Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Це вiйна, шановне панство.

• Автор теми Автор теми Zerok
  • Дата створення Дата створення
Re: Це вiйна, шановне панство.

Бармалей сразу слился чтобы не отвечать на неудобные вопросы.

Жму рука обнимаю это истинное лицо пеци и его прихильникiв

fecfcaa52c0623b26db.webp

Кто сам себя выставляет на свет, тот не блестит.

Шум ничего не доказывает. Курица, снесши яйцо, часто клохчет так, как будто она снесла небольшую планету.

Пиар — мое главное изобретение после ******а, — объяснил Дьявол. — Тут человек автоматически продает душу, даже договора заключать не надо.

Птичка поёт, сама себя продаёт.

Очередная цитата из уст *****а.
Хрюкни скотинка.

attachment.php

Очередная цитата из уст *****а.
Хрюкни скотинка.

attachment.php

Остерегайтесь тех, кто спекулируют и пиарятся на людском здоровье!

— Главное правило пиара — делай всё, что хочешь, только запомнись.
— Делай что хочешь, лишь бы запомнили и заметили. Вот интересно: если напился и станцевал на столе, раздавать визитки?

Спасибо, мы будем остерегаться того кто сделал все чтобы запомниться и сыграл хуем на рояле

Так цэ страшний злочин, хуем на пианино! Это же не безвинное жмуруку обнимаю...:збентежений:

Заметь с тем, что он ***** уже не спорит. Прогресс :D

Вы настолько незначительны, что я не только не забочусь о ваших извинениях, но даже не заметил самого оскорбления:D

Какой там прогресс? Его максимум, это голимые картинки, а чтобы спорить нужно мозги иметь.

Осуждаете? Не проблема! Продолжайте в том самом духе… Распускайте, раз это приятно, обо мне свои грязные слухи. Только знайте, от ваших мыслей мне не холодно и не жарко.
Я прощаю Вас, злые люди, но не вам, а себе в угоду!:D

Сделай сегодня сколько сможешь — завтра сможешь ещё больше.

ты вообще не ешь, насколько я понимаю. поэтому и завидуешь скромному обеду порошенко. хотя, может тебе дают объедки со стола зеленского? тогда твой энтузиазм логичен )

Сегодня приходил сосед, похвалиться новым Айфоном... А когда уходил попросил у меня немного хлеба...:іржач:

Після захоплення Луганської області у пацаків зник напрямок головного удару.
Не видно напрямку у якому наступають.
Таке враження шо наступ заглох зовсім.
Ні на Слов'янськ ні на Бахмут ні ше десь.
Якшо протягом двох тижнів не буде видно явного напрямку наступу пацаків, то буде ознакою перелому війни.
Ознака того шо пацаки наступати не можуть.

Після захоплення Луганської області у пацаків зник напрямок головного удару.
Не видно напрямку у якому наступають.
Таке враження шо наступ заглох зовсім.
Ні на Слов'янськ ні на Бахмут ні ше десь.
Якшо протягом двох тижнів не буде видно явного напрямку наступу пацаків, то буде ознакою перелому війни.
Ознака того шо пацаки наступати не можуть.

Подожди, Машовец писал, что на Славянск - Краматорск почти сразу попрут. Я думаю через пару дней увидим.

b3f48c9d9d7655cf.webp

Sergii Ivanov
5 July, 17:43 ·
Дописи земляків-мешканців Луганської області - суцільний біль. Хтось виїхав з окупації в 14-му, хтось - у 22-му. Люди в розпачі - це зрозуміло кожному, хто втратив дім.
Розумію як ніхто і співчуваю всім. Навіть тим, хто пише слово «здали». Особливо їм, тому що втратити дім та притомність одночасно - велике горе. Як можна просто вимовляти це слово, знаючи, скільки наших героїв загинуло захищаючи Луганщину, я не розумію.
На превелике щастя, ми не росіяни. Ми цінуємо наших воїнів і не закидаємо противника м‘ясом. Особливо коли він має значну перевагу в артилерії, авіації та боєприпасах. Ми ведемо маневрову оборону - десь відходимо, десь атакуємо - і це дає результати сьогодні на Харківщині та Херсонщині, завтра - на тій самій Луганщині.
Поки ми не отримали достатньо зброї від партнерів, головне завдання держави - зберегти армію, яка повертатиме всі окуповані території з Луганщиною включно. Держава працює над цим, західні HIMARSи вже смажать окупантів, але їх потрібно значно більше.
Війна потребує від нас сили та витривалості в усіх сенсах. І не лише на фронті. Наш занепад - це куля в спину наших воїнів, це зрада.
Викиньте слово «здали» зі свого лексикону, будь ласка. Не знецінюйте ним подвиг та віддані життя.

Подожди, Машовец писал, что на Славянск - Краматорск почти сразу попрут. Я думаю через пару дней увидим.
Кажуть шо то глухий варіант зовсім.
Шо оборона там значно краща ніж була в Маріуполі.

Порошенко приказал прекратить огонь силам АТО.

Надо перестать стрелять.

3834932cb30feeb9c8c2.webp

Так, Порошенко озброював і укріпляв армію. Порошенко знайшов друзів для України. Зараз укріпляють ЗСУ такі країни як США, Європа і інші дружні країни. А що зробили і роблять зеботи? На кого працюють зеботи, коли нищили виробництво зброї, бронежелетів і т.д. в Україні? Є питання не тільки в Україні, але і у західних партнерів України. Від відповіді на ці питання залежатиме впровадження плану Маршала в Україні. На що розраховують зеботи, якщо зірвуть план Маршала в Україні?

Так, Порошенко не озброював і укріпляв армію.

119494295990c85f19.webp

Назад
Зверху Знизу