Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Україна на переломі

Яка вражаюча оперативність в управлінні державою! А міг би ще пару років почекати..
Порошенко звільнив Кірєєва і ще трьох одіозних суддів

Створена олігархами державна структура не дає можливості викинути на смітник історії подібне політичне г...но.
"Сєня, біжи": Яценюк очолив рейтинг народних антипатій, обігнавши "регіоналів"

Останнє редагування:
Меня прям как из душа окатило. Нефть падает, рубль падает, гривна падает. А вдруг это как-то связано.... та не, не может быть
Звязано, звязано... Бог все регулює, віддає і Московії за її нахабність, і Білорусі за бидляцтво, і Донбасу - за зневагу до народу цієї землі, і Україні - за дрімання на печі протягом 25 років, і Європі - за почивання на перинах, і Китаю - за бездумний продаж дешевої робочої сили...

надо полагать, причины, что обусловили попадание самого продвинутого народа в колониальную зависимость от дикарей, указаны там же? :) Эх, учёный, из кизяка печёный...

Рим тоже был разрушен дикарями. Орда взяла Киев. *******я откусила кусок Руси. Именно так обычно и бывает. В поединке гопника и ботана редко побеждает ботан.

В поединке гопника и ботана редко побеждает ботан.
Мабуть все таки англо-сакський ботан переможе москальського гопника. А в Україні поки що перемагає постколоніальний бидло-гопник в протиборстві з невеликим відсотком "свідомих". Та це "поки що", є надія, що якість переборе гопницьку більшість.
А відносно нанішнього протиборства Русі та Московії, то тут залишається лиш одне питання - чи витримає Україна-Русь режим гноблення, тиску та ударів від бувшого гнобителя. Якщо витримає та очиститься від залишків культури "рашен", включаючи панування її "язика", то по Тойнбі її чекає стимул від цього в вигляді відчутного прогресу.

Мабуть все таки англо-сакський ботан переможе москальського гопника. А в Україні поки що перемагає постколоніальний бидло-гопник в протиборстві з невеликим відсотком "свідомих". Та це "поки що", є надія, що якість переборе гопницьку більшість.
А відносно нанішнього протиборства Русі та Московії, то тут залишається лиш одне питання - чи витримає Україна-Русь режим гноблення, тиску та ударів від бувшого гнобителя. Якщо витримає та очиститься від залишків культури "рашен", включаючи панування її "язика", то по Тойнбі її чекає стимул від цього в вигляді відчутного прогресу.

Англо-сакський ботан уже лет 30 надежно защищен от российского гопника Восточной Европой. Этот ботан уже давно разучился давать отпор. Шо мы все сейчас наглядно и наблюдаем. Увы.
Мова нас не захистить. ЕЮ нас не захистить. Амери могли б, але вони далеко і "пасіфісти".
Єдина надія на те, шо постсовок розвалюється й без нас. Ця махіна виявилася навіть менш єфективною, ніж гадалося. Ми встигли з’і...ся з того дурдома, але, схоже, все ж таки запізно. Я не оптиміст, друже. Але сподіваюсь, що ми зможемо виплисти завдяки неймовірному, казковому збігу обставин - низьким цінам на нафту.

Але сподіваюсь, що ми зможемо виплисти завдяки неймовірному, казковому збігу обставин - низьким цінам на нафту.
Край невірний висновок. Наше спасіння в наступному:
- встановлення демократії з відповідальністю владних осіб перед народом, що зараз абсолютно відсутнє. В світі попереднього провести суд над когортою попередніх правителів з віддачею їм належного від суспільства за їх бездіяльність згідно їх обов'язків та відверту корупцію;
- припинення витоку капіталу через офшори;
- позбавлення концентрації капіталу в руках декількох десятків сімей;
- позбавлення монопольного контролю над інформаційним простором з боку 5 осіб;
- побудова структури держави згідно проблем України, а не по кальках олігархів чи Венеціанських комісій;
- виробленням умов для більшої вигоди щось виробляти в Україні ніж займатися жлобським ремеслом "купив дешевше - продав дорожче";
- виробленням умов для розвитку творчості в царині науки та винахідництва;
- створенням умов для розвитку дійсно українського кіно...

Нежданчик:

"ПАСЕ подтвердила, что все государственные служащие в Украине должны проходить переаттестацию в течение всего периода работы.

Об этом заявил докладчик Парламентской Ассамблеи Совета Европы (ПАСЕ) Мишель Николетти (Италия, СОЦ) во время брифинга в среду в Киеве.

"Я думаю, что переаттестация всех государственных служащих, не только судей, но и политиков, и даже учителей является решающей", - подчеркнул он.

Николетти подчеркнул, что население должно быть уверено, что те люди, которые работают в государственном секторе и представляют государство, - лучшие профессионалы.

