Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
ученая, институтская.....Надеюсь хоть не железная?
У зв’язку з поширенням маніпулятивної інформації
щодо мобілізації заброньованих працівників
звертаємось до
... до заброньованих працівників:
У зв’язку з поширенням маніпулятивної інформації
щодо мобілізації заброньованих працівників
звертаємось до
... до заброньованих працівників:
Згідно з частиною 3 статті 25 Закону України “Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію” органи державної влади, інші державні органи, органи місцевого самоврядування, підприємства, установи та організації, що здійснюють бронювання військовозобов’язаних, зобов’язані оформити відстрочку від призову на військову службу під час мобілізації військовозобов’язаним, які заброньовані у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України, у районному (міському) територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки, на території відповідальності якого вони розміщуються.
У разі відсутності інформації про бронювання працівника в Єдиному державному реєстрі призовників, військовозобов’язаних та резервістів відповідальним особам органів державної влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій необхідно звернутися до територіального центру комплектування та соціальної підтримки, в якому заброньований військовозобов'язаний перебуває на військовому обліку.
Стекло не выломали как в Харькове, значит ще ніт) Может корейці, под масками ніпанятнаЦе вже "буряти" чи ще ніт?
я вважаю, шо сміх зайвий, я не вірю, шо людина з фронту могла таке робити, та так сміятися, просто ******, нічим не відрізняютьсяпод масками ніпанятна![]()
Титуханы-пспошники скорей всего.я вважаю, шо сміх зайвий, я не вірю, шо людина з фронту могла таке робити, та так сміятися, просто ******, нічим не відрізняються
Что-то ты последнее время всех в страсти обвиняешь, не иначе по Фрейду самого на старости лет потянулоты прямо с такой страстью и безрассудством пишешь
І наградять.Там вже написали,шо в машині був злосний ухилянт і наркоманПрємію віпішут, значіт.
наркоманов берут в армию? чисто теоретический вопрос..І наградять.Там вже написали,шо в машині був злосний ухилянт і наркоман![]()
Берутнаркоманов берут в армию? чисто теоретический вопрос..