Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Україна на переломі

Ну добре. І як багато майданівців ти зберешь ? Хто піде за тобою ??? Коли ти розраховуєшь на "дегенерата дока обоссанца" то це марно.
І щє : ти добре разрахував усі дрібниці ???
Мала свиня, я вже за свої 72 роки відвоював, починаючи від шмагування моєї невииної сраки в 1952 році, коли вона отримала належну порцію офіцерського ременя мого батька за необачно завернутого підручника в газету з портретом Сталіна, який виявила бдітєльна вчителька та донесла директору школи. А тепер твоя черга збирати , розраховувати, відповідати за наслідки разом з Пєтєю Порошенком. а я лиш пробую допомогти компенсацією дефіциту розуму в нинішнього покоління, яке лиш дорозвалює Україну. НАжаль, кожен український жлоб бачить в мріях Україну в міру свого недорозвинутого постколоніального мозку. Тому вона в цих мріях геть різна.

Андрійко, доведеться тобі будувати Україну одному та ще і у себе в хаті.
Потому как твои амбиции и самомнение намного превышают твои реальные возможности,плюс к этому ты особо ни хера из себя не представляешь чтобы что то глобально менять. Отака херня малята.

Андрійко, доведеться тобі будувати Україну одному та ще і у себе в хаті.
Потому как твои амбиции и самомнение намного превышают твои реальные возможности,плюс к этому ты особо ни хера из себя не представляешь чтобы что то глобально менять. Отака херня малята.
Ось така то доля Андрійка від звичайного тріпача, який ховається під образом поросяти.

Нехай тебе це не хвилює.
Пенс,такого трепача как ты,надо еще поискать. Ты здесь пока не переплюнул только обосранца дока зло и некоторых ***ловских троляк.

Заглянув сюди, побачив знову цей примітив, тому захотілося звідси дьору давати

Это чума нынешней системы учета ценностей.
Даже если убийце дадут 100 млн. кликов, для Интернет-поисковиков это будет лучший материал.
Интернет-сообщество не интересует мораль, его интересует количество кликов.
Отсюда победа всякой швали на страницах Инета.
Мы с вами бессильны что-либо изменить.
Таковы нравы современного общества.
Может быть в будущем что-то изменится, и общество начнет отличать информацию от пропаганды, фейки от новостей, пи_добольство от обсуждения проблем.
Но вряд-ли это произойдет скоро.

а у тебя есть больше времени чтобы выдвинуться НА ***

еба-а-а-ть,ты даже пробежался по моим постам. жаль что я не могу угостить тебя теплым желтым душем (как ты любишь) Ты бы наверное еще год не мылся бы,****ь

ага,конечно "помнишь" . От тебя смердит за 1000 км. Ты едва ли помнишь когда ты нормально жрал. Что касается твоей "великолепной" памяти ,то напомни мне сколько раз я послал тебя на *** и предложил отсосать с проглотом?

Фермера они называют «паном». Вспоминаются душераздирающие повести о крепостничестве из классической украинской литературы.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
И что тебе не нравится, глупый россиянин? В Польше "пан"-это нормальное обращение. Оно использовалось при общении даже в припезденный период социализма.

пенс,иди на ***. ты стал совсем как унылое ******. тем более ты обещал отправиться в "долгий путь" . или ты не только пердун,но все же еще и ****ун ?

Прочитавши трохи сторінки "поцріотів України" чомусь згадав їх батьків та дідів, які теж бездумно кидали "чепчики вверх" на Октябрскіх демонстраціях. Нічого з постколоніальним жлобом не змінилося - як не вмів він керуватися розумом, так і не вміє. І чим відрізняються наші поцріоти від москалів? Та нічим. ******* святкують загибель 30 млн свого бидла в 2-й світовій, а наші *****и святкують 26 років створення сурогатної держави, яка обідрала народ до нитки і довела до найзлиденнішого в Європі на такій багатій землі. Замість спроби створити більш цивілізовану державу це постколоніальне бидло продовжує бездумно кричати "Слава" при неефективній втраті "небесної сотні" та хлопців під Іловайськом. Навряд чи ті загиблі з іншого світу схвалюють "торжєства Пєті з його бидлом" при втраті територій та падінні гривні нижче плінтуса. Коли Пєтя закінчить свої феодальні "торжєства", поїду і я на Хрещатик дивитися "новітню" віськову техніку від Пєті, одну з яких я випробовував в Бронніцах ще в ... 1970 році. До речі, той екземпляр танка "Оплот", який знову виставили, як памятник українському танкобудуванню, вперше загнав на Хрещатик ще Ющенко в 2009 році. Зате за рік в час війни виробництво шоколаду в нас виросло на 13%.

... поїду і я на Хрещатик дивитися "новітню" віськову техніку.......
Если у тебя не хватило сил пойти на ***, то на Хрещатик тебе точно не добраться.
Устройся лучше гардеробщиком в АП и между дел всем расскажешь "что и как" :D И у нас в стране после твоих советов сразу все "наладится":D
Только готовся идти намного дальше чем на ***. Ты когда откроешь свой рот тебя пошлют очень далеко.

Назад
Зверху Знизу