Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
А шо, кто-то может столько выпить? Боюсь, что даже наш Дазер столько спиртного не осилит.може спочатку в россьійскую сщєлюсть?
Что это? Кто это? Не ясно нифига.
Євгенія Віталіївна Більченко (нар. 4 жовтня 1980, Київ) — українська проросійська поетеса, прозаїк, культуролог, філософ, перекладач, доктор культурології, кандидат педагогічних наук, професор кафедри культурології Факультету філософської освіти та науки Педагогічного університету ім. Драгоманова, що називає себе росіянкою[1]
Вважає, що в Україні після подій Революції гідності утворився тоталітарний режим, а до влади прийшли олігархи та нацисти, а також що у війні у Донбасі порівну винна і Україна, і Росія[5] і називає її «громадянською війною»[6].
Більченко назвала «раґулізацією» закон про мовні квоти та прояви українського патріотизму:
Ага, понятно. А накуя ее тут рекламировать?⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Ага, понятно. А накуя ее тут рекламировать?
Хотя один хер через пару дней все забудут.
![]()
може спочатку в россьійскую сщєлюсть?![]()
У мойдадыла спласи![]()
У мойдадыла спласи![]()
Что это? Кто это? Не ясно нифига.
Андлей Денисенко на своем сполтивном кале класного цвета по пакатиловке похожую на етой неделе катал..
А тепель вот темку запилил
Совпадение![]()
причому тут я . Я тільки помогти хотів, бо весь час ватнікі скулят, шо я їх абіжаю. Може якась хуйлосвінья поєпатцо хочет. Друг другу памогєт. Отброссьіянкі своїх же не бросают![]()
Так она метающаяся... то своя, то несвоя...
был пиитесой майдана. Потом её ущимили за русский изыг - она начала всякую хуйню рассказывать про нацистов и т.д.
А рашка уже не пускает, помнит.
Думаю, хочет освоить российский рынок, и нарабатывает реноме.
ніфіга собі, незнав, але схожа історія трапилась з усіком і ломачєнковим. Підозріло це все. Може у них теж клитол імєєцо![]()
01 березня 2021, 14:45
В університеті зазначили, що комісія з аналізу лекцій, які прочитала Більченко під час дистанційного навчання, встановила, що у матеріалах були помилки.
«У проаналізованих лекціях наявні помилки, які ставлять під сумнів володіння професором Євгенією Більченко необхідними для професора знаннями, наприклад: нібито в Стародавньому Єгипті вирощувалася кукурудза, робилися хірургічні операції та писалися трактати з хірургії (особливо дивним є твердження, що єгиптяни робили операції на серці); були винайдені шахи; гіксоси були не семітським племенем, а негроїдами, заснували не 15-ту, а 25-ту династію; у Візантії не було жанру історичних хронік та не було творів у жанрі героїчного епосу; фашизм був породженням Французької революції; Освенцим породжено лібералізмом доби Просвітництва, основою єгипетських пірамід був трикутник тощо», – розповіли в НПУ Драгоманова.
У Усика - домик в крыму... неохота терять.
Про Ломаченко я не в курсе.
Эта - ну фигзна... особо обострилось говнометание после введения квот на обязательный украинский контент.
Подозреваю, что это сильно ударило по возможностям и карману поэтессы, поскольку, как я понял, она на украинском не умеет.
Де-юре её отстранили от преподавания доебавшись до её онлайн лекций
Часть - действительно бред, часть - чисто доебались.
тану скоріше почала нести всяку ватну хуйню , ну і їй насовали так як вона хотіла,
ще й оформили де юре. Працювати в універі і незнати мови. Треба зовсім кацапнутим бути.
Могу ли я как участник Майдана утверждать, что на площади "ничего такого не было"? Ранее я полагала, что да, ничего такого не было, - что вся эта рагулизация под предлогом "борьбы за национальные ценности" с тематиками диссертаций, репертуарами концертов и уже не мягким подавлением русского слова наступила позднее, когда националистическая мода вытеснила либеральную. Я не знаю, что сейчас скажет радикал моему студенту, ходившему на площадь с текстами Виктора Цоя на устах. Цой - тоже русский.
Знає вона мову, добре знає. Сволота вона, а не імпотент: може, але не хоче.Працювати в універі і незнати мови