4000 грн на місяць

Україна отримала НАТО (EOP)

• Автор теми Автор теми Boobler
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 16486
Україна отримала НАТО (EOP)

Вітаю! :україна:
Незважаючи на тотальну зраду національним інтересам команди зеленського, є і позитивні новини.

Yanina Sokolova

⚡️Щойно Україна отримала статус члена Програми розширених можливостей НАТО (EOP).
Це знаковий і важливий крок на шляху до членства у NATO
.
Чудовий подарунок українцям на «день Расіі»

a68688fb3863ea1cd4e.webp

Вітаю НАТО і Європу. Тепер вони отримають від України міцне підсилення хлопаками, які не в симуляторі єбашили русню І невелика музична павуза

Я сьогодні це постив в дні росії :збентежений:

Дядьку, ну то є хітяра.:yahoo: Не переймайся. А шо, на расії святкують своє дно? Якщо к кожній темі буде лунати ця пісенька, то й може упорота вата ХФ піде нахуй:D

Щойно Україна отримала статус члена Програми розширених можливостей НАТО (EOP).

И че это значит? Что таких как ты где-нить в Ливии будут перед коммандос в атаку первым засылать? Хруй ты готов умереть за равенство черножопых? Хруй ливз меттер?

И че это значит? Что таких как ты где-нить в Ливии будут перед коммандос в атаку первым засылать? ...
Нет, это значит у нас тут встанут базы НАТО и кацапов будут, как в Ливии, выпиливать беспилотниками. Многие семьи в расейской глубинке закроют ипотеку!

Нет, это значит у нас тут встанут базы НАТО и кацапов будут, как в Ливии, выпиливать беспилотниками. Многие семьи в расейской глубинке закроют ипотеку!

США размещают свои базы там, где договариваются, вон в Узбекистане была, так тот про НАТО даже не помышлял. Ты путаешь теплое с мягким. А баз НАТО тут не будет как минимум до того момента, пока на Донбассе войну полностью не свернут.

США размещают свои базы там, где договариваются, вон в Узбекистане была, так тот про НАТО даже не помышлял. Ты путаешь теплое с мягким. А баз НАТО тут не будет как минимум до того момента, пока на Донбассе войну полностью не свернут.
Я ни чего не путаю. Ща ещё не все прохавали, там кроме баз и многое другое прилагается.
Вангую кононаду кацапских пердаков :угу:

Я ни чего не путаю. Ща ещё не все прохавали, там кроме баз и многое другое прилагается.
Вангую кононаду кацапских пердаков :угу:
Ты про самое главное забыл - нам что с этого?

Больше мёртвых кацапов. Деморализация противника - они больше всего срут шо НАТО будет прямо тут.

Ну то убей себя, а я посмотрю хорошо это или нет, в некрологе черкну пару строк.

Назад
Зверху Знизу