Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Україна на переломі

Я делаю ставку на Авакова.
Не сміши мої ... "Министра внутренних дел Украины Арсена Авакова поддерживают 2% украинцев. Скорее доверяют 9,1%. Скорее или полностью не доверяют руководителю МВД 77,3%." Нижче рейтинг тільки в Гонтарєвої.
Кто дал команду "фас".
Жадність, бздєловатість та невігластво Порошенка, який навіть серед ночі їздив в СБУ знайомитися з показаннями Кадирова-Оніщенко.
непонятные движения вокруг группы Приват
І що там нєпонятного, коли жадність фраєра Коломойського погубила, але він по єврейськи пробує вийти з цієї халепи сухим. А 20млн вкладників - це тобі не "хухри-мухри".
Это приход Трампа к власти
Не демонізуйте через чур цього хлопа. Скоріше за все це буде маріонетка в руках його ж команди. Перший же контакт з Конгресом США покаже його міцність. США це не Московія, де одна людина може володіти всією владою.

Останнє редагування:
Дві опори нашого сурогатного президента. Все по слідах Януковича. Невже й тікати туди ж буде? М-дя...
Президент Петро Порошенко під час корпоративу партії БПП, зокрема, похвалив досягнення представників цієї політсили, а також силовиків.
Юля политический труп.
Ги-ги-ги... А де ж в твоєму переліку народ? Щось рано ти списав його, ой рано.

Таких как ты единицы
Не будь жмотом з цифрами. Чим ми вирізнямося від Московії та Білорусі з Казахстанами - це більшим відсотком так званих "свідомих", за рахунок яких ми ще не зникли, як суб'єкт нинішньої цивілізації. По моїй інтуіції таких "дурнів" ще залишилося десь порядку 7% від населення. Вони не дали Янику дограбувати країну, вони своїми тілами замінили розвалену армію, вони й Пєтям з Сєнями дадуть по мордам. Жаль тільки, що їх потихеньку відстрілюють на Пєтіному "перемир'ї". Та й в Московії є ще якась перспектива, поки виростають тамтешні козаки типу Єфремова-молодшого.

По сравнению с сегодняшним деребаном Яныка моно смело отнести к лику святых.
Не сміши мене. Схеми продовжують працювати, але не в таких нахабних масштабах. Навіть ОПЗ цим бовдурам не вдалося приХВатизувати. Я тобі відкрию величезну "таємницю" - в своїй новій книзі під назвою "25 років невігластва та безвідповідальності" я пишу, що по здатності мислити Пєтя зі своїм красним дипломом мажорного ВУЗу програє напівграмотному Янику. Ці бовдури тільки й змогли перехватити те, що побудував той "завгар", не до кінця розшифрувавши схеми його маніпуляцій з Укртелекомами та Конституційними судами.
истинных только двое
Ти там глянь, ореол над твоєю головою не з'явився?

Даже те что были у мелких бандков и те подмяли.
Це в порівнянню з потоками через контору Клименка така дрібнота. А відносно бурштину, то зараз масштаби набагато менші, бо все таки хоч якось потрясли МВС та СБУ, а нових схем не збудували. Так що не перебільшуй.
Я просто с ним родился.
От гад, везучий!

Этому лейтмотиву посвящена вся твоя книжка.
То лі єсчьо будєт! З часом весь світ дізнається про справжню природу угро-фінських племен Меря та Мещеря, їх вірну службу монгольським ханам, про фальшоване відношення їх до слов'янського світу та останню феодальну імперію в цій цивілізації, яка нічого крім деградації не дала народам в її складі. Навіть ескімос дякує свого Бога, що допоміг вирватися з цього відсталого казана.

последний раз мы познакомили с собой Евросоюз 1.0 в 1945м.
Познакомілі, познакомілі... насиллям та грабежами, яких не робили в таких масштабах навіть ваші вчителі, монголи. Скільки ешелонів награбованого один ваш Жуков перевіз? А за що насилували навіть жінок-остарбартерів зі своїх територій?

