- 🟡 23:24 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
дякую, взаємноВсех с Праздниками!

це наступна тема після отримання права власності ... підписання договору на комунальні послуги, хоча краще не один, а кілька договоріввот узнал скоко за обслуживание надо платить, обязательные услуги - 3,394 грн/м.кв., дополнительные - 4,383грн./м.кв., итого -7,777грн/м.кв.
я поки що тільки підписав акт недоліків ... ділюсь враженнями
підходимо до будинку, а там вся грязюка перетворилася в пил
такий дрібний та глибокий пил я бачив тільки в селі в дитинстві ще до того як дорогу заасфальтували
заходжу в парадне і о чудо все помито, з дверей знято захистну плівку ... таке враження що вони мене чекали

в квартирі теж провели підготовку до прийомки ... підстроїли вікна, підрівняли підлогу,в щітку залишили порожню банку з під пива
квартиру дивились разом з прорабом та начальниким ЖЕКу ... на мої закиди про недоліки пробували відбиватися в дусі то так і треба
вся процедура зайняла десь 2 години ... прийшлось нагадувати що треба вказати строки усунення та про копію для мене
потішив начальник ЖЕКу: якщо не будете виконувати правила то відключим газ

доречі він видав для ознайомлення договір по комунальним послугам та записав скільки мені потрібно ключів до домофону
пс. тепер про сумне від начальника ЖЕКу
памятаєте коли здали перший будинок (той що третій по нумерації ТММ) так от досі а ні ліфт а ні паркінг не функціонують

зараз вже заселено 5ть квартир, на підході ще 5ть, всього близько 30ти ... ліфт пустять коли поселяться більше половини