Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Три года Януковича. Как вы оцениваете результаты работы президента?

🔴 17:29 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 17:29 Повітряна тривога в Харків.обл.
:D:D:D:D
Спочатку цей законопроект про відміну техогляду подав А.Гриценко. Його ПРедерасти завалили. Потім, через декілька місяців в адміністрації під цим законопроектом замінили підпис Гриценка на Януковича й прийняли.
Дякую, насмішили на увесь місяць. :D
Гриценко?А це хто? :D:D:D

Письмо президенту
Допоможіть моїй сім'ї з несправедливим та корумпованим судом!

(Мостіпан Олена , 16, Навчаюся)
" Я безпартійний, але звертаюсь до всіх партій та правозахисних організацій з проханням роз'яснити мені мою вину або захистити мої права як громадянина України.
В 2004 році я заснував підприємство з первинної переробки деревини ТОВ «Вороновицькі пиларами» . В кінці 2009 року до мене звернувся інвестор з Лівана Акрам Халабі разом зі своїм земляком Ель Бубу Махер та запропонував вкласти в підприємство гроші на правах співзасновника. В після кризовий період я погодився з вказаною пропозицією, так як катастрофічно не вистачало фінансів на розширення підприємства. За для спокою іноземця я переписав на Акрама Халабі 50% підприємства та по 25% розділили між мною і Ель Бубу Махером.
До квітня 2011 року я займався як виробництвом, так і будівництвом вказаного підприємства. За цей період часу Акрам Халабі інвестував біля 86 000 дол. США, що складало десяту частину від вкладених мною коштів в підприємство. Халабі постійно обіцяв, що розрахується зі мною і нібито чекає надходження коштів з Лівану.
Поки я виконував роботу директора підприємства, Халабі призвав із Києва ще двох ліванців, які, з їх же слів, налагоджували «ділові» стосунки з місцевими працівниками правоохоронних органів та розповідали скрізь про те, що місцеві правоохоронці такі ж дешеві, як і українські дівчата (один із вказаних ліванців знаходиться в міжнародному розшуку за причетність до терористичної організації).Раптом, 24 квітня 2011 р., Халабі без мого відома розпорядився замінити охорону на підприємстві. Місцевих жителів замінив на найманих чеченців, які, виконуючи волю Халабі, в цей же день нанесли мені побої, в результаті чого я отримав відкриту черепно-мозгову травму, перелом основи черепа та став інвалідом II групи. Приблизно тиждень мене без свідомості переховували на одній із квартир, а далі я місяцями лікувався в лікарнях міста Вінниці.
За період мого лікування Акрам Халабі та його помічники сфальсифікували документи, відібрали в мене, а пізніше і в Ель Бубу Махера « силою» частки від підприємства .
Я звертався по факту побиття та захвату мого підприємства в міліцію та прокуратуру, та жодних дійових заходів з боку правоохоронних органів не було.
Натомість Халабі через підкупи посадових осіб ( про що він заявляв мені та іншим працівникам підприємства) організував проти мене кримінальну справу за ст..191 частина 5 за фактом привласнення мною 2 мільйона 190 тис. гривень з підприємства.
За період мого лікування з вищевказаного підприємства Акрамом Халабі та його коханкою, Оленою Климчук, були викрадені документи фінансово-господарської діяльності підприємства. Використавши ситуацію з відсутності документів на підприємстві, слідчий УМВС України у Вінницькій області Кучеренко Є.С . звинуватив мене у привласненні коштів, а щоб я погодився, що я злодій, то мене на 3 доби закрили в ІТТ. Після чого цей же слідчий, провівши обшуки в мене дома, примушував мене надати оправдальні документи, розуміючи, що для поновлення документів потрібно багато часу та коштів. Жодних слідчих дій щодо мене проведено не було, а саме очні ставки, будівельні та фінансові експертизи, тощо. Моя позиція захисту до уваги не бралася, хоча вона повністю підтверджувалась показами як робітників, так і іншого співзасновника Ель Бубу Махера.
Залишалась надія на суд. Крім того, мною по пам’яті було поновлено документи фінансово-господарської діяльності підприємства більше ніж на 1 500 000 млн. грн.. , та вразі проведення будівельної експертизи,яка за моїми попередніми підрахунками могла б показати 3-4 млн. грн..
Таким чином залишилося питання на суді, не моєї вини як злодія, а законності порушення прости мене кримінальної справи, проведення обшуку, тримання ІТТ, захвату підприємства, мого побиття, та інші.
11.09.2012 року суддя Вінницького районного суду Бондаренко О.І. категорично відмовилась прийняти подання мого захисника щодо проведення фінансово-будівельної експертизи, а також відмовилась брати надані мною вищезгадані документи фінансової діяльності підприємства.
Суддя Бондаренко надала слово прокурору Решетняку який після незрозумілої для мене промови звернувся до суду з проханням позбавити мене волі терміном на 8 років та конфіскувати належне мені майно (пан прокурор навіть слухати не хоче що майно яке належало мені відібрав Халабі разом з поплічниками). Прокурору і судді відомо, що я колишній військовослужбовець, пенсіонер, і живу з дружиною та двома дітьми на квартирі, а також стою на черзі з 1993 року з надією отримати власне житло.
25.09.2012р. суддя Бондаренко О. І. винесла вирок у вигляді 7 ( семи ) років позбавлення волі з конфіскацією належного мені майна та до вступу вироку в законну силу обрала запобіжний захід утримання під вартою.
В основу вироку Бондаренко вписала покази Акрама Халабі, які базуються на відвертій та цинічній брехні ( що ні слідчим УВД Кучеренком, ні прокурором Ратушняком, ні головуючою суду Бондаренко не були перевірені ).
Покази свідків, що свідчили на мою користь, були умисно перекручені та направлені проти мене. Зібрані мною бухгалтерські документи, що свідчать про затрачені мною кошти в інтересах підприємства, Бондаренко відмовилась приймати, а також головуюча суду відмовилась проводити будівельну експертизу та відправити матеріали справи на дорозслідування на моє прохання.
Не був допитаний Акрам Халабі, що свідчить про те, що надані ним покази українською мовою є кимось сфальсифіковані, тому що Халабі передав до суду листа,в якому, як і мені стверджував, що жодних матеріальних претензій до мене ні він, ні підприємство не має.
Я, як людина військова, не буду переховуватися від закону в разі його порушення, але в даному випадку я не розумію, за що мене судять, чому мені дали 7 (сім ) років ув’язнення і куди потрібно звертатися за допомогою в цій державі, якщо стосовно тебе чинниться свавілля.
Тому я вирішив звернутися до всіх.
Всіх небайдужих людей прошу допомогти!
З повагою, Олег Мостипан" - це слова мого батька, якого посадили за грати 25.09.2012.
Благаю, не будьте байдужі! Допоможіть українцю якого обдурили чужинці! Вся надія тільки на Вас, шановний президенте!
Ответ президента

