Допомагаємо ЗСУ!

У Харкові відбулися всеукраїнські змагання з кросфіту ?Ігри героїв? (відео)

🟠 14:13 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Молнія»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Статус: Offline
Повідом.: 206727
Адреса: Харків
  • 🟠 14:13 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Молнія»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада

20.05.2019 15:16

Учасниками стали* 14 чинних та колишніх військових, які втратили кінцівки в результаті бойових дій на Донбасі

The post
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
appeared first on
.

Учасниками стали* 14 чинних та колишніх військових, які втратили кінцівки в результаті бойових дій на Донбасі.*

Максим Мигун – військовий. У грудні минулого року під час вибуху під Мар’їнкою, що на Донеччині, чоловік втратив кінцівку. Каже: став на протез півтора місяця тому та почав готуватися до змагань “Ігри героїв”.

*Максим Мигун, учасник змагань “Ігри героїв”
Не собирался я прощаться с жизнью. Меня быстро реанимировали в госпиталь. Провели операцию. Спасибо врачам: сохранили то, что есть.* Я действующий военнослужащий. Я не собираюсь увольняться и планирую, если всё будет хорошо, вернуться в АТО.*

“Ігри героїв” – всеукраїнські змагання з кросфіту. Учасники – чинні та колишні військові, які втратили кінцівки під час бойових дій. Цьогоріч 14 бійців з 10 міст завітали до Харкова.

Андрій Шейнін, організатор змагань “Ігри героїв”
Это очень важно для участников. Но это более важно для тех ребят, которые находятся сейчас в госпиталях. Те ребята, которые получили ранения и остались без ног. Благодаря этим соревнованиям они видят, что жизнь не закончилась. Можно работать дальше, жить дальше.*

Юрій Калгушкін, військовий комісар Харківської області
*У першу чергу для тих хлопців, учасників АТО, учасників ООС, які отримали поранення. Собі доказують та іншим, що вони здатні подолати труднощі, що вони здатні досягти рекордів, подолати себе в першу чергу.*

Учасники змагались у трьох категоріях: “аматори”, “професіонали” та “люди на візках”.

*Микола Агапов, головний суддя змагань “Ігри героїв”
Самое тяжелое, это не одно упражнение, а то, в какой последовательности они были составлены. Есть несколько движений, которые на одну группу мышц и ребята уже не могли лезть на канаты после стольких подтягиваний и махов гири.

Бійців підтримували харківські пластуни.

Олена, скаутка
Ми продаємо печиво. Його робили на замовлення спеціально до цієї акції. Гроші підуть на лікування хлопчика, який був на війні.*

На майдані Свободи зібралось близько 300 глядачів.

Марія, харків’янка
Здивувала сила і воля наших хлопців. Мужність насамперед. Вони у нас молодці.*

Лілія, харків’янка
Я просто пишаюся! Тому що вони молодці. Роблять таке, що я не можу робити зі своїми ногами і руками. Я їм дуже вдячна, по-перше, а по-друге, пишаюся, що у нас такі хлопці.*

За словами організаторів, фінальна частина змагань відбудеться в Києві.

The post
appeared first on
.

Назад
Зверху Знизу