Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Убита Амина Окуева

• Автор теми Автор теми goryur
  • Дата створення Дата створення
ага, себто таки доляри!

знаючи тебе, як зоольогічну анти-українку, мене дивує, що ти повʼязуєш гривні з українськім патріотизмом при праці на Mосковію :D але вас, совков= патольогичних зрадників, х.р зрозумієш. Диви ото не захлинися у власному лайні

Пропагандон среди нас один. И ты знаешь, что это не я. Ну пускай на твоей совести будет весь тот понос, который ты вывалил. Спишем на твою бессовестность, тугоумость и низкую пенсию. Какой с меня совок, дедуля? Это твоя прерогатива: перекрашиваться в соответствии с политикой правящей партии. Я -то как раз могу себе позволить мыслить свободно, критично, и не обпиваться валидолом при виде информации, разрывающей чьи-то шаблоны.
А информация от патриотов. Настоящих. Не путай со своими братьями-пропагондонами и выдыхай!;)

Так чем Аминет прославилась? Только тем, что ее пристрелили? Ну совсем Тутанхамон! У того был единственный поступок в жизни -помер!

на добрива піде не усе твоє тіло, а тіʼки його частина, бо собаче гівно, що на нього перетворяться зʼїдені частини твого курдюку
Мужлан! Соблюдай приличия! Не в привычном тебе свинарнике, а с дамой говоришь.

Пропагандон среди нас один. И ты знаешь, что это не я. ...
пропагандистів ***ла у форумі більш, ніж потрібно, а те що ти ще не заробила на повну ставку пропагандиста - так дякуй своєму печерному "інтелектові" :незнаю:

Какой с меня совок, дедуля?

а писаний, цяця совєцька, як у книжках з твого дитинства про павлика-морозова та інших зой-касмадємянських:yahoo:

.... Я -то как раз могу себе позволить мыслить свободно, критично, ....
А информация от патриотов. Настоящих.

та а я ж про що: те саме з гордістю кажуть усі, хто ссе пропаганду ***ла й її поширює :браво::іржач:

й ту маєш рацію, "таварісьчь", інфа - від справжніх патріотів Mосковії, Недороссі та ***ла, хто б сперечався! :клас:

не обижайте дедушку. Старость-не радость.

пропагандистів ***ла у форумі більш, ніж потрібно, а те що ти ще не заробила на повну ставку пропагандиста - так дякуй своєму печерному "інтелектові" :незнаю:

а писаний, цяця совєцька, як у книжках з твого дитинства про павлика-морозова та інших зой-касмадємянських:yahoo:

та а я ж про що: те саме з гордістю кажуть усі, хто ссе пропаганду ***ла й її поширює :браво::іржач:

й ту маєш рацію, "таварісьчь", інфа - від справжніх патріотів Mосковії, Недороссі та ***ла, хто б сперечався! :клас:
:кручусь:
Ты тут известный ****ун, клеветун и пропагандист. К тому же весьма неумелый и недалекий.

Кого ты пытаешься зацепить своей тупой брехней? Выдыхай, говорю! Не по Епаньку шапка:рл::D

що, ватка, свою нетрадиційну статеву орієнтацію переносиш на таварісьчя-однодумця? :клас::браво: чи він дійсно самиця , вас homo sovieticus'ів х.р розбереш :незнаю:

Zapodriv, ти що дійсно є жінкою? як твій однодумець пише :confused:

якщо так, то поміняй з ласки своєї у моїх постінгах щодо тебе закінчення з чоловічого роду на жіночий, вибачай , не знав, що ти не павлік-морозов, а ціла зоя-касмадємянськая:(

:кручусь:
Ты тут известный ****ун, клеветун и пропагандист. К тому же весьма неумелый и недалекий.

Кого ты пытаешься зацепить своей тупой брехней? Выдыхай, говорю! Не по Епаньку шапка:рл::D

ага, "бешенство ватки", це добре :клас:, що цяця, не подобається бути третєрозрядним пропагандистом, але не переймайся - твоя ненависть до України компенсує нестачу професійних здібностей, хоча б частково :D

Zapodriv, ти що дійсно є жінкою? як твій однодумець пише :confused:

якщо так, то поміняй з ласки своєї у моїх постінгах щодо тебе закінчення з чоловічого роду на жіночий, вибачай , не знав, що ти не павлік-морозов, а ціла зоя-касмадємянськая:(

що, Zapodriv, "абідєлсі"? :D але чому ти власне на мене ся скаржиш? :незнаю: це ж не я тебе "дамай" назвав, а твій власне "таварісьчь і брат"!

в общем усилиями бота опять тему увели вдаль

...Я вообще не понимаю шума по поводу окуевой.Обычная подстилка, которая сменила трех мужей, променяла украинцев на чеченцев, нигде в боях не отличилась, что там такого чтобы за ней скорбить?Гораздо более достойные памяти уходят незаметно.

якщо вірити офіційним джерелам, ота дівчина захищала Україну, її Вітчизну, так само як ти захищаєш свої "родіни" - Недороссію та Mосковію. Aле ти робиш це з дивана, а вона - на фронті. Відчув різницю, "альтєрнатівна адарьоннай"?

до речі:

1. Kрим - чий?
2. Путін - хто?

Я не понимаю почему они после первого покушения не носили постоянно бронежилеты и не ездили в бронированном авто...

бронемашины стоят столько что дешевле ездить на стареньком танке ну если не на танке так на бтре точно и еще взвод охраны в фул экипе в нем же тягать

Если бы "герои" из торнадо были не такими тупыми на фоне окуевой и ее мужа, то давно бы сообразили, что прежде чем заниматься криминалом на украине, надо создать медийный образ настоящего патриота-атошника и тогда можно хоть кокс на банковой барыжить - никто не посмеет тронуть:D

Интересно, на что эта парочка жила?

Это с тобой герои чеченских войн ,откровениями поделились?

бронемашины стоят столько что дешевле ездить на стареньком танке ну если не на танке так на бтре точно и еще взвод охраны в фул экипе в нем же тягать

Да ладно. Кабана можно взять за 20к в брони b6
Без шуток.

Назад
Зверху Знизу