Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

чтобы пропесочить за то, что ы не люблю Модерн токинг
За то, что не любишь?:confused: Извини, трудно поверить. Наоборот бы поверил, они ж враги и представители западных ценностей были.

Прикинь, да. Тогда, со средины 80-х Модерн токинг не считались уже антисоветскими. А комсомольцы от них перлись. И даже не спасало, что будучи штатным школьным диджеем я им Токингов с СИси Кетчами и прочими Сайлент сёрклами крутил. Хоть и не любил. Им кто-то настучал, что дома я слушаю Квин, Кисс и АС/DC. А катушки и кассеты с попсятиной я только для дискотек храню.
Да ладно:іржач: Такого трэша я не знал))) Самый прикол, что я любил и тех и тех) Кроме Квина, уж звыняйтэ)

кстати, панове жінки. Тролейбусне депо номер 3 потребує водіїв, бо ТЦК поробило... наробило.... ...коротше, запрошують жінок.

Я бы пошла на маленький, красненький, красивенький карсан.

Отже тут як не крути, але порохоботів потрібно першими мобілізовувати:D
А от й не поб'єтеся! :D

1721605646217.webp

Так, із задоволенням. Я буду в ньому гарно виглядати на водійському місці (бо завжди займала поруч, шоб підказувати).
Тіки тре нікого не задавити і тре, шоб мені двері не ламали на останІвках.

Так, із задоволенням. Я буду в ньому гарно виглядати на водійському місці (бо завжди займала поруч, шоб підказувати).
Тіки тре нікого не задавити і тре, шоб мені двері не ламали на останІвках.
Ти не гальмуй, зараз всі карсани розберуть і залишаться тільки місця гівночистів. Я б на твоєму місці поспішив.

Продолжение будет?

Назад
Зверху Знизу