Тягнибок - вбивця

Статус: Офлайн
Повідом.: 128
В ЗМІ поширилася новина про цього "чесного політика", колишнього Комсорга:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Вирок суду:

Приховав судимість. Лише після виборів стала відома його біографія.

"14. Зобов'язати кандидатів на всі виборні посади вказувати в офіційних біографіях національну приналежність, усі попередні (від совєцьких часів) партійні та державні посади і судимості – не лише непогашені, але й погашені. Знімати кандидатів з реєстрації через приховування біографічних фактів або позбавляти депутатів мандату, якщо приховування виявиться після виборів." (програма партії ВО СВОБОДА)

Останнє редагування:
Тягнибок А.Я., навчаючись в 9-А класі СШ-8, що по вулиці Підвальна 2, в м. Львові, 13 вересня 1988 р. о 14 год. 45 хв. переганяючись по коридору третього поверху школи з потерпілим Голод В.Я., 1973 р. н., вдарив останнього ліктем руки в область шиї справа, в результаті чого причинив значний крововилив підшкірно-жирові клітчатки, грудинно-ключично-сосцевидні м’язи навколо сонної артерії, а також в зоні /токогонної/ карадитного синуса, що привело до масивного крововиливу в головний і спинний мозг, очаговим крововиливам в тканину спинного мозку шийного відділу, і потягнуло за собою моментальну смерть.

Серийный маньяк, вообще. :рл:

хуевый вброс, не заплатят)

Тягнибок А.Я., навчаючись в 9-А класі СШ-8, що по вулиці Підвальна 2, в м. Львові, 13 вересня 1988 р. о 14 год. 45 хв. переганяючись по коридору третього поверху школи з потерпілим Голод В.Я., 1973 р. н., вдарив останнього ліктем руки в область шиї справа

судя по "вироку" Тягнибок А.Я. 1988 г.р. и Голод В.Я. 1973 г.р. - одноклассники?))) Хуяссе разница в возрасте...
Тягнибок тоже 73 года. Так что все там правильно.
Хуевый вброс тем что тс что то там пишет про честность и подает этот случай как какой то компромат, хотя такое могло случиться с каждым.

Хуевый вброс тем что тс что то там пишет про честность и подает этот случай как какой то компромат, хотя такое могло случиться с каждым.

да, не заметил. Да рыги это вообще диагноз. У самих президент - уголовник, и полфракции - бывшие урки и рекетиры. А младшему Тягнибоку припомнили, кого он случайно на переменке локтем задел в детстве

"Чесність" в тому, що приховав судимість

У 1980—1990 роках навчався у Львівській спеціалізованій школі № 8 з поглибленим вивченням німецької мови. Також закінчив Львівську музичну школу №4 за класом фортепіано[2].

1990 року вступив на історичний факультет Львівського державного університету імені Івана Франка, який закінчив у 1995 році. В 1998—2002 здобув другу вищу освіту на спецправничому факультеті Львівського національного університету імені Івана Франка за спеціальністю «Правознавство»[2].

З 1996 року працював у ТзОВ «Аптека матері і дитини», з 2000 року — комерційний директор. У 2011 став директором ТзОВ «Комплект Груп», яке спеціалізується на гуртовому продажі віконних профілів[3].

Проживає у Львові.
Хотя вот видим что с 90 года его не отправляли в колонию, значит приговор был отменен, или было какое то другое решение суда.

Конечно... Это тебе не шапки тырить ...

Я как-то сломал руку однокласснику. Упал на него. Могло закончиться и по-другому. И хуле?

Я так и думал, что ты хулиган и убийца.

А по Тягнибоку фигня какая то. Если скрыл, нехорошо конечно. Но обвинения в данном случае натянуты за уши.

В ЗМІ поширилася новина про цього "чесного політика", колишнього Комсорга:

Вирок суду:

Приховав судимість. Лише після виборів стала відома його біографія.

"14. Зобов'язати кандидатів на всі виборні посади вказувати в офіційних біографіях національну приналежність, усі попередні (від совєцьких часів) партійні та державні посади і судимості – не лише непогашені, але й погашені. Знімати кандидатів з реєстрації через приховування біографічних фактів або позбавляти депутатів мандату, якщо приховування виявиться після виборів." (програма партії ВО СВОБОДА)

Блять, а ничё шо тот Андрей, а этот Олег?!

Назад
Зверху Знизу