Тупа. В тєму війни

• Автор теми Автор теми Сітуп
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 2056
Тупа. В тєму війни

от. люди. зрозумійте - завтра вова тупєн кине ядерні бомби на тбілісі ...
так от, поки цього не сталося - спробуйте грузинські вино, навіть якщо ви грузинів не полюбляєте.
особисто я рекомендую - кіндзмараулі - від 70 до 120 грн. супєр.
білі грузинські - так собі, но кіндзмараулі - в криму та у росії такі не роблять, навіть у хфранції не роблять ....бо там білі більш смачні. а червоні - лише у грузинів

от. люди. зрозумійте - завтра жоржик бушек кине ядерні бомби на Київ, Харкiв, Запорiжжя ...
так от, поки цього не сталося - спробуйте жити чесно, мудро, без ганебної злоби до своїх сусiдiв, навiть якщо вам це недовподоби. мужньо перетерпiть свербiння у одному мiсцi щодо Росii i все навколо стане яскравiшим у ваших очах :)
особисто я рекомендую кожному намагтися зробити свiт кращим. вiддайте вiд 70 до 120 грн у дитячий притулок. цеж буде просто супер. писати усiляку єресь на форумi, гнобити спiвбесiдникiв - зайняття так собi, просте i дуже безглузде. але (це замiсть "маскальскава "но") зробити щось заради оточуючих тебе людей, задля рiдного мiста, для твоєї країни... це набагато складнiше, але кориснiше, нiж обливати лайном людей, якi думають вiдмiнно вiд тебе. i не потрiбно рiвнятися на запад. бо там головне - це грошi i влада. честь - лише у слов`ян.

Останнє редагування:
от. люди. зрозумійте - завтра жоржик бушек кине ядерні бомби на Київ, Харкiв, Запорiжжя ...
так от, поки цього не сталося - спробуйте жити чесно, мудро, без ганебної злоби до своїх сусiдiв, навiть якщо вам це недовподоби. мужньо перетерпiть свербiння у одному мiсцi щодо Росii i все навколо стане яскравiшим у ваших очах :)
особисто я рекомендую кожному намагтися зробити свiт кращим. вiддайте вiд 70 до 120 грн у дитячий притулок. цеж буде просто супер. писати усiляку єресь на форумi, гнобити спiвбесiдникiв - зайняття так собi, просте i дуже безглузде. але (це замiсть "маскальскава "но") зробити щось заради оточуючих тебе людей, задля рiдного мiста, для твоєї країни... це набагато складнiше, але кориснiше, нiж обливати лайном людей, якi думають вiдмiнно вiд тебе. i не потрiбно рiвнятися на запад. бо там головне - це грошi i влада. честь - лише у слов`ян.

Бургомистр. Конечно. Хорош сын. Совершенно забыл, как тяжко болен его бедняга отец. (Кричит.) О люди, люди, возлюбите друг друга! (Спокойно.) Видишь, какой бред.
Генрих. Ничего, ничего, папа. Это пройдет.

(c) Евгений Шварц. Дракон

с вином дейстчительно у них проблемы...контроля практически нет... но в Харькове есть заведения , для которых под заказ делают вина в Грузии - с магазинным не сравнить!!!! так что если пить настоящее Грузинское вино - то действительно вещь....

к ТС - да в крыму не делают...а вот в России - Фанагорийские вина - очень даже ниче :)

Довольно не плохой коньяк, но попробуйте в следующий раз взять бутылочку коньяка Закарпатский или Тисса. Я уже пол года сижу исключительно на закарпатских коньяках, и не жалею.
Ха, закарпатский я начал пить еще лет 15 назад по одной, кстати, простой причине - он был достаточно непопулярен и в "дикие 90-е" его поэтому практически никто не подделывал. Мда... а в свое время, когда моя супруга работала на заводе Металлист, с ними через стенку была кондитерская фабрика, так рабочие его по 10 рублев за литр через забор перекидывали... вот же времена были...:іржач:

Варцихе - таки очень даже неплохой коньяк. Мне нравится. Хорошо так на свежем воздухе уговорили давеча бутылочку да под хорошую закусь :)

А вот ты скажи, Закарпатский и Тисса - они как: мягче Варцихе или нет?
Бутылочку хорошего коньячку можно и без закуски, почти.:) Так, сырок, оливки, чуть-чуть.

Назад
Зверху Знизу