Я думаю в Иджипте ты тявкаешь на Масковском краснаречее, иначе б тебя в этом русском отеле притопили в басике)
Мертва мова це погано.
Українська мова жива. Тому сленг це добре. Це свідчить що мова актуальна та сучасна. Що нею розмовляє молодь, а не тільки диктори на дротовому радіо.
Доречі Біркіль не володіє мовою.
Справедливости ради, вступлюсь за Солару - в 2007-2008 у меня такая была, ярко голубой cosmic blue цвет, 2.4 автомат. Еще она была на больших хромированных дисках, как тогда было модно. В те года каждый день кто-то фотографировался на фоне ее, было чувство телезвезды
А так - Отличный комфортный автомобиль, сверхнадежный так как от камри 30-ки отличался только кузовом и салоном (салон, кстати, от Lexus ES300 тех лет), плюс более спортивные настройки амортизаторов и рулевого. После того, как поставил на нее регулируемый задний стаб TRD и распорку стоек TRD намного интереснее поехала по трассе (ездил на ней и в Киев, и в Крым). Про машину остались самые приятные воспоминания.
А чому не намагаєшся поліпшити знання української?
Люба практика поліпшує мову.
В Харькове только приезжие и из области могут говорить на мови или суржика лепить. Я за всю жизнь, что тут вырос и живу местного ни одного не знаю и не слышал, чтоб говорил на мови.
А ты смешон просто, когда перешёл на то, что тебе пока не дано
Ну то тобі може зручно і в ліфті сцяти і пальцем дупу підтирати. Проте це тобі не робить шани.
Ти неспроможній спілкуватись мовою своєї країни.
Ти мовний інвалід — людина з мовними обмеженнями.
У нас много современной украинской литературы, заслуживающей внимания. Моя любимая писательница пишет на украинском и он у неё волшебен
Ирена Карпа потрясающий современный сленг. Я даже вспомнил, что в эпизоде естьв ее книге, как Мерколь, который ездит на женской тачке)
Ти не розмовляєш українською на українському форумі. Це факт і він тебе добре характеризує.
Ти не українка, бо ти цураєшся української мови.
Виправдання за мій рахунок, це так жіночо—мапуляційно))))
проноєш
Не розумвю ажіотажа навколо теми.
Тут вище люди писали що в таку спеку путівка коштує 200 баксів на людину.
Будь хто з вас може собі дозволити таке.
Навіщо стільки уваги?
ТОлько ты совсем подзабыл, что на драйве за милую душу продолжаешь кукарекать со свинособаками и сосоляровцами на чистейшем покотиловском русском языке и твоего лжепатриотизма не видать за версту.
відмітити(
з отелю
В стараму місті одна з найдорожчіх і найбільших мєчєтій в світі.
Ирена Карпа потрясающий современный сленг. Я даже вспомнил, что в эпизоде естьв ее книге, как Мерколь, который ездит на женской тачке)
... він радіо—піздабол для запрвнень пауз і надиктовування прогноза погоди для таксистів?)))
Мерколь — Берколь?
В нього десятирічний сівік з мотором від газонокосарки та він радіо—піздабол для запрвнень пауз і надиктовування прогноза погоди для таксистів?)))
Яке дно працювати на ФМ радіо у 2018 році.