Он заметил, что переаттестация должна проводиться постоянно в течение всего периода работы госслужащих.
_
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Щось це чимось десь якось чомусь
Геть хлоп при своїй недостатній освіті загубився в цивілізаційному просторі, що не дивина для типового постколоніального українця, в якого гонору набагато більше ніж розуму.
А про кіно, так ви Леніна згадуєте
А про кіно він тільки Лєніна знає, але геть не уявляє про його роль в побудові сучасної національної культури.

- встановлення демократії з відповідальністю владних осіб перед народом, що зараз абсолютно відсутнє. В світі попереднього провести суд над когортою попередніх правителів з віддачею їм належного від суспільства за їх бездіяльність згідно їх обов'язків та відверту корупцію;
- припинення витоку капіталу через офшори;
- позбавлення концентрації капіталу в руках декількох десятків сімей;
- позбавлення монопольного контролю над інформаційним простором з боку 5 осіб;
- побудова структури держави згідно проблем України, а не по кальках олігархів чи Венеціанських комісій;
- виробленням умов для більшої вигоди щось виробляти в Україні ніж займатися жлобським ремеслом "купив дешевше - продав дорожче";
- виробленням умов для розвитку творчості в царині науки та винахідництва;
- створенням умов для розвитку дійсно українського кіно...

Яким чином усе це захистить нас від Орди?
Я не проти. Підпишусь під кожним рядком. Але питання моє інше: як внутрішне реформування захистить нас від Орди? УНР була непоганою державою. Навіть Українську академію наук створила. До сього часу працює. Але АНУ не захистила УНР від орд Муравйова.

УНР була непоганою державою. Навіть Українську академію наук створила.
Пане, не смішіть мене. Ця УНР, як і нинішні оболтуси, розвалила армію і нічого геть не створили ці Винниченки крім втрачених можливостей, а академію наук створив з Вернадським гетьман Скоропадський.
як внутрішне реформування захистить нас від Орди?
Напряму, знайденням та концентрацією ресурсів України для очищення нашої землі від ворога. Нинішня сурогатна держава не використовує потенціал України й на 10%.
-йолоп
-бовдур
-телепень
І чого він так добре знає ці слова? Ось таких була більшість на Майдані - гонору на Мерседеса, а розуму на Запорожця, тому й результат відомий - породили Пєтю з Сєнєю на нашу голову. Ці *****и за два роки не змогли навіть всі схеми, побудовані для грабежу України малоосвіченим Яником, розшифрувати. Їхні Петренки продовжують купатися в сурогатній юстиції, побудованій регіоналами.

Ціна керуванню Порошенка, який поставив керувати НБУ спеца по виведенню грошей через офшори - по звіту в Давосі українські банки по якості посідають 140 місце в світі серед 144.

Ваше спасіння в тому, чи буде здатна влада дати відсіч ворогові.
Якщо більша частина українців це зрозуміє, то буде Українська держава.
А як ні, то знову буде московська окраїна.

влада дати відсіч ворогові.
Не сміши! Наша влада здатна давати відсіч лиш тим, хто хоче її позбавити державного корита. У всьому іншому вона повний імпотент. Для доказу поцікався скільки було витрачено коштів на "лінію Яценюка" і який з тієї канави толк Україні.

Цей професійний ******* так заявляє, начебто це результат його дій. Краще б сказав, що його підтримка Гонтарєву та Яценюка довела до такого стану гривні.
Президент України Петро Порошенко заявив, що падіння курсу російського рубля - це "ціна, яку платить агресор за безвідповідальні дії"
Затіяне ним "перемир'я" вигідне ворогові, тому що в нього є резерви для цих "мінських ігр". А чи є в Порошенка резерв для довготривалого тримання хлопців на фронті?
Сорос: Росії вистачить резервів "на пару років"
Про Порошенка і те, як він ефективно використовує нашу армію.
"Котів на полювання не пускали, тому миші вигризали їм спини"
Він не розраховує на стабілізацію гривні та зріст своєї економіки, він продовжує паразитичну діяльність в ролі бидла при США та ЄС, за що будуть розраховуватися й правнуки.
Порошенко: Україна розраховує на $7 млрд від МВФ

Останнє редагування:
Цей сурогатний президент продовжує закидувати Україну лозунгами замість вирішення проблем її.
"Немає альтернативи політики-дипломатичного шляху повернення українського суверенітету. ... Я чітко наголошував, і твердо в це вірю - повернення українського суверенітету на Донбас має відбутися у 2016 році. Виступаючі у Давосі також підтвердили цю позицію. У 2016-му році росія має виконати усі пункти Мінських угод і це є єдиною підставою для послаблення санкцій", - додав Порошенко.
Коли в вирішувача питань немає альтернатив шляхів вирішення, то він точно є нікчемним. А як він хитро заявляє, що питання "має вирішитися", а не "гарант територіальної цілісності його вирішить в такий то строк". А ще він імітує той факт, що буцім то від нього залежить встановлення та відміну санкцій відносно агресора. А що він сам особисто зробив згідно своїх конституційних обов'язків - про це цей паразит "ні гу-гу".

