А вам набридло читати та обговорювати теми про Росію?

• Так, набридло

Голосів: 37 71.2%
  • Ні, не набридло

Голосів: 15 28.8%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    52
Як, ни як, ..они ж соседи ..мать их!)), к тому же не уравновешенные, тут ухо держи в остро!! могут и обухом по голове, с дури, заехать!!)), ну и партнеры по торговли, вот недавно газ нам подогнали по "дешёвке")), как же их не помянуть не злым тыхым словом?))

Останнє редагування:
Як, ни як, ..они ж соседи ..мать их!)), к тому же не уравновешенные, тут ухо держи в остро!! могут и обухом по голове, с дури, заехать!!)), ну и партнеры по торговли, вот недавно газ нам подогнали по "дешёвке")), как же их не помянуть не злым пыхым словом?))
Ну Росія ж не пуп землі, є і інші теми.

Треба народ замiнити. Якщо сюди привезти монголiв, то вони будуть перемивати кiстки Китаю, а не клятим москалям.

ТС, Ви не звiдти?
Нащо? В Україні вже є європейці, а вони обговорюють свої проблеми, а не російського Івана.

Закрыть этот раздел форума...от него только один срач и ничего более.
При срачах используются разнообразные средства донесения до оппонента мысли «ты хуй», для повышения эффективности процесса.

Нащо? В Україні вже є європейці, а вони обговорюють свої проблеми, а не російського Івана.

Бачив, знаю, це Ви маете на увазi Львiвський форум. Там на останнiй допис, що був тиждень тому, ще нiхто не вiдповiв. Эвропейцi ще в роздумах.

селючья привычка постоянно зыркать через соседский плетень, а при случае что-нибудь стащить. плюс сознание того, что Украина светит отраженным светом России как в истории так и в культуре
Тут вы любезный перегнули , и история и культура у нас разная, мы любим культурно выпить, культурно закусить сальцом на пять пальцев, и с проризью....поспиваты, потанцюваты, а русские братья пьют соблюдая другую субкультуру пития...капуста , самогон, и мордобой, многие из них начинают пить ,и есть капусту в грудном возрасте, и так пропитавшись всю жизнь одной капустой , состарившись умирают от белой горячки.....

6Dberx-NuSk&feature=fvwrel

Пропоную набрати в опитуванні 100 голосів і усі тему про Росію відправляти на смітник!
П.С. Радий що навіть росіяни та їх палкі прихильники вже кажуть про те що Ерефію обговорювати не правильно.

Теми, так чи інакше пов'язані із РФ неконтрольованим спамом засмічують український інформаційний простір. Вам не набридло? Як це зупинити?
Пишіть про те, що цікаво вам. Про справи в Польщі, Угорщині, чи на Американському континенті.

ТС "демократ" до мозга костей, ну или до кости мозгов, я не знаю.

Вобщем тоже мне цензор и-нэта нашелся:D
Чому тільки інтернету? Я говорю про весь інформаційний простір :) Не треба мені тут ля-ля про "свободу російського слова", "стоп-цензура" і таке інше. Свобода одних закінчується там де починається свобода інших. А українці мають право на реальне обговорення усього спектру українських проблем без відволікання суспільної уваги на такі дрібниці.
Це все одно що лікаря відволікали постійно на витягування заноз чи кліщів тоді як у людини поруч стався частковий параліч.

да блеать, если кацапы вдруг исчезнут ,- вы же помрете от тоски , ибо
пиздеть будет нЕ о чем и нЕ на кого )
А хто це?
пс. если б не наша неуравновешенность , где бы вы были )))
І де?

мы любим культурно выпить, культурно закусить сальцом на пять пальцев, и с проризью....поспиваты, потанцюваты, а русские братья пьют соблюдая другую субкультуру пития...капуста , самогон, и мордобой, многие из них начинают пить ,и есть капусту в грудном возрасте, и так пропитавшись всю жизнь одной капустой , состарившись умирают от белой горячки.....
Интересная закономерность-о том как много русские пьют в Украине любят порассуждать законченные алканавты.Ты тоже из этой закономерности?

Ну как минимум -нигде.

Назад
Зверху Знизу