Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

У Хрея всьо Рошен! :)

🔴 21:54 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 21:54 Повітряна тривога в Харків.обл.
Додай мене в ігнор.
Жоден російськомовний для мене не авторитет в мовному питанні.

Игнор это удел деда всех туда совать. Ты просто намеренно мозолишь мовой неумело там, где 99% пишут на русском и не можешь найти в себе муужество признать, что делаешь это неуклюженько.
А мне вот вспомнился случай мой давний, в начале 2000ых ездил в Львов на конд.фабрику за сырьём новым и естественно был там в первый раз. Я очень удивился что все кого я там видел говорят на мови и при чём с таким акцентом, что почти сложно опнять с первых слов:D Так вот, мову я понимаю и нормально могу на ней же общаться и попав на фабрику, начал общаться соответсвенно:) На что мне понимающе сказали что русский спокойно понимают и сами перешли на него. То есть нет проблем у нормальных людей.
Но ты же что-то родил в голове и кто пишет на русском хуй пойми кто для тебя:незнаю: Ну короче, не люблю писать такие простыни

Не нормально коли сусід — країна що вбиває твоїх братів і сестер.
Ти маєш свою мову, але ти її нн любиш. Ти любиш рускій язик.
Це не нормально.

Суржик ще куди не йшло. А тотальне нехтування своєї мови — це ніколи не буде нормально. Ти посіпака.
Мой внутренний голос как и твой собственно мыслит на русском, но я не мучаю себя и говорю на русском тут. В реале на украинском говорю только с теми, кто к мне обращается на украинском. Как-то на автомате переключаюсь)

Тебе и это не понять ибо в твоей башке политическое говно. Видимо какой-то уебок с фейсбука сказал всем русскоязычным украинцам говорить только на украинском и они как послушные овцы стали это делать. Это как слушать Хрюшу и Степашку, что пора спать в 21.00 и ложиться сука спать)

хрей, ты не личность, которая делает, что хочет и ложит хуй на всех, если ему что-то не нравится и делает по-своему, а банальная тупая биомасса/овца.:україна:

Занадто багато уваги моїй мові.
Зараз без троллінга відповім на ваші питаня.

Я не патріот. Мені не вистачає сміливості йти воювати.
Я допомагаю волонтерам фінансово.

Я перейшов на українську мову бо народився в україномовній родині і мій внутрішній голос також розмовляє українською.
Я не проти російськомовних українців.
Я проти тих хто проти української мови, навіть якщо її лише 51% у мові оппонента.
Я перейшов на українську в неті за для практики. Бо лише постійно користуючись мовою можна її вдосконалювати.
Я не ставлю за мету розмовляти мовою письменників. Я не письменник, мені це не обов'язково.
Мені реально приємніше спілкуватись українською.

Чому я не розмовляю скрізь українською:
Тому що виникпє дуже багато питань.
Замість теми розмови я починаю відплвідати на питання чому я перейшов на українську.
Тому що українська мова у багатьох совків викликає агресію. І замість теми розмови я змушений сперечатись.
Тому що в мене як і у вас ще залишився комплекс неповноцінності україномовних. З яким я почав боротись.

Друзі розділяють моє бачення і так само боряться з російською мовою як шаблоном.

Я розумію що моя мова не ідеальна.
Проте за ці пару місяців що я спілкуюсь українською я бачу наскільки збільшився мій мовний запас.

Борітеся — поборете.[emoji767]

Головне знайти сили почати і не пасувати перед труднощами.

Я роблю це не для вас і не для свого рейтингу, тощо. Я роблю це для себе. Бо так хочу. Бо так мені приємніше.
Тому буду вдячний за розуміння та зменшення агресії. :пиво:

На цьому з мовним питанням все.
Якщо будуть до мене питання, перечитуйте цей пост.

Блять, вот это прогиб)) Это называется, я ссыкло, но на всякий случай Слава Украине )))) Хруй, все видят в тебе лишь скользкую жабу, которая очень неумело уворачивается от фактов. схуяли т в украиноязычной семье вдруг щебетал на русском?) Дети говорят на языке родителей - это ж очевидно. Просто не запяздывайся, а так и говори - что тебе не хватает внимания и ты из своего холестиринового покрова лезешь вон, в желании, чтобы в тебя хотя бы буряками покидали)) А языковой конфликт это прямо в точечку)

Я багата размавляю,
Многіє нє понімают
Мою мову соловйінну.
І мою тупую міну.

