Статус: Офлайн
Повідом.: 764
Повідом.: 764
та не совсемCherry ?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
та не совсемCherry ?
Та скільки ж їх там було ))) Не Холден, руль лівий здається.та не совсем
Ну да всё так, но это не Черри. Различия не снаружи, они внутриМожливо були ще якісь назви, проте на фото віднайти ці відмінності не можливо. Деталі всі такі самі як на Черрі.
Прекрасно, як це можна на твоєму фото зрозуміти що там всередені?Ну да всё так, но это не Черри. Различия не снаружи, они внутри
Блин, ну Андрей, я уже столько подсказок дал и скрытых и прямыхПрекрасно, як це можна на твоєму фото зрозуміти що там всередені?
Ну да всё так, но это не Черри. Различия не снаружи, они внутри
Ты разве не знаешь эту историю? Загугли
Алиллуйя!Alfa Romeo Arna чи що?
Так надо было посмотреть, тогда бы помоглофільм я нагуглив через актора та підказку з 3310. Проте це нічим не допомогло
Я знайшов його.Так надо было посмотреть, тогда бы помогло
Фильм называется "Связь через пиццерию" (Pizza connection), весь достойный, кстати.
А чё так?Це не мій формат кіно
Та ну, цеж справа смаку. Тут у кожного свої уподобання.А чё так?
а ведь по сути это одна и та же машина, как и я загадывал когда-то про опель.Alfa Romeo Arna чи що?
а ведь по сути это одна и та же машина, как и я загадывал когда-то про опель.
только не понятно кто был первый.
почитал вики. похоже ниссан и альфа вместе работали.
Это да, режет глаз.Конкретно я не люблю фільми з старою "тухнікою". Я про режиссуру, операторську роботу і тп.
ага...Взагалі негласне правило, що якщо названа базова чи похідна машина що має вкрай мало відмінностей, то зараховується.
Ну я ж и не отрицал, что внешне это Ниссан, кузов от него, но уточнить бы не помешало. Тем более, это не просто замена эмблем - на Арне были оппозитные движки от Альфасуда (ниссановских не было совсем), своя же КПП и передняя подвеска. Хотя внешне этого не видно, конечно. Из самых видимых отличий - решётка радиатора и диски.Взагалі негласне правило, що якщо названа базова чи похідна машина що має вкрай мало відмінностей, то зараховується.
Давай ещё что-то, а то я как-то не припоминаю, что это может быть.Оскільки авто дуже пізнаване та відоме, загадаю частинку