Вакарчук Порошенку про якість керованої ним держави.
Сьогодні я був нагороджений орденом Свободи. Орден вручав президент України Петро Порошенко. Користуючись нагодою, я звернувся до нього з такими словами

Шановний пане Президенте!

Дякую за цю нагороду. Для мене честь отримати орден від Держави, яку я завжди вважав, вважаю і буду вважати найріднішою у світі. Так, нагороди – це добре. Але, на жаль, одними нагородами не вирішити завдань, які стоять перед нами. 28 січня ми відзначатимемо річницю бою під Крутами. Що спільного між цими українськими захисинками і тими, хто захищає нашу країну, зі зброєю в руках, на Сході сьогодні? І ті, і інші – Герої. Герої вони тому, що свідомо жертвували найголовнішим, що в них було – своїм життям. Чому агресія ворога захлинулася? Тому, що ці молоді хлопці та й старші чоловіки, готові були вмирати за свою країну. Вони прекрасно розуміли, який вибір роблять. Ніхто з них не аналізував, не прораховував – вони просто жертвували. Тому, вони - Герої.

Ворог, який роз’їдає Україну зсередини – корупція, тотальна несправедливість, невігластво, низький рівень так званої еліти – значно підступніший і небезпечніший, ніж будь-який зовнішній ворог. Щоб перемогти його, теж потрібні герої - герої в українській політиці і владі. На жаль, на сьогоднішній день таких героїв ми не бачимо. Ми бачимо логічні вчинки. Ми бачимо бажання всидіти на двох чи трьох стільцях. Ми бачимо страх: страх втратити посаду, страх втратити добробут, політичний вплив, поставити під удар себе чи свою сім’ю. Ми бачимо часом розумних, але швидше хитрих та цинічних людей, які завжди находять логічне пояснення, чому в Україні все не так – винна війна, ціни на нафту, політичні опоненти, минула влада. Ми чуємо і бачимо це кожен день. Але ми не бачимо подвигів. Не бачимо справжніх жертв. Нам не потрібні політики – звичайні люди. Пам’ятаєте захисників Донецького аеропорту – кіборгів? Нам потрібні кіборги в політиці! Сьогодні країну врятують тільки ті, кому будуть ставити пам’ятники після смерті, а не ті, хто будує собі золоті пам’ятники при житті. Чому наші політичні очільники обирають особисте перед державним, спокій і страх за власне майбутнє міняють на політичні компроміси? Де посаджені злочинці? Де реальна зміна правил гри? Взагалі – де зміни в країні?

Я дуже хотів би завершити словами, що країна чекає змін, але правда в тому, що країна від влади вже нічого не чекає. Люди не вірять владі. Не тому, що влада погана. Тому, що влада така як всі. А сьогодні нам потрібні люди, здатні на подвиги, надлюди. Я розумію, що сьогодні зіпсував комусь настрій на цьому нагородженні. Але я говорю ці слова не з бажання облити когось брудом чи отримати політичні дивіденди. Ні влада, ні політична боротьба мене не цікавлять. Я кажу Вам це тому, що мені не байдуже! Не байдужа Ваша репутація, не байдужа репутація країни та її майбутнє. Це моя країна і мені тут жити. Сприйміть, пане Президенте, ці слова серйозно - вони не направлені персонально проти Вас, в них немає спроби заплямувати Вашу особистість. Ці слова спрямовані до всієї української влади. І це не просто мій приватний голос – це, в прямому сенсі, голос народу України. І сприйміть їх сьогодні, бо завтра вже може бути пізно.

Цей орден буде мені нагадувати, що кожного дня, потрібно робити більше для того, щоб твоя країна була вільною. І нагадуватиме, що я сам ще зробив недостатньо для того, щоб наша країна нарешті стала кращою.

передають Патріоти України.

"
Приходит тут как-то Порошенко к Вакарчуку...

— Святослав, твоя музыка ну совсем не такая, как ждет народ. Вон сколько лет прошло, а ты уровня Джима Моррисона так и не достиг.

— Бл*о, Петр Алексеевич, я...

— Слава, и это не только мое мнение — спроси любого рядового меломана. И на каждой кухне.

— Да я ж работаю, творческий процесс...

— Ты как знаешь, Слава, но в этом году, чтобы всемирный тур был с полными стотысячниками, пара платиновых дисков, премии там всякие, ну ты понял...

— Бл*о... творческий проц...