Но я буду размавляти,
Як мій папа и як мати,
Як Азіров завіщал
Соловйвнной вєрєщать.

Хрей, перед дедом ты как лошара оправдался про волонтерство, фу реально

Занадто багато уваги моїй мові.
Зараз без троллінга відповім на ваші питаня.

Я не патріот. Мені не вистачає сміливості йти воювати.
Я допомагаю волонтерам фінансово.

Я перейшов на українську мову бо народився в україномовній родині і мій внутрішній голос також розмовляє українською.
Я не проти російськомовних українців.
Я проти тих хто проти української мови, навіть якщо її лише 51% у мові оппонента.
Я перейшов на українську в неті за для практики. Бо лише постійно користуючись мовою можна її вдосконалювати.
Я не ставлю за мету розмовляти мовою письменників. Я не письменник, мені це не обов'язково.
Мені реально приємніше спілкуватись українською.

Чому я не розмовляю скрізь українською:
Тому що виникпє дуже багато питань.
Замість теми розмови я починаю відплвідати на питання чому я перейшов на українську.
Тому що українська мова у багатьох совків викликає агресію. І замість теми розмови я змушений сперечатись.
Тому що в мене як і у вас ще залишився комплекс неповноцінності україномовних. З яким я почав боротись.

Друзі розділяють моє бачення і так само боряться з російською мовою як шаблоном.

Я розумію що моя мова не ідеальна.
Проте за ці пару місяців що я спілкуюсь українською я бачу наскільки збільшився мій мовний запас.

Борітеся — поборете.[emoji767]

Головне знайти сили почати і не пасувати перед труднощами.

Я роблю це не для вас і не для свого рейтингу, тощо. Я роблю це для себе. Бо так хочу. Бо так мені приємніше.
Тому буду вдячний за розуміння та зменшення агресії. :пиво:

На цьому з мовним питанням все.
Якщо будуть до мене питання, перечитуйте цей пост.

Это ты такой типа в белом, и никого не обсерал, и вообще не поймёшь, чего ты людям не по душе??:D

спс
форма лица, как у его кумира

На єгіпітском курорті,
Стало кілька більше вшей
Придивлюсь - по жирной морді
Та по суржику - х-рей.

Цє не 'тремпель' на 'іванє'
Свой проводіт уік-енд
Замотався. В сарафанє
Покотилівський акцент.

Самое лучшее Море - в Риф Оазис Бич. Потрать 50 баксоф - съезди, увидь, сплавай, сравни, ощути. Тогда будешь еще лучше едрошить рошенить.

Я бачу ти талановитий хлопець, та і однієї орієнтаціх з Жірколем.
Хай він як арт дірєктор тебе відпродюсує у своє кахфве. Будеш стендап коміком вірші читати :клас:
На єгіпітском курорті,
Стало кілька більше вшей
Придивлюсь - по жирной морді
Та по суржику - х-рей.

Цє не 'тремпель' на 'іванє'
Свой проводіт уік-енд
Замотався. В сарафанє
Покотилівський акцент.

Самое лучшее Море - в Риф Оазис Бич. Потрать 50 баксоф - съезди, увидь, сплавай, сравни, ощути. Тогда будешь еще лучше едрошить рошенить.
То вже наступного разу.
Як і смачний рошенівський торт, відпочинок також рано чи пізно закінчується.

Треба повертатись до роботи, та з новими силами та шоколадною засмагою працювати на користь України і особисто Петра Олексійовича :пиво:

Врешті решт я хочу виграти новорічну путівку також :)

То вже наступного разу.
Як і смачний рошенівський торт, відпочинок також рано чи пізно закінчується.

Треба повертатись до роботи, та з новими силами та шоколадною засмагою працювати на користь України і особисто Петра Олексійовича :пиво:

Врешті решт я хочу виграти новорічну путівку також :)

Соловкі-твоя путівка,
Шоколадний спінсор єсть
Обісрався ти з подлівкой
Розтяряв почіт да чєсть.

Тірт 'Рошен' просрічєн сильно
В нім єсть крєм і молоко
І поніс такі всєсільно
Разорвіт. Твоє. Очко.

Назад
Зверху Знизу