Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Україна - це не просто місце на карті, а...

• Автор теми Автор теми AlexThe
  • Дата створення Дата створення

Україна - це не просто місце на карті, а...

• Батьківщина моїх предків з 1000-річною історією

Голосів: 14 34.1%
  • Восточноевропейское государство, образовавшееся в результате распада СССР в 1991г, с неясными перспе

Голосів: 13 31.7%
  • не росія, *****и ідуть звідси під три чорти

Голосів: 15 36.6%
  • временное место моего проживания

Голосів: 4 9.8%
  • здесь родился и умру, ничего я не пойму

Голосів: 0 0.0%
  • нечто личное, может напишу ниже

Голосів: 2 4.9%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    41
⛄;65634285 сказав(ла):
условно говоря становление банковскоц системы Швейцарии стало после начала вливания/хранение ******ского капитала
Просто швейцарцы это смесь немцев и франков, а немцы и евреи это ум и сообразительность, а франки это понты и нелепое подражательство немцам, шо в принципе тоже не цыгане...

Це людина яка хотіла принести у собаче суспільство європейські цінності, шкода що жага погризти кістку виявилась більш бажаною...

Сумно бачити, як мало мізків у людей. А щодо Арсенія, то ми побачимо його на парламентських перегонах і маю надію, що його партія набере велику кількість голосів прихильників.
Не можу стверджувати, що він є українскький Макрон, та є надія, що він- це вже нова генерація політиків. :україна:

Це людина яка хотіла принести у собаче суспільство європейські цінності
Вот шо интересно, деды наши (ну мои точно) ховались по подвалам от таких людын, которые настоятельно предлагали уехать в фатерлянд за европейскими ценностями, а сейчас у внуков считается, что жизнь удалась, если туда уехать насовсем...

Вот шо интересно, деды наши (ну мои точно) ховались по подвалам от таких людын, которые настоятельно предлагали уехать в фатерлянд за европейскими ценностями, а сейчас у внуков считается, что жизнь удалась, если туда уехать насовсем...

Це тому, що ти погано вчився у школі і не вчив творчість великого письменника 20 років- В.В. Маяковського.
А він сказав:

Глядите на мир без очков и шор,
Глазами жадными хапайте
Всё,
Что в нашей стране хорошо
И что хорошо на Западе.

Нема нічого поганого в тому, щоб навчатися завжди і всюди.

Сумно бачити, як мало мізків у людей. А щодо Арсенія, то ми побачимо його на парламентських перегонах і маю надію, що його партія набере велику кількість голосів прихильників.
Я наприклад став пити італійську каву розгибаючи мізинець, одягатися у модні світові бренди, спілкуватися у фейсбуці з айфону, вейпити...
Шкода що після виборів треба буде діставати з горища свою стару брудну смердючу літрову кружку з червоною зіркою і заварювати дві жмені грузинського чаю, їхати на барабан купувати "ета хальоси" і діставати з того ж горища дисковий дротовий телефон, по якому поки не влучиш з ноги - не запрацює, та як і раніше у булі часи купувати 6 блоків бєламора на місяць...

Це тому, що ти погано вчився у школі і не вчив творчість великого письменника 20 років- В.В. Маяковського...
Нема нічого поганого в тому, щоб навчатися завжди і всюди.

я Маяковского наизусть в 3 года читал :D

– Дети,
будьте как маяк!
Всем,
кто ночью плыть не могут,
освещай огнем дорогу.

но что-то "батарейки" сели, не буду вам светить сегодня больше. :збентежений:

я Маяковского наизусть в 3 года читал :D

– Дети,
будьте как маяк!
Всем,
кто ночью плыть не могут,
освещай огнем дорогу.

но что-то "батарейки" сели, не буду вам светить сегодня больше. :збентежений:

Стоит баба с жопой метр на метр
В очереди за продовольствием.
Отрастить бы себе ***
В километр
И доставить ей
Удовольствие! © Маяковский

Уряд Гройсмана сьогодні є, завтра немає. Смисл піаритись?

Уряд Гройсмана сьогодні є, завтра немає. Смисл піаритись?
Смысл в том, что Гройсман и дальше собирается быть во власти, предвидя неблагоприятный исход выборов. Подготавливает выход собственного политического проекта, вот и пиарится.

Но моя тема про другое. Она затрагивает такие глобальные вопросы современности, как "транзитная страна", "гибридная война", "фейковые выборы" и "как жить дальше". Это все между строк для тех, кто умеет читать и понимать прочитанное. :D

Назад
Зверху Знизу