Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Українська мова в Харкові. Ви вже на світлій стороні?

• Автор теми Автор теми stud85
  • Дата створення Дата створення

Вы будете переходить на украинский язык?

• Так.

Голосів: 70 28.2%
  • Вже перейшов :)

Голосів: 40 16.1%
  • Только русский, бле*ть!

Голосів: 138 55.6%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    248

Та яка ж це вивіска. Вся література, якою я цікавлюся в останній час - взагалі на східних мовах (яких я не знаю), або переведена на англійську. Або, на жаль , на російську.
Тому - ця цитата, була приліплена, як я на неї натрапив.
Але я зараз виправлю.

Ті, хто вважає, що все реально - тупі, як корови.
Ті, хто вважає, що все нереально, - ще тупіші.
(Сараха)

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

См. дату. Показательно. Как раз - в ходе подготовки... очередной языковый визг *****ов...

Будет-как приказал Махно.

Хотите вы этого или нет.

Буде так як буде. Обовязково. Я за школи нічого не казав. 50% українськи, 50% як вирішить громада. Хоч латинь. Головне щоб не порушувались права у ВНЗ. Людина яка претендує на вищу освіту має знати державну мову. Прут, якщо я не помляюсь ти ж єврей? Так і виходить - головні борцуни за рос.мову або євреї або імперці з канадщини:D

Україна понад усе!!!!

98-річна жителька с. Білка, що на Перемишлянщині Марія Олійник читає вірш про мову, який вчила ще в школі за міжвоєнної Польщі.

:D:D:D
С Севполитфорума:
На харьковском профашистском форуме проходит опрос о желании харьковчан пользоваться мовой.
Результат показывает, что несмотря на давление националистического правительства, большинство харьковчан желают говорить на родном русском языке.
Но нацикам наплевать. Таковы их понятия о демократии.
Европа помалкивает. Гомосеков же не ущемляют.

:D:D:D
С Севполитфорума:

:Dдибіли.Хоча шо з них можна взяти:незнаю:*****и.
Дибілам не спало на думку,шо навіть керуючись цим опитуванням всього за 3,5 роки приблизно 40% стали україномовними або в процесі.
пс. профашистський кажете?:D треба так зробити,шоб вони взагалі обсерались чуючи десь корінь "укр".

Чому треба відмовитись від російської мови?

Та тому, що це мова рабів. Фактично, російська мова формує рабів:

у тех наций, которые ограничены в свободе поступков и мыслей (государством ли, завоевателями ли, традициями ли — не важно), в их языках пассивный залог не только — норма, он порой даже доминирует. Вот в английском языке, например, пассив — это большая редкость. А в русском или, скажем, японском — языковая обыденность. Англичанин гордо говорит: «Мое имя Джон» или просто «Я — Джон». Так представляется свободный человек, имеющий имя, которым он дорожит. А русский говорит: «Меня зовут Иван». Кто его зовет? Куда зовет? Ведь если пораскинуть мозгами, именно так должен представляться холоп. Ему и имя-то иметь не обязательно. Он просто поясняет, как его «зовет» к себе хозяин, а уж по имени ли, по кличке ли — это в данном контексте — неважно. Все зовут меня так-то, и вы тоже так зовите. Для Англичанина порой представляет неразрешимую задачу произнести ту или иную фразу в страдательном залоге.
Источник:

Англичанин гордо говорит: «Мое имя Джон» или просто «Я — Джон».
Так представляется свободный человек, имеющий имя, которым он дорожит.
А русский говорит: «Меня зовут Иван».
Кто его зовет?
Куда зовет?
Ведь если пораскинуть мозгами, именно так должен представляться холоп.
Ему и имя-то иметь не обязательно.

Источник:

Українці – унікальна нація

Русскоє, уясни, шо українці - це нація...

Нація зі своєю культурою, мовою, традиціями, фолкльором, вірою...

j7ahed.webp

Назад
Зверху Знизу