Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

Але ніяк не можу зрозуміти чого не беруть на фронт поліцаїв, які ніде не ховаються, сидять штани протирають.
Чиновників, мільйонерів, депутатів. Вони ж то навіть і не ховаються.
Чого їх на фронт не послати? Бо вони блатні?
Типове ко-ко-ко довбня.
Відкрию страшну таємницю: вищевказаних там не так шоб дохуя, але немало.

Я от можу зрозуміти чого ховається від армії якийсь господар свинарника з малою дитиною.
Він не герой. Його заберуть до армії, свині без нього поздишуть, з дитиною невідомо шо буде.
Його проблеми то проблеми бідної людини. Проблеми, яких нема у багатих.
Але ніяк не можу зрозуміти чого не беруть на фронт поліцаїв, які ніде не ховаються, сидять штани протирають.
Чиновників, мільйонерів, депутатів. Вони ж то навіть і не ховаються.
Чого їх на фронт не послати? Бо вони блатні?
Вони непогано влаштувалися. Живуть за рахунок держави. І живуть непогано.
Чому вони не на фронті?
Якщо поцікавитесь, то багато чого узнаєте - і про депутатів, і мільйонерів - Кожемяку, який заснував Хартію, і Чорновол, Погребиського, Костенко та інших, всіх не буду перелічувати, депутати місцевих рад. З сином воювали та воюють досить успішні в бізнесі люди, є ті, хто в перші дні повернувся із-за кордону. Та у них же нема проблем і дітей, як у господаря свинарника.
Мабуть так легше себе виправдовувати - то голі-босі, то ніяких гарантій, то депутати не воюють

Це нажаль крапля в морi.... Бiльшiсть депутатiв та багатих воювати не бажають, бо мабуть мають по два-три паспорти з громадянством iнших держав, та рахунки в банках по всьому свiту
Я їх в жодному разі не захищаю, але з 11 млн чоловіків призовного віку їх теж крапля в морі. Навряд чи хтось із тих, які зараз кричать про це, стали до лав ЗСУ якщо воювала більшість депутаті. Ще б вигадали якусь причину

але з 11 млн чоловіків призовного віку їх теж крапля в морі. Навряд чи хтось із тих, які зараз кричать про це, стали до лав ЗСУ якщо воювала більшість депутаті. Ще б вигадали якусь причину
За кількість рил крапля, а за кількістю грошей цілий океан.
Кажуть ніби 5% громадян володіють 95% багатств.
Багатства забрати можна.
Не бідних ухилянтів штрафувати на 17 тисяч, а забрати мільйони у мільйонерів

Та майте вже мужність визнати, що навіть якби депутати воювали, син Порошенка воював, мобілізували всіх жінок, збільшили б зарплатню не знаю у скільки разів, компенсували збитки у бізнесі через службу, може ще щось забула, ви б все одно сиділи і нили б тут про порушення ваших прав. Хоча де її взяти ту мужність

Та майте вже мужність визнати, що навіть якби депутати воювали, син Порошенка воював, мобілізували всіх жінок, збільшили б зарплатню не знаю у скільки разів, компенсували збитки у бізнесі через службу, може ще щось забула, ви б все одно сиділи і нили б тут про порушення ваших прав. Хоча де її взяти ту мужність
100%

З 1 червня 2025 року в Україні діє новий порядок мобілізації, що охоплює внутрішньо переміщених осіб.

Кого беруть на службу з 1 червня 2025

Призов ВПО: хто підлягає мобілізації з 1 червня і за яких умов

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Журналіст Юрій Бутусов мобілізувався до Нацгвардії

Доєднався він до НГУ в травні, але не повідомив, в якому саме підрозділі нині служить.

За його словами, «війна потребує рішень по суті» — саме тому він і вирішив мобілізуватися.

Менты проверяют по паспортным данным, не в розыске ли персонаж. ТЦК инициировали немало.

С середины апреля полиция интенсифицировала выборочные проверки на улицах, сам, будучи в Харькове, неоднократно демонстрировал им в "Дії" свои данные, а военно-учётные корочки-бумажки полицейским по сараю.
Блин, тока вернулся в Ха и сразу: вот вам "Здрасьте!" 🐸

Печально, фактически профессионально с медицинской точки зрения никто ему не помог..скоре всего никто и не хотел брать на себя проблему и ответственность. В этом смысле права жена.:(

Назад
Зверху Знизу