Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Це вiйна, шановне панство.

• Автор теми Автор теми Zerok
  • Дата створення Дата створення
Re: Це вiйна, шановне панство.

Оппаааа
Походу вскрылся *****чик, собирающий личные данные форумчан
Где воевал
Чем помогал
СБУ не дремлет?

Это тот форумчанин, который здесь выпытывал о военной программе Украины? Ты крепко спрятался, орк?

Озброюють українців американці, англійці і інші країни. Війна в Україні вже 8 років, але в Україні немає окремої людини, якій би українці подякували за захист України. В Ізраїлі Нітаньяху двічі поранений при військовому захисті Ізраїлю і населення його вибрало прем'єром Ізраїлю. В Кнесеті Ізраїлю 90% тих, хто приймав участь в військовому захисті Ізраїлю, населення їм довіряє. А ми живемо в Україні, тут краще мовчати про свою участь в захисті України, адже можна попасти за грати. Згадай, що ти і тобі подібні писали про полк "Азов" ще рік назад.

Да не свисти. Якраз усі комбати добровольчих батальйонів благополучно перемістилися у Верховну Раду, Савченко, Парасюк, Ярош, і ще багато хто.

Да не свисти. Якраз усі комбати добровольчих батальйонів благополучно перемістилися у Верховну Раду, Савченко, Парасюк, Ярош, і ще багато хто.
То були другі часи. Українці тоді не були "населенням", бо голосували правильно. Це з 2019 їх бісЗеля сплутав...

Так, як завжди, населення України довіряє ухилянтам, а не тим, хто воює на фронті. В Україні, якщо хочеш, щоб населення тобі вірило, треба мовчати про свою участь в захисті України. Згадай, скільки ****а виливалося на полк "Азов" в Україні ще рік назад.

Так, про населения я знаю. Я про тебе запитав.

Я про Украину не запитував, Я про тебе запитав. е вiдповiдь?

ты не представился и не показал удостоверение, дающее тебе право задавать такие вопросы

А ты с какого тут боку? Адвокат? Представся и предъяви удостоверение.

так мне от тебя ничего и не нужно, но сделать замечание никто же не запрещает. ну можешь погавкать в ответ, не запрещено

А толку то, ты же все равно в каждой дырке затычка:D

Перенесення головного удару зі Слов'янська на Сєверодонецьк означає шо пацаки наступати не можуть, але дуже хочуть.
Тому зменшують масштаб наступу, перекидають війська туди де реально можливий успіх.
Ше два-три тижні ініціатива буде за пацаками.
У напрямку Сєверодонецька у пацаків є деякі шанси.
Якшо наступ провалиться, то далі пацаки наступати не зможуть зовсім.
Хіба би так здали Харківську, Херсонську і Запорізьку області і всі сили кинули на якийсь один напрямок. Тоді у них буде ше два-три тижні активного наступу.
То така закономірність, почати дуже широко, а потім звужувати чим далі тим більше.
Бо дуже наступати хочуть.
Позиційна війна і утримання зайнятих територій їх не влаштовує.

Назад
Зверху Знизу