Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Україна на переломі

Ну, не *****ка?
Народний депутат Надія Савченко на цьому тижні перебувала біля ДАПу, де підбурювала українських військових полишити свої позиції та йти захоплювати владу у Києві

викличте йому санітарів з дурки, абощо...

Что , и тех, кто про одну военную даму раньше каждый день про период ареста писали и рисовали , тоже уже запугали и привлекли? Довыделывались....

Одна справа боротися за своє життя, зовсім інша - полізти з мізерним розумом в політику.

она за один день способна сделать больше
Це точно! Результат цієї діяльності від подібних я бачу по стану України. Савченко, Парасюк, Потап та Настя, Попавський, Сердючка, як того *****а, що з вилами...- це все плоди діяльності наших сурогатних ЗМІ, з допомогою якого і спливає на поверхню така полова.

Что , и тех, кто про одну военную даму раньше каждый день про период ареста писали и рисовали , тоже уже запугали и привлекли? Довыделывались....
Хтось зрозумів, про що воно оце?

Пенсіонер, хочу чисто узнать твоё мнение.
Подскажи, есть ли у нас в Украине порядочные националисты?
На жаль, в постколоніальній Україні майже все в сурогатному стані, включаючи націоналістів, в яких "гонору на Мерседеса, а розуму...". А відносно "сільського" чи "міського", то сільський жлоб відрізняється від міського лиш меншими понтами.

Це точно! Результат цієї діяльності від подібних я бачу по стану України. Савченко, Парасюк, Потап та Настя, Попавський, Сердючка, як того *****а, що з вилами...- це все плоди діяльності наших сурогатних ЗМІ, з допомогою якого і спливає на поверхню така полова.

Сам цей форум чого вартий...
Сепарів хитрих половина...

Что вы скажете про этот Наждак? А про Тягнибока, Свободу, Яроша, Правосеков?

Цікаво те, що їх лозунги на марші повністю співпадають з тим, що проголошують Шухрич, Мураєв, Рабінович...

Неспроста. І не випадково.

Ні одна з політичних сил, до яких я звертався, не відповіла на моє прохання допомогти в моєму судовому позові до держави Україна в особі Порошенка. В позові викладено конкретні пункти злочинності цієї державної машини, яка існує для збагачення її членів, а не для служби на благо народу. Висновки робіть самі. Тому й Вищий адмінсуд на трьох сторінках написав бюрократичні причини відмови в розгляді, хоча це можна було викласти в трьох відомих літерах - ***. В нас по суті не існує класичної держави, а є злодійський сурогат, який не терпить в своїх рядах "білих ворон" з порядністю і присутністю честі. І все це завдяки тупому, бездіяльному народові, який здатний інколи лиш на гайдамаччину в вигляді короткотермінових малоефективних Майданів. І бидло з цього малоосвіченого народу дивиться на потуги одиноких дон Кіхотів, як забитий ******* колись дивився на малозрозумілих декабристів з їх виступом на Сенатській площі.

Ні одна з політичних сил, до яких я звертався, не відповіла на моє прохання допомогти в моєму судовому позові до держави Україна в особі Порошенка.

Подивись повноваження Порошенка в парламентсько-презхидентській республіці, якою є Україна.
Порошенко не буде розбиратись з тим, хто тобі гімном ворота вимазав.

Подивись повноваження Порошенка в парламентсько-презхидентській республіці, якою є Україна.
Порошенко не буде розбиратись з тим, хто тобі гімном ворота вимазав.
Я ці повноваження вивчав ще тоді, коли ти лиш в проекті був. А тобі варто подивитися його обов'язки, на які він просто плював, які і його папєрєднікі. А ти спец в конституційному праві чи просто тріпло?
шо делать предлагаете, кэп ?
Продовжувати трьоп на форумах. Може від цього щось зміниться крім збільшення смітників від нашої сурогатної життєдіяльності.

Назад
Зверху Знизу