Допомагаємо ЗСУ!

Трохи про себе.

🔴 11:06 Повітряна тривога в Харків.обл.
Статус: Offline
Повідом.: 105
  • 🔴 11:06 Повітряна тривога в Харків.обл.
Трохи про себе.

Трохи про себе. Тут вирішив написати бо у профілі не знайшов щоденника, типу познайомитися ближче. Я бачу що це формує типу мене з народження. Щось дивне і цікаве, але я довго не міг прийняти.я народився за якимось дивним збігом наче судьба. Дата мого народження, мої ініціали та імена моє і сестер а точніше перші слоги в них, мітка на руці з малюнком який ніби переливається яка з'явилася за дивних обставин. Та і взагалі події які є в моєму житті які трапляються час від часу важко сприймаються навіть мною, тому це буде ще важче для вас. Я народився 13. 09. 1983 - 13 чортова дюжина або типу щось що символізує опозицію. 9 - ця цифра може обертатися і робить 6 і тому вона типу поеднує 96 щось з чимось. 1983 - якщо додати всі цифри то отримаємо число 21 яке символізує найвище яке не горить в одній з карточних ігор, та я ще чув десь що це число Бога. І я зрозумів мабуть у класі 9 або раніше, я тоді ще надумав щось записувати, ці слова треба поєднати і я зробив оце са Бо та (г,g,же) на, тобто якщо буде час коли стане все відомо, або щось що ніби з'єднання десь, або в комусь, або чомусь, то буде типу "саботаж на" - (бери?), (дають?). Мої ініціали БОГ, моя справжня фамілія на букву "Б" але вона не вказана в паспорті бо мати росписувалась лише раз з першим чоловіком і вона не росписувалась з іншими двома "мужами", мій батько був другим тому я записаний на фамілію першого. Я українець тому Олександр а не Александр, отчество чи прізвище на в мене батька на букву "Г". Мати народила трьох дітей і вона нас називала так, САша, ТАня, НАташа і з'єднати перші слоги то можна прочитати сатана, хоч я і народився другим а Таня третя все одно це є, і можливо це теж якийсь замисел. Мітка на руці з'явилася десь у років 17 або 18, на ній є темніший колір та світліший, темний колір дає картинку ніби чорта або дерево, світліший колір дає картинку типу старець з бородою (Бог?) або голова льва з гривою чи горили. Згодом я обрав собі нік, хоча и розумів що це нік мені дан "саботажник". Ще забув одне. Ім'я моєї матері Анна.

Трохи про себе. Тут вирішив написати бо у профілі не знайшов щоденника, типу познайомитися ближче. Я бачу що це формує типу мене з народження. Щось дивне і цікаве, але я довго не міг прийняти.я народився за якимось дивним збігом наче судьба. Дата мого народження, мої ініціали та імена моє і сестер а точніше перші слоги в них, мітка на руці з малюнком який ніби переливається яка з'явилася за дивних обставин. Та і взагалі події які є в моєму житті які трапляються час від часу важко сприймаються навіть мною, тому це буде ще важче для вас. Я народився 13. 09. 1983 - 13 чортова дюжина або типу щось що символізує опозицію. 9 - ця цифра може обертатися і робить 6 і тому вона типу поеднує 96 щось з чимось. 1983 - якщо додати всі цифри то отримаємо число 21 яке символізує найвище яке не горить в одній з карточних ігор, та я ще чув десь що це число Бога. І я зрозумів мабуть у класі 9 або раніше, я тоді ще надумав щось записувати, ці слова треба поєднати і я зробив оце са Бо та (г,g,же) на, тобто якщо буде час коли стане все відомо, або щось що ніби з'єднання десь, або в комусь, або чомусь, то буде типу "саботаж на" - (бери?), (дають?). Мої ініціали БОГ, моя справжня фамілія на букву "Б" але вона не вказана в паспорті бо мати росписувалась лише раз з першим чоловіком і вона не росписувалась з іншими двома "мужами", мій батько був другим тому я записаний на фамілію першого. Я українець тому Олександр а не Александр, отчество чи прізвище на в мене батька на букву "Г". Мати народила трьох дітей і вона нас називала так, САша, ТАня, НАташа і з'єднати перші слоги то можна прочитати сатана, хоч я і народився другим а Таня третя все одно це є, і можливо це теж якийсь замисел. Мітка на руці з'явилася десь у років 17 або 18, на ній є темніший колір та світліший, темний колір дає картинку ніби чорта або дерево, світліший колір дає картинку типу старець з бородою (Бог?) або голова льва з гривою чи горили. Згодом я обрав собі нік, хоча и розумів що це нік мені дан "саботажник".

слыш, фантаст беляев, нафиг нам такие подробности. давай что то поинтереснее, есть ли у тебя лексус, есть ли хата в новострое. скоко тыщ баксов зарабатываешь?

Ого. Це типу тема тепер про мене. Ггг. Ну ви даєте. Ггг

Я не знаю як тобі відповісти щоб було правильно та зрозуміло. Де кнопка ?.

Я просто писав. Щоб було.

Ніколи в житті не мав транспорту з поршневим двигуном. Хата майже моя. Грошей вистачає.

І я можу не відповідати.

с пальца высосал такое......точно фантаст ...Олександр...он же когданадо саша..он же когда надо Александр..та и фамилию можно взять первого парня мамы..или бабушки..

