Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Привіт.
Моє ім'я знову Олесь і я скажу дуже мало слів про те, що тут відбувається.
Ця частина альбому МОНСТРИ від MY EX I мала бути між III та IV. Тому мабудь Монстри V не є досить коректною назвою. Пізніше я реалізую усі частини у послідовності в один альбом.
Вони поєднані сюжетно та плавно перетікають один в одного музично.
Ця частина є сюжетним пазлом між третью та останньою частиною.
З першої частини ми йдемо за Монстрам шляхом рефлексії, дивлячись у які закутки нашої особистості вони нас заведуть.
Як і будь-яка творчість, "Монстри" - метафора, зміст якої кожен з нас зрозуміє по своєму.
Особисто я сподіваюсь, що цей альбом викликав у вас деякі думки та емоції, які спонукатимуть вас на цікаві роздуми,
аналіз себе або навколишнього світу та відкриватимуть вам шляхи до нових вас.
Бо все, що було - буде з нами.
Це і є - ми.
Слова, музику, аранжування, аудіо-дизайн, міксування і мастерінг старанно робив я сам, і сподіваюсь, що у мене все вийшло зробити якісно і вам все сподобається.
Тут також ви можете почути чарівний жіночий голос Анни Вязлової, що наразі є учасником проекту MY EX I.
Обкладинка - як завжди Літа Хейфец. Це складова однієї цілої ілюстрації.
_________
ЯК СЛУХАТИ:
Краще, якщо при першому прослуховуванні ви будете на самоті,
і ніхто і ніщо вас не буде відволікати.
Якщо це навушники - прийміть максимально комфортне для тіла положення та насолоджуйтеся, якщо колонки або аудіо-система - знайдіть місце по центру, щоб відстань між кожним з
динаміків та вами була однакова.
Тоді занурення у ідею і атмосферу буде максимальним.
Якщо сподобається і вирішете послухати ще раз -
звертайте увагу на ліву та праву сторони звуку - там цікаво.
Якось так.
Дякую і приємного прослуховування.
Олесь.