Ответ пока не поступил...
Это письмо было написано президенту 26/09/2012, и,до сегодня ответа на него не поступило..этим всё сказано-никому люди не нужны,разве,что как рабы!?

"Три года Януковича. Как вы оцениваете результаты работы президента?"

Также - как и первый год.

"Три года Януковича. Как вы оцениваете результаты работы президента?"
Результати його роботи для держави заслуговують на оцінку "дуже погано", а результати досягнуті їм для власної сім"ї - "відмінно".

На днях летал в Харьков. Перед этим 2 года там не был. Впечатления - удручающие((((((.
Насчет президентства Януковича. Многие мои знакомые и друзья, которые за него голосовали, теперь просто матерятся с зарплатами 1200 - 1700 грн.

Янукович повністю зливається з опозицією - ніякої різниці виключно по всім питанням, навіть єврейські погроми у Львові Суд визнав епізодом визвольної боротьби, підтвердивши статус УПА як борців за свободу всєя України. .
Ось ще випустить Йулю на вимогу Заходу та покарає суддів, які її засадили, й тоді у бандеро-помаранчевого електорату почнеться раздвоєніє: за кого голосувати? Чи не дати Віктору Федоровичу ще один термін президентства?

Янукович повністю зливається з опозицією - ніякої різниці виключно по всім питанням, навіть єврейські погроми у Львові Суд визнав епізодом визвольної боротьби, підтвердивши статус УПА як борців за свободу всєя України. .
Ось ще випустить Йулю на вимогу Заходу та покарає суддів, які її засадили, й тоді у бандеро-помаранчевого електорату почнеться раздвоєніє: за кого голосувати? Чи не дати Віктору Федоровичу ще один термін президентства?
Дружня порада! Не зволікайте з походом до лікаря! Може ще допоможе. :D

А вони чекали, що Янукович вийме гроші зі свого карману і буде їм платити?
Янукович зробив і робить все, на що вони розраховували, а гроші зі свого карману він їм не обіцяв.

Скорее всего, они расчитывали, что с официальным статусом русского языка их жизнь улучшится:іржач:

Anděl;34813457 сказав(ла):
Скорее всего, они расчитывали, что с официальным статусом русского языка их жизнь улучшится:іржач:

А при бандеро-помаранчевих, хай з мовою, але катались би, як сир в маслі.
Ото дурні.

Та знаю, бачу, що саме "медики-психіатори" й хворіють на цю хворобу.
Співчуваю.
Це теж відома із медичної практики ситуація, коли хворі вважають себе здоровими, а усі навколишні для них є хворими людьми.:D:пиво:

- как оцениваю результаты? Если коротко, то - жопа

Ото дурні.

Ну, не сыр в масле, но получше было, а сейчас продукцией затарились-заказчики рассчитаться не могут, бизнес у многих упал или совсем закрылся.
А дальше-цепная реакция. Кстати, русского языка так и не получили.

У вас машина є? :confused:
Есть и техосмотр никогда не был проблемой

Ото дурні.

при бандеро - помаранчевых (ющ - президент, юлька - премьер) более или менее нормально жилось. Между прочим, при юще, янык достаточно долго премьерил :угу:

Назад
Зверху Знизу