Тему в топку або на місце в флуділку

Чи вам треба сказати де я в фейсбуці? Або в контакті, пароль забув? Ні ні ні. Мені не треба ваших повідомлень там. Я нехочу

Просто таке траплялося і все.

Трохи про себе. Тут вирішив написати бо у профілі не знайшов щоденника, типу познайомитися ближче. Я бачу що це формує типу мене з народження. Щось дивне і цікаве, але я довго не міг прийняти.я народився за якимось дивним збігом наче судьба. Дата мого народження, мої ініціали та імена моє і сестер а точніше перші слоги в них, мітка на руці з малюнком який ніби переливається яка з'явилася за дивних обставин. Та і взагалі події які є в моєму житті які трапляються час від часу важко сприймаються навіть мною, тому це буде ще важче для вас. Я народився 13. 09. 1983 - 13 чортова дюжина або типу щось що символізує опозицію. 9 - ця цифра може обертатися і робить 6 і тому вона типу поеднує 96 щось з чимось. 1983 - якщо додати всі цифри то отримаємо число 21 яке символізує найвище яке не горить в одній з карточних ігор, та я ще чув десь що це число Бога. І я зрозумів мабуть у класі 9 або раніше, я тоді ще надумав щось записувати, ці слова треба поєднати і я зробив оце са Бо та (г,g,же) на, тобто якщо буде час коли стане все відомо, або щось що ніби з'єднання десь, або в комусь, або чомусь, то буде типу "саботаж на" - (бери?), (дають?). Мої ініціали БОГ, моя справжня фамілія на букву "Б" але вона не вказана в паспорті бо мати росписувалась лише раз з першим чоловіком і вона не росписувалась з іншими двома "мужами", мій батько був другим тому я записаний на фамілію першого. Я українець тому Олександр а не Александр, отчество чи прізвище на в мене батька на букву "Г". Мати народила трьох дітей і вона нас називала так, САша, ТАня, НАташа і з'єднати перші слоги то можна прочитати сатана, хоч я і народився другим а Таня третя все одно це є, і можливо це теж якийсь замисел. Мітка на руці з'явилася десь у років 17 або 18, на ній є темніший колір та світліший, темний колір дає картинку ніби чорта або дерево, світліший колір дає картинку типу старець з бородою (Бог?) або голова льва з гривою чи горили. Згодом я обрав собі нік, хоча и розумів що це нік мені дан "саботажник". Ще забув одне. Ім'я моєї матері Анна.

и что теперь с этим делать?
иди в президенты :)

В мене грижа в крестцово поясничного отдела, протрузії, і ще щось там, травму отримав від того що підняв важке. Лікар пояснив так. М'язи навколо хребта це пружина яка не дає позвонкам здавлювати грижу, якщо почну пити то пружина ослабне і буде біль. Грижу отримав майже два роки назад, на цей новий рік шампанського трохи, і якщо у друзів день народження можу 20 грам чогось. І був приступ один раз на новий рік що був раніше, нехочу пити після того як побачив приступ. І в візку або на підтяжках ходулях не хочеться. І ще. Зараз майже як нова копійка. Тільки важке піднімаю не як кран а присідаю з рівною спиною і так само піднімаю. Ніякого дискомфорту в спині невідчуваю знеболюючих непив з моменту травми. Це тільки шкодить, бо лікар сказав менше рухів коли є біль, розминати спину поворотом коли біль мине дуже повільно і починати з малих поворотів щоб знаходити біль.

Я себе гарно почуваю. Я навіть не розумію чому я маю сумувати. Ну може тільки те що не можу комусь загнути без помилок у реченні. "Загнути" - коли язик згибається при спілкуванні. Ггг. Час іде все гаразд, питання приходять питання уходять. Питання приходять питання уходять. Таке життя, зациклюватися на тому що я не бачив ще і робити висновки що до себе нащо якщо так є.

Перший пост я знайшов не одразу. Його писав якийсь плаксій ас. Кожне питання можна вирішити. Хто мовчить коли бачить що настрою немає, то заганяє у кут когось. Не залишайте на самоті з проблемами, навіть якщо грошей немає, потрібна підтримка а не гроші. Кожна дитина коли росте то вчиться, і може себе відчувати самотньою бо не дають їй робити те що їй хочеться , бо типу незрозуміло це "нікому", це пройде коли він сам почне комусь відмовляти коли подорослішає і обміркує, тому чекайте в гості "долгожданних". Ну а якщо дитина не рідна а жінка гідна то терпіти та любити дитину потрібно ненаполягаючи давати відповіді коли вам швидко треба. По летить пташка з гнізда навчиться і прилетить, звісно рідним дуже вважати не буде, а ось поважати буде більше ніж рідного , звісно якщо з розумом були як батько для дитини. А не тиран який хотів почути свої питання, що він думає про нього. У кого ти просиш відповідь дорослий чоловік ? У дитини! І хто тоді хоче почути розумну відповідь? Отож бо. Не пишіть того чого не можете отримати до часу.

Якщо жінка пішла до іншого то треба думати чому, знадобиться колись, як не вам то поділитись з кимось. Я з першого посту з першу подумав що жінка померла. Як би так, то гарні друзі допоможуть вам дочекатися купівлі вашого квитку. І треба вірити що зустрінетесь, і щоб було про що поговорити треба тут набирати, вважайте що вам доля дала такий шанс на долгоочікуванну зустріч. Ну, що таке 30, 50 років якщо порівняти з вічністю, ще самі так робити будете щоб було про що поговорити десь.

Назад
Зверху Знизу