Я Вам розповім як було у моєї дочки, а висновки робіть вже самі.
Стисло.
Вкрали, біля метро "Студентська".
Визвала "копів", ті швидко намалювались, щось там написали і порадили звернутися у Московський райвідділ.
Звернулась, написала заяву, привезла все, що залишилось від телефону: документи, чек, коробку і ще там щось. Потім була душевна розмова зі слідчим (жінкою, майор здається). Та запевнила, що будуть шукати.
Через два дні дочка поїхала у райвідділ і захотіла узнати про результати пошуків. Але черговий її не пропускав - виявляється, заява не була навіть зареєстрована!!!
Пішла в Прокуратуру, написала заяву про порушення чинного законодавства, поки поверталася до Райвідділу - заяву було зареєстровано. Пропустили. На шляху до кабінету зіткнулась з майоршою, яка кудись несла коробки від телефонів. На питання дочки, чи проводились пошуки, була відповідь, що зараз дуже багато справ, її телефоном нікому займатися, а документи відвезуть на наступній неділі в Київ - там вже республіканські сичики будуть його денно і нощно шукати в мережах по імею

.
Вже два роки шукають...

Можливо, за цей час у mycopків* якісь реформи таки відбулися і щось там таки помінялося на краще - не знаю.

Не знаю. Але сумніваюся, що таке чудо можливе.
*
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.