Тебя поперли из торгмаша
Ги-ги-ги... І де він тільки не копав мене? Скільки праці пішло на це? Бідненький, та запитав би мене, то я тобі свою біографію виклав.
никуда не взяли на работу с твоими безумными изобретениями
І в ХВілармогнію просився, і в міністерство закордонних справ, і в рибінспекцію, навіть в бригаду по добутку бурштину не взяли... Скрізь сказати - СВАТ не велів, від чого я плакаль, плакаль... Ти забув ще про те, що мені в Київгорісполкомі грант на мій винахід дали, а я його пропив разом з Майком, директором "Буревісника"...
Ты ответишь на вопрос, писака?
Дам, дам... в тому, що ти твої ХЄрої дудлять "Бояришник", а пабєждьонниє - справжній французький коньяк. Коли я був ще школярем, то твоїх ХЄроїв виселяли з великих міст, щоб вони без своїх втрачених "за хана Сталіна" ніг та рук не псували зовнішній вигляд Всємірного ХВєстіваля молодьожі і студєнтов. Від чого ХЄрої дудлили напропалу денатурат, попередник "Бояришника".

В общем, фактов у тебя нет.
Та чого ж, факти в мене є, але в тебе на них є примітивний імперський фільтр, який, як мозоль сидить в тобі ще з народження.
Ты обычное ракло, которому в 90-х залили
А чого в 90-х, коли я вас, москалів-імперців, розшифрував ще в 50-х роках? Хлопче, не трать свої нерви та інші зусилля, спокійно перейди в статус нацменів і не випендрюйся. Час бикування на наших теренах в вас закінчився безповоротно. Попробуй пожити, як мої друзі, свідомі *******, які давно вже стали українцями по громадянству та духу, за що я з ними при зустрічі з задоволенням випиваю чарчину.

.... твої ХЄрої дудлять "Бояришник", а пабєждьонниє - справжній французький коньяк. .....
:D
твоїх ХЄроїв виселяли з великих міст, щоб вони без своїх втрачених "за хана Сталіна" ніг та рук не псували зовнішній вигляд Всємірного ХВєстіваля молодьожі і студєнтов. Від чого ХЄрої дудлили напропалу денатурат, попередник "Бояришника".
Это верно. На соловках их разгружали и там они доживали. А героя Маринеско по моему закрыли на *** в тюрягу за то что в общаге ******* пару раскладушек :рл: Гребанный на *** стыд
В общем, фактов у тебя нет. ....
Какие факты тебе нужны ?

Твои посты воняют нацизмом.
Хай буде так, тому що ****** завжди був більш прийнятний для українців за ****зм. Дивись статистику втрат, ******и Голодомор не влаштовували, церкви наші не руйнували. Ти головне, не зійди повністю з розуму після зміни статусу "гегемона світової революції" на звичайного й примітивного нацмена на чужій для тебе землі.

Останнє редагування:
Яныка моно смело отнести к лику святых.
при нём #долларбылповосеь! :)

Но я наверно где-то не прав, это та власть была преступной, а эта
а что, власть разве поменялась? :незнаю:

Отчего такая публика в упор не желает видеть, что на манеже - всё те же? ХЗ...

Давно пора й цього пройдисвіта гнати вслід за Сєнєю. Воно себе вже відчуває майже прем'єром.
Аваков хоче розглянути голосування у Радбезі ООН щодо Ізраїля на Кабміні

Москва вирішила підтримати впавший імідж своєї "засланки".
Ватажки бойовиків домовились із Савченко: віддають їй двох полонених

Останнє редагування:
препятствует любым положительным сдвигам.
Прєпятствую, прєпятствую... Дай Бог хлопцям це виконати.
Бывший комбат батальона "Донбасс" и нардеп Семен Семенченко на своей странице в Facebook заявил о начале блокады территорий "ДНР" и "ЛНР".

"Ветераны начинают действия по блокаде торговли с оккупированными территориями на которые наживают миллионы как главари террористов, так и "украинские" олигархи и чиновники", - отметил политик.
А про пенсика я посмотрел
Давай я вишлю фото своєї попи, ще туди заглянеш.

Так мы вернем их в состав Украины.
А вони разом з тобою нам не потрібні, нам потрібно повернути нашу землю.
Признавайся, ****** пипиську перед окнами роддома?
По цьому можна визначити інтелект та культуру гопника з культури "рашен". Та не перед вікнами, а під ними. *****!

Пензик второй раз распинается про изнасилованных немок. Вот и интересно, что кроме либерастичекской художественной литературы он может привести. Но не судьба, наверное, дождаться от него фактов.....
Почитай хотя бы книгу Н Н Никулина "Воспоминания о войне" Она даже в ***лостане не запрещена пока :D Там автор очень красочно все описывает. А вообще я даже удивлен что у тебя по этому поводу возникли какие то сомнения . Может ты еще не знаешь что советская певица даже организовала там после войны публичный дом? (по моему русланова) Или ты о войне черпаешь инфу только от "дидов" ? :D

Назад
Зверху Знизу