Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Как будет комментарий Истомина по этому поводу - позовёте. Прям интересно.могу предположить что на время тревоги вышли в безопасное место. а ресурс не решились выпустить. вот и вся комбинация.
Если говорить по существу, то страна у нас коррумпирована НА ВСЕХ УРОВНЯХсерьёзно? не знаете что делать с коррупционными схемами?
речь вообще-то про коррупцию военных со стороны студентов во время обязательной базовой военной подготовки в ВУЗаха как ты решишь вопрос с коррупцией, если к примеру в горгазе изначально требуют с тебя Н-ную сумму денег и неебёт?
Я думаю що посилання на корупцію - це відмазка і не головна причина спроби відмінити базову військову підготовку студентів. На мій погляд головна причина - це намагання хоч якось залишити зв'язок із молоддю яка зараз за кордоном і навчається у наших вишах. БЗВП вони пройти не зможуть, будуть відраховані і ми втратимо їх назавжди. Це і є головна причина, а не корупція.речь вообще-то про коррупцию военных со стороны студентов во время обязательной базовой военной подготовки в ВУЗах
думаю, там от 25 до 40% захотят откупиться и пройти БЗВП без лагерей
Війна вже 4й рік йде, всі ті хто уїхали вже фактично закончили вчитись, або закінчують.Я думаю що посилання на корупцію - це відмазка і не головна причина спроби відмінити базову військову підготовку студентів. На мій погляд головна причина - це намагання хоч якось залишити зв'язок із молоддю яка зараз за кордоном і навчається у наших вишах. БЗВП вони пройти не зможуть, будуть відраховані і ми втратимо їх назавжди. Це і є головна причина, а не корупція.
Ні, 17-річних вивозять і досі. А взагалі той курс стосується виключно студентів які зараз закінчили 1-й курс.Війна вже 4й рік йде, всі ті хто уїхали вже фактично закончили вчитись, або закінчують.
Навіщо таким український вуз?Ні, 17-річних вивозять і досі. А взагалі той курс стосується виключно студентів які зараз закінчили 1-й курс.
Главная причина это отсутствие инструкторов и материальной базы(откуда если мобилизованным нормально обеспечить не могут)Я думаю що посилання на корупцію - це відмазка і не головна причина спроби відмінити базову військову підготовку студентів. На мій погляд головна причина - це намагання хоч якось залишити зв'язок із молоддю яка зараз за кордоном і навчається у наших вишах. БЗВП вони пройти не зможуть, будуть відраховані і ми втратимо їх назавжди. Це і є головна причина, а не корупція.
там ще й безпекові питання незрозуміло як вирішуватиЯ думаю що посилання на корупцію - це відмазка і не головна причина спроби відмінити базову військову підготовку студентів. На мій погляд головна причина - це намагання хоч якось залишити зв'язок із молоддю яка зараз за кордоном і навчається у наших вишах. БЗВП вони пройти не зможуть, будуть відраховані і ми втратимо їх назавжди. Це і є головна причина, а не корупція.
пока будешь утраиваться мобилизуют потому что все через ТЦКЛегальний захист від мобілізації
![]()
Тобто, можна навіть не працювати в науці, а лише показати колись отриманий диплом кандидата чи доктора наук? Чи що значить "Для оформлення вручну"?науковцям — диплом про науковий ступінь.
я розумію, шо через резерв, і тре працюватиЧи що значить "Для оформлення вручну"?
Тема о Резерве тут:В резерві немає опції відстрочок для науковців, тільки для студентів та аспірантів. Опції "інше" теж нема.![]()
странный вопрос из "country: LT".Тобто, можна навіть не працювати в науці, а лише показати колись отриманий диплом кандидата чи доктора наук? Чи що значить "Для оформлення вручну"?