Давай по фактам.
Ти навіть цього не здатен зробити.
Ти знайдеш тисячу виправдань своїм комплексам.
Я з кожним постом краще володію мовою
Почему ты думаешь что те, кто всю жизнь говорит на русском, должен резко перейти на мову??Я гадав що сучасна молодь позбавлена цього комплексу.
Ты - это не ониФагот, Фоззі з нових домів, спілкуються українською.
Так думать можешь только ты.
Я пишу и говорю так, как мне удобно и так, как говорит моё большое окружение, даже за пределам Харькова.
Не різко, поступово, як я.Почему ты думаешь что те, кто всю жизнь говорит на русском, должен резко перейти на мову??
по фактам.
Не різко, поступово, як я.
Это твоё какое-то субъективное мнение. Вот я думаю, что ты в ринге простоишь не более 20-30 секунд против меня, но на самом деле откуда мне знать??Ти мовний інвалід — людина з мовними обмеженнями.
по фактах.
и я скоро научусь украинскому языку
Ти неспроможній спілкуватись мовою своєї країни.
ты хоть каракатецу отблагодари, пригласи ее на свидуху
Залупа с фарами
То есть по-твоему хочешь не хочешь, а на мови все должны перейти??
Это твоё какое-то субъективное мнение. Вот я думаю, что ты в ринге простоишь не более 20-30 секунд против меня, но на самом деле откуда мне знать??(может все 30 сек).
Так можно про многое с дуру ляпнуть. Думай что пишешь.
В мене одне сленгове слово на пару десятків українських. В тебе жодного українського. Ти соромишся української мови.Ты тоже, Азиров
Я народився в Харкові в Харкові і живу.ты хоть каракатецу отблагодари, пригласи ее на свидуху
В мене одне сленгове слово на пару десятків українських. В тебе жодного українського. Ти соромишся української мови.
Нас не варто навіть порівнювати.
Ти теоретик, я практик.