Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Траблы с НДС (выдача, аннулирование и т.п) БФ!

🔴 21:30 Повітряна тривога в Харків.обл.

Траблы с НДС

• Меня лишили свидетельства Ндс

Голосів: 6 22.2%
  • Я получил свидетельство Ндс без проблем

Голосів: 2 7.4%
  • Я получил свидетельство Ндс с помощью $$$

Голосів: 1 3.7%
  • Я восстановил свидетельство Ндс после лишения

Голосів: 1 3.7%
  • Получить свидетельство Ндс невозможно

Голосів: 17 63.0%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    27
  • Опитування закрито .
  • 🔴 21:30 Повітряна тривога в Харків.обл.
Ааа, то Вы пишете под псевдонимом "Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс, підкатегорія 107.12".:D:D:D

чесслово не понимаю о чем вы
тс задал вопрос, я почитала и удалилась по своим делам, а заглянув в 911 вижу заголовок темы, схожей с темой тс, ну и поделилась ссылкой
что не так?

НДС и регистрация

Добрый день, подскажите, пожалуйста, можно ли при регистрации ФЛП сразу в регпалате подать заявление не только на ед.налог , но и на НДС? Спасибо за ответ

Можно.

Добрый день, подскажите, пожалуйста, можно ли при регистрации ФЛП сразу в регпалате подать заявление не только на ед.налог , но и на НДС? Спасибо за ответ

можно, но не факт что его дадут

НДС

Добрый день, ООО плательщик НДС с 1.08.2015, пришло письмо-рішення про анулювання ...... тому що, "платник не подає податкові декларацііз податку на додану вартість протягом с 1.08.2015 до 10.08.02015 Вопрос правомерно ли решение налоговой и на основании какой статьи НК , спасибо

основании какой статьи НК
Стаття 184. Анулювання реєстрації платника податку
г) особа, зареєстрована як платник податку, протягом 12 послідовних податкових місяців не подає контролюючому органу декларації з податку на додану вартість та/або подає таку декларацію (податковий розрахунок), яка (який) свідчить про відсутність постачання/придбання товарів, здійснених з метою формування податкового зобов'язання чи податкового кредиту;

таття 184. Анулювання реєстрації платника податку
Цитата:
г) особа, зареєстрована як платник податку, протягом 12 послідовних податкових місяців не подає контролюючому органу декларації з податку на додану вартість та/або подає таку декларацію (податковий розрахунок), яка (який) свідчить про відсутність постачання/придбання товарів, здійснених з метою формування податкового зобов'язання чи податкового кредиту;
Четвёртый год сдаю пустые деки по НДС -налоговой нравится, не анулюють.

Назад
Зверху Знизу