Додай мене в ігнор.
Жоден російськомовний для мене не авторитет в мовному питанні.
Ну вот - тут компания пишет по русски. Ты изначально писал тож на русском, но что-то потом пошло не такВ реалі то так то так. В залежності від компанії.
Мой внутренний голос как и твой собственно мыслит на русском, но я не мучаю себя и говорю на русском тут. В реале на украинском говорю только с теми, кто к мне обращается на украинском. Как-то на автомате переключаюсь)Не нормально коли сусід — країна що вбиває твоїх братів і сестер.
Ти маєш свою мову, але ти її нн любиш. Ти любиш рускій язик.
Це не нормально.
Суржик ще куди не йшло. А тотальне нехтування своєї мови — це ніколи не буде нормально. Ти посіпака.
спс
форма лица, как у его кумира
перед выборами мы много интересного узнаем! то ли еще будет!
Я багата размавляю,
Многіє нє понімают
Мою мову соловйінну.
І мою тупую міну.
Но я буду размавляти,
Як мій папа и як мати,
Як Азіров завіщал
Соловйвнной вєрєщать.
Хрей, перед дедом ты как лошара оправдался про волонтерство, фу реально
Занадто багато уваги моїй мові.
Зараз без троллінга відповім на ваші питаня.
Я не патріот. Мені не вистачає сміливості йти воювати.
Я допомагаю волонтерам фінансово.
Я перейшов на українську мову бо народився в україномовній родині і мій внутрішній голос також розмовляє українською.
Я не проти російськомовних українців.
Я проти тих хто проти української мови, навіть якщо її лише 51% у мові оппонента.
Я перейшов на українську в неті за для практики. Бо лише постійно користуючись мовою можна її вдосконалювати.
Я не ставлю за мету розмовляти мовою письменників. Я не письменник, мені це не обов'язково.
Мені реально приємніше спілкуватись українською.
Чому я не розмовляю скрізь українською:
Тому що виникпє дуже багато питань.
Замість теми розмови я починаю відплвідати на питання чому я перейшов на українську.
Тому що українська мова у багатьох совків викликає агресію. І замість теми розмови я змушений сперечатись.
Тому що в мене як і у вас ще залишився комплекс неповноцінності україномовних. З яким я почав боротись.
Друзі розділяють моє бачення і так само боряться з російською мовою як шаблоном.
Я розумію що моя мова не ідеальна.
Проте за ці пару місяців що я спілкуюсь українською я бачу наскільки збільшився мій мовний запас.
Борітеся — поборете.[emoji767]
Головне знайти сили почати і не пасувати перед труднощами.
Я роблю це не для вас і не для свого рейтингу, тощо. Я роблю це для себе. Бо так хочу. Бо так мені приємніше.
Тому буду вдячний за розуміння та зменшення агресії.
На цьому з мовним питанням все.
Якщо будуть до мене питання, перечитуйте цей пост.
Це я чітко та однозначно висловив свою позицію щоб вам було складніше брехати та маніпулюватиЭто ты такой типа в белом, и никого не обсерал, и вообще не поймёшь, чего ты людям не по душе??
спс
форма лица, как у его кумира
Це я чітко та однозначно висловив свою позицію щоб вам було складніше брехати та маніпулювати
На єгіпітском курорті,
Стало кілька більше вшей
Придивлюсь - по жирной морді
Та по суржику - х-рей.
Цє не 'тремпель' на 'іванє'
Свой проводіт уік-енд
Замотався. В сарафанє
Покотилівський акцент.
Ты ба яка нэстрымна прыскиплыва чутлыва до потрэб людей вчытэлька !Это ты такой типа в белом, и никого не обсерал, и вообще не поймёшь, чего ты людям не по душе??
То вже наступного разу.Самое лучшее Море - в Риф Оазис Бич. Потрать 50 баксоф - съезди, увидь, сплавай, сравни, ощути. Тогда будешь еще лучшеедрошитьрошенить.
То вже наступного разу.
Як і смачний рошенівський торт, відпочинок також рано чи пізно закінчується.
Треба повертатись до роботи, та з новими силами та шоколадною засмагою працювати на користь України і особисто Петра Олексійовича
Врешті решт я хочу виграти новорічну путівку також