Статус: Офлайн
Реєстрація: 26.02.2007
Повідом.: 214398
Адреса: Харків
Реєстрація: 26.02.2007
Повідом.: 214398
Адреса: Харків
Українським виробникам молочних продуктів доводиться конкурувати за ринок ЄС із США, країнами Латинської Америки та Новою Зеландією.
Про це в
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Конкурувати із США, країнами Латинської Америки та з Новою Зеландією нашим підприємствам за той же ринок ЄС досить важко – і на те є об’єктивні причини.
“У Новій Зеландії та у Латинській Америці утримання худоби – це випас. Там не заготовляють корми, і тому собівартість молока набагато нижча. У США більш автоматизовані ферми та більш продуктивні породи корів, тому українським фермерам також з американцями важко конкурувати. Але наші молочарі намагаються, переймають американський досвід, і цим наша молочна галузь відрізняється від європейської, де середній розмір ферми – це до 15 корів. В Україні середній розмір ферми, як і в США, близько 300 корів. Тому європейці нас і бояться, бо вважають, що ми більш конкурентні порівняно з їхніми фермерами”, – пояснила Олена Жупінас.
Читайте також:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Автор: Оксана Якушко
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.