Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

тут в раде в 1-м чтении приняли закон о призыве тех кому за 60+, по контракту. Но депутаты переживают, что слишком много желающих будет и надо как-то ограничить:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Весь ХФ будет там!

Полный рассинхрон оф.силовых структур.

Что, собственно, лишний раз подтверждает формальность отписок тцк.
Перед тем, как лепить пост - могли посмотреть, что полиция УЖЕ заявила.

Вывод:
полная проф.непригодность пресс-службовців тцк.
"Аби не мовчки". :рл:
то просто они не разобрались кто кого пидпалив ну и по привычке решили уйти в несознанку:D

Та хоч 10 пунктів "В" - придатний.
10 пунктів "Б" - все одно годиться в підрозділи забезпечення.
Ось такий висновок ВЛК має для них бути:
20241113_171004рпап.jpg

Спасибо. Но хочу уточнить. Да ,я знаю ,что если есть Б то в боевую часть не возьмут. А вот если 2 В , это можно в штурмовики попасть ? Годен типа без ограничений.

что такое сектор??? например Купянск это сектор или нит
Існує перелік громад, де ведуться бойові дії, або є їх вірогідність. Він затверджується урядом, і регулярно оновлюється. Можеш загуглити і ознайомитися. Служиш десь в локаціях з цього переліку - отримуєш додаткову грошову винагороду, не менше 30к. Воюєш - на сотку заводять.
Не знаю чи щось змінилося, але зовсім недавно я бачив, що і найспокійніший район Ха області, Красноградський, - в цьому переліку. Тобто, всі військові там "на тридцядці"

Спасибо. Но хочу уточнить. Да ,я знаю ,что если есть Б то в боевую часть не возьмут. А вот если 2 В , это можно в штурмовики попасть ? Годен типа без ограничений.
Уточнення: не візьмуть в бойовий підрозділ. А от в бойову частину - лєхко!
Думаєш, в третій штурмовій немає обмежено придатних?
Якщо В (скільки завгодно) - без обмежень, так.

Давайте відверто. Методи ТЦК прямо пропорційні до вашого пофігізму
Якби всі приходили за повістками – не було б жодної потреби у «бусиках». Але три роки тилового існування привчили багатьох, що з війною можна не перетинатись – і люди сподіваються, що зможуть зберегти цей статус-кво. А оскільки зізнаватись у подібному непрестижно – вони як виправдання щоразу висувають своїй країні умови.
Одні вимагають спершу відправити на фронт поліцейських / депутатів / суддів. Інші пропонують збільшити зарплати військовим, щоб у ТЦК знову вишикувалися черги. Треті пояснюють своє небажання служити тим, що армія не відповідає їхнім високим стандартам.
В основі всіх цих пояснень – одна й та сама ідея, що воювати має хтось інший. Всі ці умови – насправді виправдання. Люди звикли, що війну тягне на собі хтось іще – і не прагнуть змінювати свій повсякденний ритм життя. Якщо їм приходить повістка – вони зазвичай відправляють її у смітник. Бо за це їм світить хіба що штраф. Дякуємо нашим законодавцям.
Щоразу, коли ви вимагаєте, щоб ТЦК були схожі на ЦНАП – ви просто хочете, щоб процес мобілізації вас не торкнувся. Тому що ЦНАП – це офіс, який чекає на ваш візит. А не зупиняє вас на вулиці, щоб перевірити документи.
Ті, хто хотів служити, вже служать. Саме тому рекрутинг не вихід – він забезпечує сьогодні відсотків п'ять від загальної потреби армії в людях. І якщо попередні три роки ви не одягали форму, то лише завдяки тим, що хтось одягнув її раніше за вас.
А тому так. Методи ТЦК прямо пропорційні до вашої поведінки. Ми всі хотіли б, щоб мобілізаційний процес відбувався цивілізовано і без ексцесів. Щоб ТЦК відправляли повістки, а люди за цими повістками приходили служити.
Але якщо чоловіки грають в хованки, то чому ви дивуєтесь, що ТЦК теж змушені грати в цю гру?

(с) Павло Казарін
Ну справедливости ради, мне ни одной повестки не пришло!!! Ни одной с 14 года, на учёте я стоял , и менял прописку и военкомат, все данные были мои у них .

Як я пішов, так всьо і наладілось
Без обид :)
Анекдот:
Ленин обращается к Крупской:
— Во время ссылки, во время гонений, когда были на чужбине, в изгнании ты всегда находилась рядом.
— Да, да, Володенька.
— Что да, да...? Вот я и думаю, может, ты мне несчастье приносишь.

Мобилизовать его не могли.
Со мной служил парень, больше двадцати лет назад правда, с пороком сердца, и об этом знали все, что его больного забрали. Это новостью не для кого не было. Да, его комиссовали, но после 8 месяцев службы!

Існує перелік громад, де ведуться бойові дії, або є їх вірогідність. Він затверджується урядом, і регулярно оновлюється. Можеш загуглити і ознайомитися. Служиш десь в локаціях з цього переліку - отримуєш додаткову грошову винагороду, не менше 30к. Воюєш - на сотку заводять.
Не знаю чи щось змінилося, але зовсім недавно я бачив, що і найспокійніший район Ха області, Красноградський, - в цьому переліку. Тобто, всі військові там "на тридцядці"
красиво звучит, а по факту двадцатка на руки и каждодневные прилеты. как то так. шурин там год прослужил

кто скажет зачем они агентов ***ла берут? что бы было кого ловить сбу?

он будет по телефону стоянку техники(даже инженерной) или склад бк сдавать
Телефон не давать.
З.Ы. Как сказал мне комбат одной из бригад морской пехоты - инженерная техника сейчас ценится выше боевой, бо боевую дают, а инженерную болт. Только такие волонтеры как мы.

Назад
Зверху Знизу