— И еще ты тут эту ноту убери, а сюда три вставь, и какого *ера здесь ударные делают. Кстати, последние аккорды ты неправильно тянешь. Ну все, я пошел...

— Бл*оооооо!!!!"

Останнє редагування:
Під проводом нікчемних керманичів Україна продовжує пливти по течії свого жлобського буття, як те г...но на поверхні річки. Замість так необхідних реформ ці сурогатні вожді роблять лиш імітацію, при чому це роблять для споживання не народу, а різним Меркель та Обамам для отримання чергового бабла, яке змушені повертати будуть бездіяльні громадяни зі своєї стадії злиднів. Так наш "гарант" затіяв "судову реформу" звільненням лиш 28 суддів з тисяч дармоїдів, навіть не торкнувшись поправки того болота безвідповідальності в цій системі, яке створили для своєї користі папєрєднікі. А все тому, що серед його примітивної команди навіть близько немає фігур типу Портнова, який накрутив такого, що волосся диба стає.

З іншого форуму.
@hjvcntg, а кого б ви хотіли бачити на посаді президента України? Ви можете назвати КОНКРЕТНЕ прізвище цієї людини?
Танна, на цій посаді я хотів би мати людину, яка б виконувала свої конституційні обов'язки. А в звязку з тим, що ЗМІ в нас контролюють 5 олігархів, то нам підсовують вибір тільки серед непідходящих.
Висновок = для вибору достойного президента Україні потрібно мати:
- не тільки політичну, а й юридичну відповідальність за виконання своїх обов'язків посадовими державними особами;
- незалежні від влади та олігархів ЗМІ, які б підбирали для народу достойні програми та виконавців їх;
- цивілізовану судову систему.
Без попереднього ми будемо продовжувати бути звичайним бидлом в грошовитих пройдисвітів.

Найслабкіше місце в світовій економіці, яке створили завдяки дешевій робочій силі та відносній державній дисципліні показало свою штучність, яка принесе удар по всій економіці.
Відтік капіталу з Китаю досяг вже $1 трлн, - Bloomberg

Це хороша новина в стилі захисників нашого нинішнього державного режиму
Відсутність на Всесвітньому економічному форумі голови ЦБ Росії Ельвіри Набіулліної лише зміцнила переконання світових політичних і економічних лідерів у тому, що у Росії лишилося зовсім мало часу до банкрутства.
Про це на сторінках Die Welt пише оглядач Хольшер Цшепіц, передає
.
А це новина від мене для деяких неосвічених- нинішня сурогатна держава Україна вже давно банкрут і її дихання підтримує лиш МВФ, ЄС та США.

Мене найбільше дивує відсутність інформації та аналізу ситуації в стані союзників Кремля, білорусів та казахів. Євразійський союз по суті став тим болотом від "єдіноначалія" ханів Путіних, Назарбаєвих, Лукашенків, яке абсолютно не було готове адекватно відреагувати на виклики часу. Коли механізм управління державою та економікою зводився лиш до одного центру прийняття рішень, то перспективи на швидку та ефективну реакцію цього механізму досить мізерна. Це мені нагадує ситуацію з фактичним задушенням нашої армії, коли майже всі її дії залежать від шизофренії Банкової 11 без права і відсутності навичок приймати самостійні рішення.

Останнє редагування:
Яценюк з Порошенком доб'ють промисловість до кінця. Вже добралися до ще живого. Нагадую, що Укроборонпром керують малоосвічені пройдисвіти - Романов був вчителем історії. Ще нагадаю, що по закону від Януковича держава та Укроборонпром не відповідають за дії один одного. З цього часу потихеньку забувайте про бренд "Антонов", замість нього буде "Романов", який далі рал для полів нічого не буде здатен виробляти.
Кабінет міністрів прийняв постанову про ліквідацію Державіаконцерну "Антонов".
Про це йдеться у повідомленні
Мінекономіки.
Як зазначається, ліквідація відбувається у зв’язку з відсутністю учасників, оскільки три підприємства, які складали концерн, протягом березня та червня 2015 року вийшли з його складу і були передані до Держконцерну "Укроборонпром".
"Це рішення Уряду нарешті привело ситуацію де-юре у відповідність до Господарського і Цивільного кодексів та закону "Про управління об’єктами державної власності"", - йдеться у повідомленні.
Крім того, як повідомляє прес-служба, Кабмін також доручив Мінекономіки створити ліквідаційну комісію та організувати ліквідацію концерну.
Нагадаємо
ДП "Антонов", Харківський авіазавод" та державне підприємство "Завод 410 ЦА" зі складу концерну "Антонов" до Державного концерну "Укроборонпром".
Як відомо, Кабінет міністрів надав в 2015 році
на 1,1 млрд грн, який залучається для виготовлення літаків Ан-148-ЕА.

Назад
Зверху Знизу