4000 грн на місяць

Україна отримала НАТО (EOP)

• Автор теми Автор теми Boobler
  • Дата створення Дата створення
Канада вітала Україну з включенням до Програми розширених можливостей НАТО

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Цей папірець нічого не вартий.
Україна і далі залишається в сфері впливу росії.
Нато з цим погоджується.
....

з чого ти доходиш отого висновку? й, до речі:

1. Kрим - чий?
2. Путін - хто?

Путін - президент Росії
Крим - кацапоязичний простір, як і Харків в мені, україномовному похуй на обох

дякую за швидку відповідь:клас:

summa summarum:
- тест "свій/чюжойЪ" (котрий діє на вас, таварісьчі, чудове з 2014р.) здане на "чюжойЪ",

- жодного обґрунтування "закідона" про московітську Україну немає :браво:

- "дружня" порада - вчись ся краще користувати з інет-перекладача, бо моментом бачити незредагований машинний переклад.

Ну и чем это отличается от моего первого сообщения в этой теме? Цитата оттуда:

Чем выше эта совместимость, тем проще и эффективнее участие таких государств в миссиях и операциях альянса.

Другими словами - жизнь солдат НАТО дороже чем жизнь солдат стран третьего мира, Украина будет поставлять пушечное мясо. Кто для этого родился пусть возрадуется.

Пиздуй на рашку, хуйня козломордая, долбоеб сука потомственній.

Цей папірець нічого не вартий.
Україна і далі залишається в сфері впливу росії.
Нато з цим погоджується.
Не хочу обрадати російськомовних, але факт залишається фактом: російськомовна країна (Україна, Білорусь) завжди буде в сфері впливу росії.
Хочете ви цього чи ні.

Хуй тебе в грызло

Російська мова - найвагоміша аргументація. Більше не тре.
Якщо Харків за 30 років незалежности так і не заговорив українською, то хуц вже і заговорить. Тобто, змісту українського немає. Там де нма українського змісту - нема України. По прикладі Польщі, Франції чи якоїсь Болгарії.

Нихуя это не аргумент. Дело не в языке, а в быдлятине которая на рашку дрочит.

QED! "таварісьчь Бобёр" з пропаганди Хуйла! :браво:

Я имел белое в виду, и не ошибся.

Через текст, конечно, передать полностью, не возможно, но... вон там, - хуй, и ты на него иди.

Там твое место, нам чужого не надо.

Пиздуй на рашку, хуйня козломордая, долбоеб сука потомственній.

А тебя даунбасец тут не спрашивали.

Російська мова - найвагоміша аргументація. Більше не тре.
Якщо Харків за 30 років незалежности так і не заговорив українською, то хуц вже і заговорить. Тобто, змісту українського немає. Там де нма українського змісту - нема України. ...

та годі ото "найвагоміша"! більша частина форуму пише російською - й підтримує Україну, а не розповсюджує - як он ти - пропаганду Хуйла:

російськомовна країна (Україна, Білорусь) завжди буде в сфері впливу росії.
Хочете ви цього чи ні.

при чому, коли я тебе питаю про твоє обґрунтування цього висеру вашої пропаганди, ти мовчиш, себто, вище copy&paste твій "інтелект" не підіймається!:клас:

але "ґнать" вашу пропаганду ти з впертістю дебіла продовжуєш:

Якщо Харків за 30 років незалежности так і не заговорив українською, то хуц вже і заговорить.
- якщо б ти жив в Україні, московіте, ти б знав, що по 1991 р. усі оті кучми з Унітазіями робили усе, щоб не допустити ре-українізації, продовжуючи політику русифікації совєцького окупаційного режиму, що з нею TРOХИ почали боротися по агресії твоєї сраної "вєлікай родіни" 2014 р.

вкрай дешева спроба маніпуляцій.
Почитай що таке НАТО потім відкривай рота.

Вхождение в любой военный блок - частичная потеря суверенитета.

Безвіз вам нікто нє даст (с)

Ездили без, ездим с ним, как-то пох. Это актуально тем, кому на плантации надо по графику 90/180.

Вхождение в любой военный блок - частичная потеря суверенитета.

Ездили без, ездим с ним, как-то пох. Это актуально тем, кому на плантации надо по графику 90/180.

Ти ватнік, тому не розраховуй на те що я буду з тобою дискутувати.
А судячи з того що ти пишеш, ти не лише ватнік, ти ще й на головку слабенький. Хоча я ще не зустрічав ватніка інетлектуально розвиненого, тому норм.

Назад
Зверху Знизу