Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

1756227440510.webp

То, что тема БФ, так понимаю, в упор не видно, ага.

Вряд ли тут есть 18-22летние юзеры,
но пусть будет для общего сведения

Виключення: норма не поширюється на осіб, які займають визначені посади в органах державної влади, державних органах та органах місцевого самоврядування. Ці особи можуть виїжджати за кордон лише у службове відрядження.
хм. ким визначені.... ну "всё, как всегда". Диявол - у деталях, що НЕ ПРОПИСАНі. Слава корупції ...... у котрий раз.

Я лично, кроме Германа Сметанина - не знаю ни одного вундеркинда, что в 21 занимал таку "посаду, що не підпадає"...... :/

хм. ким визначені.... ну "всё, как всегда". Диявол - у деталях, що НЕ ПРОПИСАНі. Слава корупції ...... у котрий раз.
Так, а теперь прикиньте, кто в таком нежном возрасте может занимать означенные должности, это раз.
Два, и главное - им то как раз и не разрешен выезд, а только командировка.

:незнаю: Так что

Так, а теперь прикиньте, кто в таком нежном возрасте может занимать означенные должности, это раз.
я дополнил пост, упомянул Сметанина. или тот же Вовк... (его ****ог) .... - были "вундеркинды", и счас найдутся в управлении. А ключик - у діточках олигархив та можновладців. треба ж їм збігти звідси.

Останнє редагування:
А ключик - у діточках олигархив та можновладців. треба ж їм збігти звідси.
Алекс, их давно уже нет здесь.
Предполагаю, что еще до 24.02.2022.
Недаром родители олигархи и можновладци. Наверняка заранее знали о войне.

Його сестра, Оксана Кірєєва розповідає: чоловік разом зі своїми сином та донькою виїхав з тимчасово окупованої території за кордон, а вже звідти — повернувся до України. Перше, що планував зробити батько-одинак — оформити усі документи, зокрема — і на дітей. Чому не встиг цього зробити та з ким тепер залишаться діти — дивіться далі.

Його сестра, Оксана Кірєєва розповідає: чоловік разом зі своїми сином та донькою виїхав з тимчасово окупованої території за кордон, а вже звідти — повернувся до України. Перше, що планував зробити батько-одинак — оформити усі документи, зокрема — і на дітей. Чому не встиг цього зробити та з ким тепер залишаться діти — дивіться далі.

вангую скоро в теме введут новое ограничение: без зашкваров тцк
и наступит тишь да благодать

вангую скоро в теме введут новое ограничение: без зашкваров тцк
и наступит тишь да благодать
я давно говорил уже, что тема эта не нужна, если в ней нельзя ничего писать... есть тг каналы, там всё есть..а эти все обсуждения про мобилизацию - это ни о чём.. есть только одна линия и её держат... так о чём тогда всё это здесь?

я давно говорил уже, что тема эта не нужна, если в ней нельзя ничего писать... есть тг каналы, там всё есть..а эти все обсуждения про мобилизацию - это ни о чём.. есть только одна линия и её держат... так о чём тогда всё это здесь?
потому и не пишу сюда. всё равно стирают люди, которые к вопросам мобилизации и обсуждению вообще никаким боком )))

Назад
Зверху Знизу