Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Пленки Деркача это фейк от ФСБ, его пытаются продвинуть для обсуждения только враги Украины.
Кто сам себя выставляет на свет, тот не блестит.
Шум ничего не доказывает. Курица, снесши яйцо, часто клохчет так, как будто она снесла небольшую планету.
Пиар — мое главное изобретение после ******а, — объяснил Дьявол. — Тут человек автоматически продает душу, даже договора заключать не надо.
Птичка поёт, сама себя продаёт.
Очередная цитата из уст *****а.
Хрюкни скотинка.
![]()
Спасибо, мы будем остерегаться того кто сделал все чтобы запомниться и сыграл хуем на рояле
Спасибо, мы будем остерегаться того кто сделал все чтобы запомниться и сыграл хуем на рояле
Заметь с тем, что он ***** уже не спорит. Прогресс![]()
Какой там прогресс? Его максимум, это голимые картинки, а чтобы спорить нужно мозги иметь.
ты вообще не ешь, насколько я понимаю. поэтому и завидуешь скромному обеду порошенко. хотя, может тебе дают объедки со стола зеленского? тогда твой энтузиазм логичен )
Після захоплення Луганської області у пацаків зник напрямок головного удару.
Не видно напрямку у якому наступають.
Таке враження шо наступ заглох зовсім.
Ні на Слов'янськ ні на Бахмут ні ше десь.
Якшо протягом двох тижнів не буде видно явного напрямку наступу пацаків, то буде ознакою перелому війни.
Ознака того шо пацаки наступати не можуть.
Кажуть шо то глухий варіант зовсім.Подожди, Машовец писал, что на Славянск - Краматорск почти сразу попрут. Я думаю через пару дней увидим.
Кажуть шо то глухий варіант зовсім.
Шо оборона там значно краща ніж була в Маріуполі.
*****ам радоваться и делать "КУ"
Так, Порошенко озброював і укріпляв армію. Порошенко знайшов друзів для України. Зараз укріпляють ЗСУ такі країни як США, Європа і інші дружні країни. А що зробили і роблять зеботи? На кого працюють зеботи, коли нищили виробництво зброї, бронежелетів і т.д. в Україні? Є питання не тільки в Україні, але і у західних партнерів України. Від відповіді на ці питання залежатиме впровадження плану Маршала в Україні. На що розраховують зеботи, якщо зірвуть план Маршала в Україні?