Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Це вiйна, шановне панство.

• Автор теми Автор теми Zerok
  • Дата створення Дата створення
Re: Це вiйна, шановне панство.

Oнo и кoнeчнo, oнo и пoнятнo, oнo и нe чтo-либo кaк, и нe кaк-либo чтo, a чтo кacaтeльнo oтнocитeльнo - тo и дeйcтвитeльнo, a ecли cлyчитcя в миpe тaкoe - тo и пoжaлyйcтa

На днях разжился трофеем. Поедет в США в музей, а за награду купим зимних вещей для ЗСУ
86d0015efbf19de9e7aa.webp
Я би не радив поспішати продавати.
Можливо шо буде парад перемоги в Москві, і ті прапори треба мати шоб їх пронести і кинути.

c6590c57e19127a96ae9.webp

Я би не радив поспішати продавати.
Можливо шо буде парад перемоги в Москві, і ті прапори треба мати шоб їх пронести і кинути.

c6590c57e19127a96ae9.webp

Ещё захватим :D
Теплые вещи и дроны нужнее

Заява Зеленського про терміновий вступ до НАТО свідчить тільки про одне: існує реальна загроза ядерного удару пацаків.
Абсолютно без жартів.
А загроза ядерного удару означає, шо пацаки у надзвичайно важкій ситуації.
Шо військовий розгром пацаків дуже навіть реальний, і то найближчим часом.
Пацаки кажуть, шо оточення Лиману то дрібниця, шо найбільше вони бояться прориву ЗСУ до берегу Азовського моря.
І шо то вже буде розгром стратегічний. То буде ****єц зовсім.

Применение ими ЯО, покажет что то был не ****ец, ****ец начнется после применения.
То інша тема.
Якщо вдастся звільнити місто Мелітополь, то буде означати оточення і подальший розгром всіх пацаків шо західніше Мелітополя, в тому числі і Херсон, а також наближення до Криму. Будуть десятки тисяч вбитих і полонених.
Бердянськ і Маріуполь після того, пацаки також не зможуть втримати.
І під великим питанням чи вони зможуть воювати в принципі, після такого.
Мелітополь то ключове місто. І то буде той момент коли пацаки реально можуть використати ядерну зброю.
Після звільнення Мелітополя ніяка пропаганда не буде діяти. Генерали почнуть добровільно здавати в полон дивізії і армії.
Ядерна зброя то якраз шоб не допустити того.

Рф располагает не менее 1500 ядерными зарядами тактического применения. Этого достаточно, чтобы не только бомбить места скопления ЗСУ на фронте, но (что более характерно для террористов) и бить по крупным городам, вызывая жертвы среди мирного населения, принуждая Украину таким образом к политической капитуляции.

А заявление Зеленского о заявке на членство в НАТО свидетельствует об одном: используя ситуацию, он делает всё, чтобы поставить в неловкое положение альянс, получить гарантированный (почти) отказ, а потом потрясать этим отказом с возгласами «вот видите, они не хотят».

Петро Порошенко
15 ч. ·
Вітаю стратегічно вірне рішення подати заявку на членство України в НАТО!
Північноатлантичний Альянс – це єдина надійна гарантія безпеки нашої держави. Тому треба об'єднатися, відкинути всі інші розмови і сконцентруватися на якнайшвидшій процедурі вступу до НАТО.
Я докладав і докладатиму всіх зусиль для того, щоб Україна приєдналася до Альянсу якомога швидше!

данилофф ти попав в оточення, в Лиманський котел.

А заявление Зеленского о заявке на членство в НАТО свидетельствует об одном: используя ситуацию, он делает всё, чтобы поставить в неловкое положение альянс, получить гарантированный (почти) отказ, а потом потрясать этим отказом с возгласами «вот видите, они не хотят».
Эта линия в его поведении прослеживается давно, ещё до его небезызвестных кривляний «нупачиму мы невнато». Объяснения его какой-то патологической натофобии я не знаю.
Та тупо якось виходить.
Я думав шо то серйозна заява, наперед узгоджена, в виявляється шо то провокація.
Тут війна йде, а він херньою займається. Гучними заявами спекулює.
Увагу до себе привертає.
РНБО зібрав заради медійної провокації в інформаційному просторі.
Такі рішення так не приймаються.

Заява Зеленського про терміновий вступ до НАТО свідчить тільки про одне: існує реальна загроза ядерного удару пацаків.
Абсолютно без жартів.
А загроза ядерного удару означає, шо пацаки у надзвичайно важкій ситуації.
Шо військовий розгром пацаків дуже навіть реальний, і то найближчим часом.
Пацаки кажуть, шо оточення Лиману то дрібниця, шо найбільше вони бояться прориву ЗСУ до берегу Азовського моря.
І шо то вже буде розгром стратегічний. То буде ****єц зовсім.

Она всегда была, сейчас немного повысился уровень, но в целом пока маловероятно. Посольства не эвакуируют.

из москвы эвакуируют )

Да потому что могут долбануть обычными ракетами. Джордж Буш как раз недавно в Средиземное море зашел, + там 3 Арли Берка постоянно дежурят, + b52. Там хороший залп выйдет, думаю черноморский флот вынесет на раз.

я тоже думаю, что обычные натовские ракеты во-первых уничтожат путина, а во-вторых места принятия решений. надеюсь, по крайней мере

Поживем увидим, штаты не раз доказывали, что выбирать цели и воевать они умеют. Особенно когда им в этом не мешают политики.

Є інформація від Буданова шо заходу на територію Московії не буде, до повного звільнення всієї території України.
А потім буде.
Звільнення усієї території буде приблизно весною.
То не прогноз, то такі плани. Майже шо офіційно.

9e2e48bdbe7a3ae2f66c.webp

А зачем Призіваемая Тьма забанился?:(
Ну вот шо єто.
Довели хорошего человека...

Залишився місяць, шоб звільнити Мелітополь.
Якшо його не звільнити зараз, то потім пацаки зможуть побудувати укріплення. Потім буде складніше.
Мелітополь то найважливіший напрямок. Тут має бути напрямок головного удару.

Мелітополь сам по собі не дуже важливий, значно важливішою є перспектива яка виникне після його звільнення.
Мелітополь би означав шо все Херсонське угрупування потрапляє в оточення. І дуже швидко вони би здались або були розгромлені.
Бердянськ і Маріуполь також можна би було швидко зайняти.
І в Криму нема значної кількості військ, там також би була хороша перспектива.
Але поки не звільнено Мелітополь про то все нема змісту говорити.

А найбільший приз то розгром херсонського угрупування пацаків. Кажуть шо то найбільш боєздатне угрупування. І шо без нього пацаки не будуть мати ким воювати.

Гыгы. Мосту пидза.:;:)

Назад
Зверху Знизу