Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

TMM Green Town

• Автор теми Автор теми chak
  • Дата створення Дата створення
Только ненадолго это. Технические помещения не могут быть никем "захвачены". Т.е. вы подусуетились, денег потратили, договорились, а кто-то напишет жалобу и заявления по поводу данного факта, и по результату проверок и выяснений - помещение просто возвращается к первозданному виду. И потраченных усилий и финансво вас ессно никто не компенсирует т.к. *******ьно то все делалось :).

Врядли, у меня на этаже трое соседей, реально живет один, которому я отдал в пользование свою половину лоджии для кондиционера, у него тоже получилась полноценная кладовка. Двум другим моя кладовка до лампочки, они квартиры вообще детям построили и появляются здесь всего несколько раз в году. Максимум что может произойти так это то что ОСМД добавит данную площадь к моей квартплате:)

через суд вернут назад, это достоверная информация

...
Начальнику Інспекції ДАБК в Харківській області
вул. Космічна, 21-А, корп. 1, м. Харків 61145
тел. +38(057) 701-01-21

ПІБ, вул...,тел...

СКАРГА

Фірма «Т.М.М.» ввела в експлуатацію будинок № 2 житлового комплексу "Green Town" що розташовано за адресою вул. Ахсарова 17-Б та відноситься до III категорії складності.

Декларація № ХК 143130450174 від 19.02.2013 про готовність цього будинку до експлуатації зареєстрована Інспекцією ДАБК у Харківській області.

Згідно п.15 цієї Декларації благоустрій території перенесено через несприятливі погодні умови та встановлено строк виконання цих робіт як 01.06.2013.

На цей час благоустрій території вказаного будинку досі не виконано.

Таким чином у цій Декларації № ХК 143130450174 наведено недостовірні данні за що передбачено штраф згідно ч.13.ст.96 КУпАП:
наведення недостовірних даних у декларації про готовність об'єкта до експлуатації,
вчинені щодо об'єктів III категорії складності.

З огляду на вище зазначене та на підставі ЗУ «Про регулювання містобудівної діяльності»,

ПРОШУ:

1. Видати припис про усунення вказаних порушень
та повідомити мені його реквізити (коли,кому видано та номер);

2. Встановити відповідальну посадову особу Фірми «Т.М.М.» за внесення недостовірних даних
в Декларацію № ХК 143130450174 від 19.02.2013 про готовність вказаного будинку до експлуатації;

3. Скласти протокол про вчинення вказаного правопорушення згідно ч.13 ст.96 КУпАП
та повідомити мені його реквізити (коли, на кого та номер);

4. Накласти штраф за вказане правопорушення у сфері будівництва на посадову особу Фірми «Т.М.М.»
та повідомити мені реквізити постанови (коли, номер, на кого та в якому розмірі накладено штраф);

Прошу письмово повідомити мене про прийняті у зв'язку зі скаргою рішеннями в строки передбачені Законом України «Про звернення громадян»

00.07.2013 р. З повагою, ПІБ
...
це було 15.07.2013 ... і от прийшла відповідь: якщо коротко то у нас є прибудинкова теріторія

як завжди є недоробки ... дорогу доробляють на гору до бетонки, з освітлення поки що тільки стовпи,
нема майданчиків для сміттевих баків ... і мені здалося що їх не збираються робити покищо

пс. хотілось би сподіватися що лист хоч трошки вплинув на ситуацію, але
не виключаю що спрацював варіант як у жарті ... якщо його лікувати, проходить через сім днів, а якщо не лікувати, то за тиждень ;)

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Останнє редагування:
Может есть информация у кого как дела с присвоением адреса?

Может есть информация у кого как дела с присвоением адреса?
наче нічого не змінилося
ОБС ... що за останні два тиждні вдалось тільки вирішити проблему аренди
знову чекаємо 2 тиждні ... це цикл засідань міськвиконкому, наступне в середу
в ту середу була сесія міськради, а завтра буде засідання міськвиконкому
якщо ТММ донесла усі документи то в четвер довідаємся ... таку новину ТММ швидко вивісить на своєму сайті

так же как они делают например на дружбы народов
Вам вообще "грех жаловаться" -- у Вас дом в ПОЛТОРА кирпича . и... все же должны зарабатывать , ничего "просто так" не бывает :D ;)
пс/ ТММ сначала сделали себе Имя , качеством и подходом . а потом ...-- посмотрим )))

Добрый вечер! Во дворе домов №1 и №2 на крыше военкомата (здание дет. сада) расположена действующая вышка мобильной связи - МТС. Излучатели направлены на фасады дома №2 и №1. Я рассматриваю этот факт как проблему №1. Кто-то изучал этот вопрос? Как возможно избавиться от этого соседства? Расстояние до домов 30-70 метров.

