Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com

Українська музика

• Автор теми Автор теми Pauk
  • Дата створення Дата створення
обиделась ***к-***к и в продакшен тяп-ляп и вышло сыро.. :)

та ладно, меньше суток прошло с того момента как вдохновилась на написание сего шедевра. а уже скоро в топе будет :) уметь надо))

та ладно, меньше суток прошло с того момента как вдохновилась на написание сего шедевра. а уже скоро в топе будет :) уметь надо))

Я всего лишь свое ИМХО описал ни в коем случае не агитирую не слушать, не двигать в топ и т.п. лично мне не понравилось:)

Львівський реп-виконавець Довгий Пес

Новий міні-альбом "10 хвилин на березі моря"

3abb5159094ea22ad0b1c771aa389c81.webp

"10 хвилин на березі моря" - це три атмосферні композиції періоду переосмислення автором вірності своїх виборів та вчинків. Робота над матеріалом розпочалася на початку осені 2018-ого року, якраз тоді, коли я покинув роботу та повністю віддався творчості. Ми почали налагоджувати зв’язки з Original Dizzy, бітмейкером з Одеси. У результаті цієї співпраці я отримав три інструментали, під які було написано цей ЕР.

Тематика відповідна: пошук себе, розгляд людської невпевненості та небажання володіти ситуацією навколо. Знаходячись у нелегкий час в нелегкому місці, ми повинні діяти розумніше, ніж коли-небудь. Нам створюють дуже багато перешкод, щоб ми не змогли так зробити, тому ми повинні їх помічати, аналізувати та обходити, або ж бачити правду крізь штучну пелену. Змістовне наповнення у мене завжди було на першому місці, тож ця музика прекрасно підійде як для фону, так і для пошуку певних мудростей від людини віком 30 років. Приємного прослуховування!", - коментує роботу Довгий Пес.

[sc]
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Не знал, что это написал 15-летний хлопец.

:кручусь:

&list=PLa2v35jUHtMl8QmK6LDqm-0S0lf85ayas&index=18

Не знаю, было или нет, но это - ох№енно!

Переклонировали две темы в одну:рл:

Модеры - снесите одну в хлам, плиз. Эту оставьте, снесите ***** новую по соседству.

Уже две сносите ***** (кроме этой) - они от одного юзера:рл:

Wszystko - Зіновій Карач, "Птах"

Спи, Ісусе (Українська Колядка)

а взагалі в них класні ковери :)

&list=PLArY4MnJSLf52QB_MduCjfDOTMARgCXnP&index=5

До 4 річниці загибелі Андрія Кузьменка.
Сумуємо... Пам'ятаємо...

Назад
Зверху Знизу