только Надежда Савченко спасет Украину !!! народ за Надежду Савченко !
Кому ты трЫндЫшь.
Она уже агент кремля)
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
только Надежда Савченко спасет Украину !!! народ за Надежду Савченко !
Народний депутат Надія Савченко на цьому тижні перебувала біля ДАПу, де підбурювала українських військових полишити свої позиції та йти захоплювати владу у Києві
викличте йому санітарів з дурки, абощо...только Надежда Савченко спасет Украину !!! народ за Надежду Савченко !
викличте йому санітарів з дурки, абощо...
Не ассоциируй свое обычное состояние с народом Украины.Не ассоциируй свое обычное состояние с народом Украины
Це точно! Результат цієї діяльності від подібних я бачу по стану України. Савченко, Парасюк, Потап та Настя, Попавський, Сердючка, як того *****а, що з вилами...- це все плоди діяльності наших сурогатних ЗМІ, з допомогою якого і спливає на поверхню така полова.она за один день способна сделать больше
Хтось зрозумів, про що воно оце?Что , и тех, кто про одну военную даму раньше каждый день про период ареста писали и рисовали , тоже уже запугали и привлекли? Довыделывались....
Зараз притаскаю Енігму, німецьку машину для дешифровки.Хтось зрозумів, про що воно оце?
щоб нею довбанути дурника по макітрі?Зараз притаскаю Енігму, німецьку машину для дешифровки.
Категорично ні! Жаль таку унікальну машинку.щоб нею довбанути дурника по макітрі?
Категорично ні! Жаль таку унікальну машинку.
Ты всех затмил своим рабочим задом и ртом.... Где они настоящие патриоты?
На жаль, в постколоніальній Україні майже все в сурогатному стані, включаючи націоналістів, в яких "гонору на Мерседеса, а розуму...". А відносно "сільського" чи "міського", то сільський жлоб відрізняється від міського лиш меншими понтами.Пенсіонер, хочу чисто узнать твоё мнение.
Подскажи, есть ли у нас в Украине порядочные националисты?
Це точно! Результат цієї діяльності від подібних я бачу по стану України. Савченко, Парасюк, Потап та Настя, Попавський, Сердючка, як того *****а, що з вилами...- це все плоди діяльності наших сурогатних ЗМІ, з допомогою якого і спливає на поверхню така полова.
Что вы скажете про этот Наждак? А про Тягнибока, Свободу, Яроша, Правосеков?
Ні одна з політичних сил, до яких я звертався, не відповіла на моє прохання допомогти в моєму судовому позові до держави Україна в особі Порошенка.
шо делать предлагаете, кэп ?І все це завдяки тупому, бездіяльному народові, який здатний інколи лиш на гайдамаччину в вигляді короткотермінових малоефективних Майданів.
Я ці повноваження вивчав ще тоді, коли ти лиш в проекті був. А тобі варто подивитися його обов'язки, на які він просто плював, які і його папєрєднікі. А ти спец в конституційному праві чи просто тріпло?Подивись повноваження Порошенка в парламентсько-презхидентській республіці, якою є Україна.
Порошенко не буде розбиратись з тим, хто тобі гімном ворота вимазав.
Продовжувати трьоп на форумах. Може від цього щось зміниться крім збільшення смітників від нашої сурогатної життєдіяльності.шо делать предлагаете, кэп ?