Добрый вечер! Во дворе домов №1 и №2 на крыше военкомата (здание дет. сада) расположена действующая вышка мобильной связи - МТС. Излучатели направлены на фасады дома №2 и №1. Я рассматриваю этот факт как проблему №1. Кто-то изучал этот вопрос? Как возможно избавиться от этого соседства? Расстояние до домов 30-70 метров.
як же таке не помітити

був у першому будинку та звернув увагу на башту стільникової мережі на даху війскомата
з цього боку не так страшно виглядає ... а от з першого будинку прямо перед вікнами

ось такий приклад є ... На Салтівці за скаргами городян демонтували вишку мобільного зв'язку

Скаргу, підписану 250 жителями кількох будинків по пр. Тракторобудівників, 25 вересня під час сесії Харківської міської ради передав міському голові Геннадію Кернесові депутат Ігор Вировець.
про те саме на ХФ
Установили и подключают сотовую антенну на крыше бани «Виктор и Я» пр Тракторостроителей 71
Вокруг жилые дома попадают в биологически опасную зону.
а ось тут обговорення схожої проблеми ...
подписи жильцов сами по себе - это ерунда. Главное - достучаться к людям, принимающим реальные решения (а в Харькове - это в конечном итоге завязано на одного известного человека :)).
Работа операторов МС - это серьезный бизнес, но когда процент недовольства населения превышает определенный порог, городская власть НА СЛОВАХ договаривается с конкретным операторов об определенных уступках (демонтаж или фиктивный демонтаж конкретной базовой станции), а потом заявляет о надлежащем реагировании на чаяния народные.

Останнє редагування:
Хотелось бы понимать, какое отношение у состоявшихся владельцев к этому вопросу. Есть ли желание, возможности , силы изменить положение вещей.

Хотелось бы понимать, какое отношение у состоявшихся владельцев к этому вопросу. Есть ли желание, возможности , силы изменить положение вещей.
такое соседство не радует,
но пока нет документов о собственности,какие-то действия,я так думаю,предпринимать рано,тем-более,в доме №1 еще не все квартиры распроданы
если будем организовывать сбор подписей,то мы участвуем

поддерживаю тоже.

Наталия20б, гарне питання підняли ... он скільки сусідів зібралося :пиво:
вітаю щойно відписавшихся сусідів ... дехто навіть щойно зареєструвався

+1 до бажаня вплинути на ситуацію

Хотелось бы понимать, какое отношение у состоявшихся владельцев к этому вопросу
нажаль схоже що задокументований власник поки що тільки ТММ ... адреси досі нема = документів на право власності теж

Есть ли желание, возможности , силы изменить положение вещей.
ІМХО, на першому етапі треба провести розвідку ... війскомат, виконком, ДАБК, СЕС
хтось здав в аренду дах, хтось дав дозвіл на будівництво, хтось може перевірити норми безпеки

по наведеному вище прикладу успішного демонтажу вежі на салтівці
ключевим моментом є союзники ... той хто може "донести" до влади звернення
є в когось знайомі місцеві депутати? ... крайній випадок звертатися під вибори
крім того, вважаю, що має сенс звернутися за допомогою до ТММ

пс. це не перша вежа біля будинку, але найближча

пс.пс. хтось помытив коли ця вежа зявилася?

Останнє редагування:
Слава Богу мы не дни, кому это нужно. А теперь конкретно. Помощь от ТММ получила информационную, максимально быстрый вариант "прощупать" ситуацию это обращение к народному депутату Валерию Писаренко. Он является куратором Дзержинского района. В его силах в кротчайшие сроки выяснить эту самую информацию (війскомат, виконком, ДАБК, СЕС хтось здав в аренду дах, хтось дав дозвіл на будівництво, хтось може перевірити норми безпеки). Судя по отзывам депутат реально помогает.
Звонила в приемную, нужно быть жителем этого района + предоставить документы. К сожалению я таковой не являюсь, на сегодняшний момент не владею даже договором паевого участия. Поэтому вижу следующие пути:
1. Организоваться с владельцами договоров паевого участия;
2. По месту провести разведку общественного мнения жителей ближайших домов (там рядом очень модная детская площадка, даже говорят живет депутат);
3. Собирать подписи желающих.
4. Написать письмо депутату по электронке.

И ещё Управдом Грин Тауна Печенежский Николай Григорьевич утверждает, что данная вышка существует уже 5 лет и нареканий не было.
Если у кого то есть знакомые в этих домах, было бы не плохо более активно пообщаться с ними, в конце концов открыть глаза ГРОМАДЕ на опасное соседство.
С своей стороны все эти мероприятия буду выполнять, но нужно понимать, что вместе мы сила. И чем больше нас тем лучше. На салтовке было 250 подписей.

Останнє редагування:
открыть глаза ГРОМАДЕ на опасное

А кто сказал, что соседство опасное? Мобильный телефон в кармане опасней чем эта вышка и микроволновка в которую вы смотрите во время ее работы. Учите матчасть.

Звонила в приемную, нужно быть жителем этого района + предоставить документы.
та отож ... а документи массово будуть через пів року не раніше

И ещё Управдом Грин Тауна Печенежский Николай Григорьевич утверждает, что данная вышка существует уже 5 лет и нареканий не было.
схоже на правду

Поточний стан будівництва: 22.10.2007 та 20.03.2008 ...

ahsarova_current3.jpg
greentowermart1.jpg

Назад
Зверху Знизу