росію. І не обирали для України клоунів що торгують з ворогом на крові президентами.

Если все уедут, то можно будет создать зоопарк из таких как ты и возить туристов, чтоб вы с голоду не сдохли.Вы ж кроме как гавкать ничего не умеете.

Сравнил режим КГБшника, где за репост люди получают сроки, где открыто убивают журналистов и политиков, с Украиной, где делай и говори что хочешь.
Багато людей загинуло і відсиділо десятки років щоб ти міг говорити що хочеш. Якщо не розбити яєць - омлету не вийде, наївний хлопчик.

Та почему все это одно видео присылают. Сами то хоть раз смотрели. Ну дичь там же откровенная, какие то странные выводы, перевирание фактов.

:D там саме такими вас і зображають
виходить все правда.

ми нереально задрочімся якщо ти насереш собі на голову.
Ану давай, дабєй парахаботав :yahoo:

Странные у тебя ****уальные предпочтения. Хотя ты ж порохобот...для тебя не странные.

открой любое видео своего пастыря, там первые комментарии будут типа "усраина", "****омрази" и т.п.
вообщем, шароёб иди ***** от сюда

Я отрабатываю зарплату, имейте понимание и сострадание

Готують замість Пуиіна. Для того, аби виглядати правдоподібною опозицією на Заході грають в цей театр. Але Захід не дурний, лише вдає що вірить і підігрує: ой-ай, ах який поганий Кремль, як же він мучить Навального. Сміху варта вистава

Вряд ли, он скорее как необходимый атрибут для любой страны, так называемая оппозиция.

а надо именно "обговаривать"?
Так
Лідери Європи не лайкають відосіки одне одного - це не відносини.
Лідери Європи представляють інтереси країни та діють від імені країни.
Тому їх відносини - це укладення договорів між країнами та обговорення взаємодії країн чиї інтереси вони представляють.

То чим може бути цікавий їм навальний і що може Франція чи Німеччина з ним обговорювати?

Багато людей загинуло і відсиділо десятки років щоб ти міг говорити що хочеш. Якщо не розбити яєць - омлету не вийде, наївний хлопчик.

И теперь ты решил все это перечеркнуть и создать государство *****ов как в ****е?Будите ходить строем и кричать слава Пете.

Україні потрібно щоб такі як ти зібрали манатки та уйобували .....

Украине даже порохоботы потрібні,тому що вони допомогають українцям зрозумити хто це секта.

Странные у тебя ****уальные предпочтения. Хотя ты ж порохобот...для тебя не странные.

а чому б ні, якщо ти здатен проглосувати за шарія (бодая на ХФ) щоб патраліть парахаботав, то ******и собі на голову для теебе буде "прощє парєной рєпи" :клас:

И теперь ты решил все это перечеркнуть и создать государство *****ов как в ****е?
Давай ти будешь свої *****ьні запитання задавати комусь іншому. Мене від тебе нудить. Складається враження що я пишу у рубрику FAQ інтернату для розумово відсталих коли ти мене цитуєш.

Назад
Зверху Знизу