Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Україна на переломі

твои услуги,Павлик, скоро понадобятся....
а шо, погром на вертухаев намечается? :ги: Или бунт на киче? :ги:

Ты эта... если шо - по-гражданке, и на лыжи! :D

То називається аутотренінг "унасвсехорошо"
а куру-гриль оно заменить может? :D Ну, про сало, такое вот нежное, с прожилочкой, под горилочку... так про то я даже и не спрашиваю...:D

.... Я ще зварганив цілу книгу на 400 сторінок і за цей "разговор сам с собой" люди й гроші платять, щоб той "разговор" почути.
....
Я наблюдал как тебя слали на *** с киевского форума :D вместе с твоей книгой :D Ну то таке.
Может наберешься смелости презентовать нам всем свой "труд" здесь ? А то как то неприлично что только мы оба знаем о чем речь

хм... Пенсионер - коммуняка...раскрылась интрига, хотя ...какая тут интрига , понятно все...
В стилі москаля - само придумало, само з видумки й тішиться. Олух, а чого так дрібненько, написав би вже, що я був на службі в Андропова.

..... почитай листи Путіна в "Нью Йорк Таймс" та листи Маккейна в "Правду".
Может ты нам представишь свое чтиво? Или хочешь чтобы я потратил свое личное время и выложил здесь несколько ссылок ,которые засвидетельствовали :D твою унылую персону ?

Может ты нам представишь свое чтиво?
Я можу тобі й свої труси вислати для обнюхування.
Или хочешь чтобы я потратил свое личное время
А чим воно цінне? Що людству дав корисного за своє життя? Наостанок запам'ятай, що наявність в твоїх текстах дитячих смайликів є ознакою твоєї *****ьності.

Я можу тобі й свої труси вислати для обнюхування....
Я и не сомневался что на большее ты неспособен. Свой уровень ты обозначил. Теперь на счет меня : я потрачу свое время и выложу прямо здесь несколько ссылок,чтобы все видели с каким унылым чмом (в твоем образе) они имеют дело :нудно: а пока можешь еще немного поусераться.Тем более что в этом ты преуспел

я потрачу свое время и выложу прямо здесь несколько ссылок
Та не мучся, гопнику. Скажи, що тобі потрібно, то я тобі видам. Я себе, на відміну від тебе, ніколи не соромився в великій мірі. Але, попередньо, все ж виклади, що ти сам корисного зробив на цьому світі.
Боже, як ці жлоби ненавидять тих, хто вказує на їх жлобство. І що цікаво, вони уявлення не мають, що ж воно означає в повній мірі.

если есть что по теме, welcome.
а отношения друг к другу, плз, выясняйте не в паблике.

Так ТС же по теме отвечать не хочет. Заводит **** тут, через переход на личности.

Могу я по теме высказаться. Украина действительно на переломе.
Согласно данным европейских социологов, с 1993 по 2013 из Украины навсегда выехало 650 тысяч человек. На запад и на восток. На ПМЖ.
А за 2014-2015 выехало 550 тысяч. На ПМЖ. Сказав на прощание выбранному курсу "******* вы конем". Вот такой вот перелом.
Слава Богу! Серед цих ковбасних біженців і два моїх племінники від брата, бувшого комуняки, які зі своїми сурогатними дипломами від академії Я. Мудрого поперлися чистити унітази європейцям, не поворухнувши й пальцем для налагодження життя в себе на батьківщині. Так що Україна потихеньку збувається від баласту.
До сьогоднішніх подій. За останні місяці наші хлопці потихеньку всупереч планам Генштабу підсувалися до втраченого Дебальцево через так звану Світлодарську дугу. Бандюкам-імперцям це було, як кістка в горлі, тому вони вирішили сьогодні вибити наших з пануючих висот. В результаті атаки бандюки залишили на полі атаки штук двадцять трупів і втекли назад. На жаль і наших хлопців загинуло 5 чоловік. Царство їм небесне.

Назад
Зверху Знизу