Статус: Офлайн
Повідом.: 1224
Повідом.: 1224
Я разработал концєпцію нового тєатра — тєатра состраданія. А можєт, єє ужє кто-то разработал, нє знаю, но убєждєн, что будущєє тєатра, а єслі брать шірє — то всєй культурі і дажє всєй чєловєчєской цівілізації імєнно за тєатром (шірє — іскусством) состраданія. У дрєвніх грєков (я как раз сєйчас потіхоньку чітаю "Історію європейської цивілізації" под рєд. Умберто Еко, начал с тома про Дрєвнюю Грєцію) біл тєатр катарсіса — очіщающаго потрясєнія чєрєз сопєрєжіваніє. Біл когда-то і тєатр воспітанія, т.є. с моралізаторствующім посілом (бліжайшій прімєр — і далеко ходіть нє надо — бєссмєртная "Наталка-Полтавка" бєссмєртнаго Котляревскаго), а єто нінчє будєт тєатр состраданія.
Єслі кому-то дальшє інтєрєсно — дайтє отклік, я докладно об'ясню, почєму я а) імєнно тєатр счітаю іскусством будущєго і б) імєнно на тєатр состраданія возлагаю надєжді на облагорождєніє чєловєчєства. Ну, і саму концєпцію подробно болєє-мєнєє разовью.
Паріру
Єслі кому-то дальшє інтєрєсно — дайтє отклік, я докладно об'ясню, почєму я а) імєнно тєатр счітаю іскусством будущєго і б) імєнно на тєатр состраданія возлагаю надєжді на облагорождєніє чєловєчєства. Ну, і саму концєпцію подробно болєє-мєнєє разовью.
Паріру
Останнє редагування: