У Харкові відкрили два Центри рекрутингу: контакти, — ФОТО

Статус: Offline
Реєстрація: 19.04.2010
Повідом.: 14821
У Харкові відкрили два Центри рекрутингу: контакти, — ФОТО

Центри рекрутингу не мають стосунку до структур ТЦК та СП

6_660bf721c6b5b.jpg


У Центрах рекрутингу кожен може отримати консультацію та доєднатися до лав ЗСУ.

Про це повідомляє сайт Харківської обласної військової адміністрації.

Щоби рекрутуватися, відвідувач мають заповнити анкету, в цьому їм допоможуть фахівці Центрів. Це перші на Харківщині Рекрутингові центри Української армії.


"Наша спільна мета – осучаснити процес залучення громадян до армії та запропонувати всім охочим можливість широкого застосування цивільних навичок у протистоянні ворожій агресії. Алгоритм рекрутингу, розроблений Генеральним штабом та Міністерством оборони України, дозволяє зробити підбір посади для кандидатів максимально доступним і передбачуваним", – зазначив заступник начальника ХОВА Роман Семенуха.

Центри рекрутингу не мають стосунку до структур ТЦК та СП, а самі рекрутери не є військовослужбовцями і не можуть вручати відвідувачам повістки.

«На сьогодні доступна велика кількість вакансій у військових частинах ЗСУ, Національної гвардії України, Державній прикордонній службі, ТРО. Це оператори БПЛА, водії, спеціалісти з ремонту техніки, медики тощо. Всі вони відкриті як для чоловіків, так і жінок. Мінімальне грошове забезпечення на посаді становить від 20 тисяч гривень. Крім цього, виплачується додаткова винагорода залежно від місця проходження служби», – розповів уповноважений Міноборони з питань рекрутингу Олексій Бежевець.

Він додав, що за правилами рекрутингу кожна людина має можливість укласти контракт на проходження служби у певній військовій частині і за згодою керівництва обов'язково потрапить на обрану посаду в обрану частину. Наразі є можливість укладати як строкові контракти, так і контракти до оголошення демобілізації.

Отримати повну інформацію з питань, які цікавлять, можна за номером телефону: 0-800-300-441. Ознайомитись із переліком доступних вакансій для служби в лавах ЗСУ можна на порталі recruiting.mod.gov.ua.

1_660bf6c9f30d1.jpg

2_660bf6ca938e6.jpg

3_660bf6cb0eaf7.jpg
4_660bf6cb7bfd3.jpg
5_660bf6cbebee1.jpg


Джерело: 057.ua

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Назад
Зверху Знизу