Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Це вiйна, шановне панство.

• Автор теми Автор теми Zerok
  • Дата створення Дата створення
Re: Це вiйна, шановне панство.

Виявляється війна почалася через Порошенка, а Путін не хотів - його «заставілі».
Про це говорив Арестович 19.03.22, про це заявив Подоляк 01.06.22. Начальник у них один і Путч його знає…
Тем более эта гнида в базе Миротворца.
Профессиональный провокатор. Осуществление публичных информационных диверсий в пользу российских захватчиков. Участие в актах гуманитарной агрессии пр…
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Можна сказати шо спроба наступ на Херсон була, але не вийшло.
У пацаків наступальний потенціал підходить до кінця.
Вони хочуть продати Європі відмову від наступу.
А шоб її продати, треба продемонструвати шо наступальний ресурс є.
Тому Сєверодонецьк такий важливий.
Якшо пацаки його не можуть взяти, то означає шо їм нема шо продати.
Спроба пацаків продати відмову від наступу гальмує постачання озброєнь з Європи.
Поки йдуть такі переговори, постачання озброєнь не буде.

Спроба пацаків продати відмову від наступу гальмує постачання озброєнь з Європи.
Поки йдуть такі переговори, постачання озброєнь не буде.
На жаль, не завжди буває так, як тут:

Ничего, сейчас налетят адепты и затянут свою песнь: "А выбрали бы...":рл:

7c865eea80275bf7b8ec.webp

На фото - Олексій Петрович Порошенко, ветеран АТО; Командир міномету; Профісіонал, Офіцер з бойовим досвідом (ніс службу під Краматорськом серпень - вересень 2014 року).
Відповідно до Указу Президента України "Про загальну мобілізацію"від 24.02.2022 № 69/2022, має бути в першу хвилю мобілізований.
На якому фронті зараз командуе мінометним пiдроздiлом? Може кто знае...?

Кажуть шо останні успіхи пацаків забезпечені кількістю артилерії.
Шо стріляти пацаки не вміють, а беруть кількістю.
В ближніх боях пацаки навіть кількістю не беруть. Всі просування тільки завдяки артилерії.
Ше кажуть шо наступ пацаків заглох. І найближчим часом зупиниться зовсім. Шо протягом місяця пацаки втратять ініціативу і перейдуть в оборону.
І шо десь під Х#&соном формується українське наступальне угрупування.

Трохи "зради",бо дехто жаліється,що нема:незнаю:

Вкладення

• FU3rDzZXEAAARd-.webp
    FU3rDzZXEAAARd-.webp
    105.4 КБ · Перегляди: 67
  • FU3rEayX0AMZZu8.webp
    FU3rEayX0AMZZu8.webp
    65.5 КБ · Перегляди: 60
  • FU3rEDOX0AIq-QJ.webp
    FU3rEDOX0AIq-QJ.webp
    131.5 КБ · Перегляди: 73
  • FU3rESBX0AMMwlj.webp
    FU3rESBX0AMMwlj.webp
    86.4 КБ · Перегляди: 60
  • FUy2OP2WQAA9yAm.webp
    FUy2OP2WQAA9yAm.webp
    51.3 КБ · Перегляди: 63

Трохи "зради",бо дехто жаліється,що нема:незнаю:

Могу ещё добавить саботаж назначения главы САП. Который ещё в декабре победил в конкурсе но он не понравился Зеленскому и теперь шалава комисси тупо морозится.

Таким образом, экспорт военных секретов из Украины не прекращается, благодаря именно правым рукам Зеленского
В цей же час ліві руки Зелі досить вдало їбошать ****стів.:клас: Як кажуть, рука руку миє.

Це мені нагадало зелефобку з іншого форуму. Вона теж стверджувала, що Зеля ніякого відношення до успіхів ЗСУ не має. Я її запитав: якщо, не дай Боже, у ЗСУ будуть якісь невдачі, Зеля теж не буде винуватий? Вона чомусь промовчала.:D

Кстати, Береза говорит, что на счетах Минобороны 100 лярдов пропадают. А ЗСУ всё ждут арту, которую МО не закупает, потому что ждёт ленд-лиз.

Шоб її закупити треба шоб її тобі хтось продав.

Це мені нагадало зелефобку з іншого форуму. Вона теж стверджувала, що Зеля ніякого відношення до успіхів ЗСУ не має. Я її запитав: якщо, не дай Боже, у ЗСУ будуть якісь невдачі, Зеля теж не буде винуватий? Вона чомусь промовчала.:D

В сложных вопросах, а управление армией и государством это сложные вопросы. Я думаю даже ты это понимаешь. Принято давать комплексную оценку, оценивать плюсы и минусы, которые были сделаны.

Плюсы:
1. Назначение Залужного, Резника и Наева летом 2021 года
2. Не сбежал
3. Пилит видосики, которые хорошо действуют на наших западных партнеров и избирателей.

Минусы:
1. Назначение Тарана и Хомчака
2. Сокращение армии Хомчаком и Тараном (это сразу за 5 пунктов идет)
3. Срыв госзакупок, этими же клоунами, начиная от техники и заканчивая топливом и бронежилетами.
4. Сворачивание производства бронежилетов + уничтожение запасов.
5. Сворачивание ракетных программ.
6. Провал подготовки к войне. (армия готовилась в меру своих возможностей и то не 2019 а с лета 2021года, остальной госаппарат ни *** не делал)
7. Срыв закупок комплектующих ПВО в частности клистронов

По мне так минусы значительно перевешивают плюсы.

Бот работает на разных форумах? Трудоголик видать.

Это не бот, это кореш железной кобылы. Калина даже фото их нарыла. У трактора тогда знатная истерика была

Ну, я указал же, что повторяю слова Березы. Хотя насколько и я понимаю, если никого не спрашивать, то сам
никто и не предложит.

У Польщі закупили 50 САУ. Не чекали що передадуть, а закупили.

Это хорошо, но 50 мало. На счетах МО сейчас достаточно средств для закупки существенного объема вооружения, а вот по каким причинам этого не происходит - вопрос. То ли МО «экономит», ожидая «бесплатных» поставок (ленд-лиза, например), то ли МИД недорабатывает, будучи не в силах провести нужные переговоры.
В любом случае, случай когда, в условиях острой нехватки вооружения, на счетах Минобороны скопилось такое количество средств, вызывает вопросы.

Бль*о, це хто тобі цей текст згенерував? Якийсь тупий зрадо-бот?

Я кажу купити ніде, ти знов по новій настрочив те саме.

А я говорю, что если нигде не спрашивать, то и негде будет купить. Читай внимательно, что тебе отвечают. Бльо. *

Я кажу закупили в Польщі, а ти все по новій.
А перепитали всю планету уже. Чи для чого по твоєму щомісячно "Рамштайн" збирається?

Это хорошо, но 50 мало. На счетах МО сейчас достаточно средств для закупки существенного объема вооружения, а вот по каким причинам этого не происходит - вопрос. То ли МО «экономит», ожидая «бесплатных» поставок (ленд-лиза, например), то ли МИД недорабатывает, будучи не в силах провести нужные переговоры.
В любом случае, случай когда, в условиях острой нехватки вооружения, на счетах Минобороны скопилось такое количество средств, вызывает вопросы.

Слова березы так себе источник честно говоря. Он тоже любит спиздеть для красного словца. Мо помимо оружия кучу всего покупает и деньни часто выделяют на период. Поэтому естественно, что они там есть.

Назад
Зверху Знизу