Тут колобок отлично Семеныча наказывает)так и не дождались боя Семеныча vs и Ваньки
То з практичної точки зору.краща машина - універсал. Який жере літрів 5. Бажано на еврономерах. Все інше - то є понти
То з практичної точки зору.
А немає в світі нічого гіршого за практичне авто.
В ньому зовсім немає харизми.
А якщо по тілу тече високооктанове пальне — то чим більше двигун та меньше дверей — тим краще!
Лучше кроссовера и универсала ничего не придумали. Просто у тебя непрактичное говно куда и елку не положить и мадам не трахнуть, да и приора быстрее разгоняется, чем твой увал.То з практичної точки зору.
А немає в світі нічого гіршого за практичне авто.
В ньому зовсім немає харизми.
А якщо по тілу тече високооктанове пальне — то чим більше двигун та меньше дверей — тим краще!
Моя машина для мене а не жля йолок і паркування на бордюрах.Лучше кроссовера и универсала ничего не придумали. Просто у тебя непрактичное говно куда и елку не положить и мадам не трахнуть, да и приора быстрее разгоняется, чем твой увал.
То життя в тебе пічальне. Нашина з ідеальною геометрієї і без серйозних дтп в карфаксі. Все скло заводське з маркуванням.да пичальная машинкано я не удивлен у Хрея талант находить хорошие машинки.
Пиздун рошеновскийМоя машина для мене а не жля йолок і паркування на бордюрах.
6.9 до сотні )))) мало якій хонді це по зубам
Яж кпжу про стан аналогічний моїй та у спорт комплектації.ты на соларе своей в сосну вьебался? в пендосии цена твоей тачки 1500$ и то в базарный день!
Солара надзвичайно харизматичне авто. До того ж з двигуном V6 ще й швидка, потужна і благородно звучить.
Не просто так вона до сих пір в США користується попитом, та гарний екземпляр як моя там коштує 6—7 тис баксів.
Моя машина для мене а не жля йолок і паркування на бордюрах.
6.9 до сотні )))) мало якій хонді це по зубам
В тебе не хваьило ума дізнатись що амереканські машини з заводу мають інший колір внутрянки )))))) як завжди самі сіжаєте в калюжу )))так внутрянка в родном осталась судя по фотоа єто уже колхозец! подкапотное хоть перекрасил или ума не хватило?
Все наиболее адекватные перебрались в чат вайбераПосле Автоцирка она загнулась. Даже женщины из нее ушли.
Солара — ексклюзівну тойота это тоже ни хуя не эксклюзив
Ага, втюхали ему увал по космической цене, а про 6.9 секунд, наверно, с слов перекупа узналэто тебе перекуп рассказал который тачку тебе продал
Лена Ленина чирикает в группе вайберной?)Все наиболее адекватные перебрались в чат вайбера
Много кто чиркает...Лена Ленина чирикает в группе вайберной?)