Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

штурмовики - це мабудь люди з особливим характером! Не кожен зможе підти на штурм заздалегідь без тремтячих рук і не обісравшись 🤭😬
Є постанова 560, там записано:

Резервістам та військовозобов’язаним, які підлягають призову на військову службу під час мобілізації ... віком до 45 років видається направлення щодо визначення їх придатності до проходження військової служби у десантно-штурмових військах, силах спеціальних операцій, морській піхоті.
Формально, якщо вік до 45-ти то потенційний штурмовик. реальність може бути зовсім інша.

хотів запитати кого саме відправляють в штурмовики? Це ж найнебезпечніший вид військ, вірно?
завжди поруч у цьому смислі- штурмовик й пехотинець.

І те і те- саме воно.
Одному треба себе "перемогти" й кинутися вперед у пекло(можливо на певний проміжок часу), а другому- себе "перемогти" й вистояти у пеклі, коли тебе криють, можливо ще більший час, ніж у першому випадку...

Первый заход в ТЦК закончился не удачно, у пана военкома с 13-14 обед, фигуру бережет понимать надо. Судя по тому, что там стоял нарид с временем на 10 утра, то мне с моим временем на 12-30 туда попасть сегодня не светит.

Первый заход в ТЦК закончился не удачно, у пана военкома с 13-14 обед, фигуру бережет понимать надо. Судя по тому, что там стоял нарид с временем на 10 утра, то мне с моим временем на 12-30 туда попасть сегодня не светит.
от и вся цифровизация и оптимизация накрылась суворой реальностью от военкома :D

может после перерыва народ расходится или точнее не сойдется, а перерыв это святое у них.
интересно очередь одна? для офицеров не было другой или не спрашивали?

может после перерыва народ расходится или точнее не сойдется, а перерыв это святое у них.
интересно очередь одна? для офицеров не было другой или не спрашивали?
Нарід судя по всему уже опытный, никуда не расходится, хорошо хоть мне от работы 5 минут ехать, можно наездами, приезжать смотреть.

Странно, кто-то писа́л ,что очередей нет!

Назад
Зверху Знизу