Постійний збір на дрони FPV для ЗСУ
Закидуй дві гривні!
FPV-дрони змінюють хід війни
Змінюй хід війни!

У Харкові самотні пенсіонери мають змогу знайти друзів (відео)

🟡 05:31 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Статус: Offline
Повідом.: 204537
Адреса: Харків
  • 🟡 05:31 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область

23.04.2019 18:16

У межах благодійної програми в місті створили шість так званих "теплих домівок"

The post
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
appeared first on
.

У межах благодійної програми в місті створили шість так званих “теплих домівок”.*

Власниця квартири Галина Світлична двічі на тиждень запрошує до себе літніх людей. Жінка вважає: самотнім пенсіонерам потрібна увага та спілкування. Кожної середи та четверга у господині – день відкритих дверей в межах благодійної програми “Від усієї душі” фонду Олександра Грановського. Є і постійні гості, яких жінка вже добре знає.

*Галина Світлична, господиня “теплого будинку”
Приглашаю людей таких, которые нуждаются в том, чтобы пообщаться. То есть, близкие по душе мне. Вот мы поем, общаемся, проводим время, дискутируем на разные темы, разные у нас тематики есть. Ну тематику нам фонд определяет.*

Світлична розповідає: найстаршій гості – 81. Усім іншим – до 70. Господиня каже, що постійно балує своїх гостЕй новими стравами. Тим паче, що за фахом жінка – кухарка.

Галина Світлична, господиня “теплого будинку”
Ну вот я люблю, когда люди ко мне приходят. Я люблю. Понимаете? Мне это нравится. Я всю ночь не сплю, что-то выдумываю, чтобы свеженькое было. Оливье в 4 утра делала. В 2:30 вытащила с печки свои крученики. С бутербродами села в 7 утра и только в 11 закончила их делать. Больше 100 штук их сделала.*

Допомагає господині волонтерка Яна Глущенко. Дівчина не перший рік займається благодійністю, тому почуває себе впевнено.

Яна Глущенко, волонтерка “теплого будинку”
10 человек мы собираем всегда здесь. Моя задача заключается в том, чтобы помочь хозяйке дома организовать стол, накрыть его, встретить гостей, принять их и провести с ними какое-то время.

Володимир Криловський, пенсіонер
Во-первых, она приятная женщина, вкусно готовит. Во время перерыва я сюда прибегаю, покушаю и все хорошо.*

Лідія Шевченко, пенсіонерка
Холодно было зимой и мы сюда пришли, поговорили, посидели, время провели. Времени у нас много конечно у всех. Нам не хватает общения, а здесь как бы мы общаемся все вместе. Кушаем, песни поем, разговариваем.*

У Харкові – шість “теплих будинків”. Усі вони існують в межах благодійної програми “Від усієї душі” фонду Олександра Грановського.

The post
appeared first on
.

• 🟡 05:31 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
не забудьте не проголосовать за сего борова...

Назад
Зверху Знизу