4000 грн на місяць

Украинофобия

Нікого не дивує, нічого не змінює. А от антогонізму до влади у Західній Україні додасть.
Здається влада прагде до повного розколу суспільства та країни. Втім , може так буде й краще. Для ЗУ.

Дуже вибачаюсь, але дулю Вам. Хоч i з повагою.:D Дуже багато украiнцiв схiднякiв поклали життя за Велику Украiну, щоб дозволити таким як Ви рвати ii на шматки на забаганку Коломойских.

Дуже вибачаюсь, але дулю Вам. Хоч i з повагою.:D Дуже багато украiнцiв схiднякiв поклали життя за Велику Украiну, щоб дозволити таким як Ви рвати ii на шматки на забаганку Коломойских.
Даже більше рвуть чим сторонники більшовісткої ДКР? Коломойского нахуй сюди препер?

Не россиянами,а русскими,а в то время великороссами и не украинцами,а малороссами,если речь идёт о 1897 году.
россиянин -это вообще новояз,я такой национальности не знаю,это что то на подобие американец.Есть русский.

Копию сделал из истории переписей , все как там написано .

Ну як "східняки" мали право на "форум" у Сєвєро-Донецьку і жоден за те не відповів, то і західні українці мають право на тотожній крок. Відокремитися до біса від того Донбасу, Харкова, Запоріжжя. Цілуйтеся у дьосни самі зі своїм Сталіним та Януковичпем. А без такого баласту люмпєнів ЗУ було б навіть проще йти до Європи. Нє ? :)

Ну як "східняки" мали право на "форум" у Сєвєро-Донецьку і жоден за те не відповів, то і західні українці мають право на тотожній крок. Відокремитися до біса від того Донбасу, Харкова, Запоріжжя. Цілуйтеся у дьосни самі зі своїм Сталіним та Януковичпем. А без такого баласту люмпєнів ЗУ було б навіть проще йти до Європи. Нє ? :)

Бог в помощь. ;)

Дiду, ви менi будь Ваша ласка, зацитуйте з того зiзду щось про вiдокремлення. I думки такоi не було.:)

Тiльки захист своiх, обранних на цих землях народних обранцiв, та iх думок на розвиток Краiни.

Заяць. А нащо вам та ЗУ ? Ну нащо , скажіть ? Скрізь фашисти, бандерівці, ви їх постійно дотуєте, нікчем таких, зі злиднів витягуєте. Дайте йм вільну, а ви собі жівіть заможно та красиво. Нормальний варінт...)

Я не сомневался в твоём результате...катры у тебя краплёные :D

:)
ну я понял
будем переигрывать, пока не получиццо "правильный" результат
прям по Виктору Андреичу, почти классика
:D

knife сказав(ла):
]
ну я понял
будем переигрывать, пока не получиццо "правильный" результат
прям по Виктору Андреичу, почти классика
В партии из 23 деталей находятся 10 бракованных. Вынимаем из партии наудачу две детали. Используя классическое определение теории вероятности, определите, какова вероятность того, что обе детали окажутся бракованными? :))))

Тiльки захист своiх, обранних на цих землях народних обранцiв, та iх думок на розвиток Краiни.
Т.е любыми средствами удержаться за власть и воровать, а там хоть трава не рости.
Это перевод :).

Даже більше рвуть чим сторонники більшовісткої ДКР? Коломойского нахуй сюди препер?

Тодi тобi треба трохи державну мову пiдтягнути. ;) А як справи пiдуть краще, будемо з тобою розмовляти про ДКР.:D

В партии из 23 деталей находятся 10 бракованных. Вынимаем из партии наудачу две детали. Используя классическое определение теории вероятности, определите, какова вероятность того, что обе детали окажутся бракованными? :))))

многа букаф
мог бы свою мыслю выразить и короче

Т.е любыми средствами удержаться за власть и воровать, а там хоть трава не рости.
Это перевод :).

Обрати внимание, бандиты сейчас в тюрмах. А шо Ющенко Юре сказал? Все кто в галстуках не сядут?

:D

Заяць. А нащо вам та ЗУ ? Ну нащо , скажіть ? Скрізь фашисти, бандерівці, ви їх постійно дотуєте, нікчем таких, зі злиднів витягуєте. Дайте йм вільну, а ви собі жівіть заможно та красиво. Нормальний варінт...)

Я Вас не розумiю. Це наша земля.

Это вы к чему призываете ?;)

knife сказав(ла):
]многа букаф
мог бы свою мыслю выразить и короче
Это к тому, что "обыгрывать" данную ситуацию на картах Таро можно сколько угодно раз и результат будет непредсказуемым что для меня, что для тебя :))))
PS. Но я то знаю точно сколько людей используют в обиходе украинский язык в Киеве и главное почему, а не гадаю на кофейной гуще "насаждали-не насаждали". :D

Я Вас не розумiю. Це наша земля.

Львів, Галичина ? Чи може Закарпаття ? Ваша земля ? А ви там були хоч раз ?:) А якщо ваша це земля , тому чому я тут постійно чую про якихось свідомитів, про фашистів, про зрадників ? Чи ви судите як радянські вояки - там де був наш сапог - то є наше.

Я вам відверто кажу - у ЗУ багато людей які вважають, що краще вже жити окремо від того Сходу та Києва, бо окрім обкрадання та налогового "раю", окрім образ та щзневаги вони від того Сходу зі столицею нічого не мають. Ви їм не потрібні, а вони вам.

Обрати внимание, бандиты сейчас в тюрмах. А шо Ющенко Юре сказал? Все кто в галстуках не сядут?
Не ну если Тимошенко посадят это конечно плюс, НО! Это бандиты из конкурирующей банды, а своих то не трогают и не будут! :(

Это к тому, что "обыгрывать" данную ситуацию на картах Таро можно сколько угодно раз и результат будет непредсказуемым что для меня, что для тебя :))))
PS. Но я то знаю точно сколько людей используют в обиходе украинский язык в Киеве и главное почему, а не гадаю на кофейной гуще "насаждали-не насаждали". :D

"отстань, свинюка, ты сам не знаешь, чего хочешь" (с)
всего лишь фраза из онегдода, не обижайся сильно :)

ЗЫ: шота во второй раз букаф еще больше получилось
шота тут не то...

Назад
Зверху Знизу