Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

Ти змінив моє повідомленя в цитаті, і це не гуд, зміст був зовсім інший, це виглядає, якщо я так тебе процитую:
Я усіх на фронт відправляю, а сам кажу що мене не взяли в 2022, но зараз я вже не хочу на фронт, но всім кажу що мене не беруть.

Ти змінив моє повідомленя в цитаті, і це не гуд, зміст був зовсім інший, це виглядає, якщо я так тебе процитую:
Я лише скоротив, а пан додав те, що я не казав. Пан використовує як інструмент відверту брехню. Чогось мені тепер здається , що слова пана "а я хотів але мене не взяли" - теж брехня....
ЗІ. Бог пану суддя...

Я лише скоротив, а пан додав те, що я не казав. Пан використовує як інструмент відверту брехню. Чогось мені тепер здається , що слова пана "а я хотів але мене не взяли" - теж брехня....
ЗІ. Бог пану суддя...
Якщо в пана деменція, то ще раз прочитай "Це ви включили режим тут на форумі - ...". Це повідомленя було про твою поведінку, але я бачу що в тебе вже чи возраст, чи щось інше і розуміння так і не прийшло. Тому не напрягайся, складай зі слів і букв будь-які повідомлення. :ги:

Ну, як вже дійшло до відвертої брехні та перекручування слів, на бачу сенсу тут та в інших гілках про мобілізацію щось писати...Читати, звичайно буду - цікави образчики підібрались:D. Тут як своєрідний звіринець,куди збіглось шакальє, що боїться мобілізації. Шакали завжди збиваються до купи -у зграю...Точніше, про цих - у свору...Разом їм здається, що не так лячно...Дристають під себе, розкидують своє лайно довкола - їм здається, що як замарають побільше оточуючих, то від них менше смердіти буде...Точніше, не так помітно...Переконати їх в чомусь неможливо...І не варто. Їх можна лише примусити. Бусиками. **********ами. Можливо, деяких, заградзагонами..(уявляю, як зараз вибухне...:D) Бажаю успіхів ТЦК. Переконаний, що таких ****от серед наших громадян переважна меншість, навіть тут це штучний товар, десятка не набереться...Але, на жаль, є . Тому ще раз бажаю успіхів ТЦК.
ЗІ. А кому щось не сподобається - подавайтесь до суду. Наприклад, з учебки..:D

Ну, як вже дійшло до відвертої брехні та перекручування слів, на бачу сенсу тут та в інших гілках про мобілізацію щось писати...Читати, звичайно буду - цікави образчики підібрались:D. Тут як своєрідний звіринець,куди збіглось шакальє, що боїться мобілізації. Шакали завжди збиваються до купи -у зграю...Точніше, про цих - у свору...Разом їм здається, що не так лячно...Дристають під себе, розкидують своє лайно довкола - їм здається, що як замарають побільше оточуючих, то від них менше смердіти буде...Точніше, не так помітно...Переконати їх в чомусь неможливо...І не варто. Їх можна лише примусити. Бусиками. **********ами. Можливо, деяких, заградзагонами..(уявляю, як зараз вибухне...:D) Бажаю успіхів ТЦК. Переконаний, що таких ****от серед наших громадян переважна меншість, навіть тут це штучний товар, десятка не набереться...Але, на жаль, є . Тому ще раз бажаю успіхів ТЦК.
Діду це вже гостра фаза, ти нічого так і не зрозумів, лікуйся, або йди у добровольці. :D Може колись тобі надоїсть з дівану маячну писати, то займись будь яким корисним ділом.

Діду це вже гостра фаза, ти нічого так і не зрозумів, лікуйся, або йди у добровольці. :D Може колись тобі надоїсть з дівану маячну писати, то займись будь яким корисним ділом.
У него постоянно контекст выпадает.

Тобто, з вашої точки зору , ви теж з нами? І всі , що "поки ви не на фронті, ви нічим не відрізняєтесь від ухилянтів" - заброньовані, тилове забезпечення, надзвичайники? Я, звичайно, утрірую - але це напряму йде з вашого тексту... Як ви визначаєте - "ухилянти ПО ФАКТУ"... А "Так шо сходили ви до ТЦК чи не сходили, не має значення" - цим дуже гарно прикривати своє неходіння туди...
ЗІ. "пердак, пернувши ще раз"... - у пана шлункові проблеми?Є сорбенти...Навіть коли нетримання - чи від страху, чи від неприязні - варто підмитись та слідкувати за своїм лексіконом....Але то таке...
Є лише два шляхи ПО ФАКТУ:

1. РОБИТИ щось для перемоги.
2. НЕ РОБИТИ щось для перемоги.

Визначтесь самі, з ким ви. А інши нехай визначаються самі теж, вас же не призначали головним, вірно?

Держава дякує вам за цей великий пук-пук-среньк-среньк для нашої Перемоги!

У меня вопрос житейский, бытовой.
Знаю 2 случая, когда людей взяли с улицы и домой не отпустили за вещами.
Один 100%. Во втором могут быть варианты, то есть изгнание из учебки. Но все же...
Сейчас лето, жарко. Человек открыл настежь окна и балкон и вышел на улицу.
У человека в холодильнике еда и продукты.
Квартира не обесточена, вентили не перекрыты.
Живет один, ключи ищи-свищи, если что непредвиденное.
Почему должны страдать еще и другие?
От, щоб інші не страждали, його і призвали на допомогу

Раз вже хворих/несповнарозуму/в'язнів ставлять "до лав" .... вже дійшло. я не проти мобилізації, я про відсутність мотивації.......
Щодо мотивацій- усе старо , як мир. Я вже неодноразово тут казав. Якщо дойде до грані, то нікуди не дітися, як робити те, що вже робилося в історії... Люди такі ж самі, як були колись в давнину.
Від примусу до власного прикладу. Від честі й шани усіма- до зневаги у суспільстві.
Напіввідтінки не прокатять, або-або.. Це- у крайній межі ситуації. Честь, житя або смерть з одного боку. Зневага, життя або смерть з другого. Бабло тут буде обирати як раз друге

В чем страдания других?
Человек полностью одинокий, у него нет семьи, друзей, соседей?
Я бы в вашу историю добавил в квартире парализованную бабушку, младенца, а для тори котенка, даже двух, чтоб еще больше драматизма ситуации, а вы какой то балкон открытый и холодильник.
Могу сказать, что мера страдания конкретного человека может быть очень сильной, когда со стороны другому кажется, что - это все пустяки...:(

Поэтому из веков звучит всем нам - "не судите, да не судимы...".
Это конечно - не о преступлении, а том, что происходит в душе.

Также опыт жизни дает мне право сказать, что не редко человек , с виду не дающий на первый взгляд и намека на свое внутреннее волнение- испытывает сильное переживание или даже в горе. Но скрывает это. И наоборот- вечно "рыдающий"и молящий о помощи- по сути может лишь поверхностно страдать или даже мимикрировать...

хотів запитати кого саме відправляють в штурмовики? Це ж найнебезпечніший вид військ, вірно?
Це ж логічно. Спершу бажаючих, а якщо іх нема, то небажаючих. Вже було багато розмов як операторів дронів відправили на штурм, а потім виявилось, що вони записані як умовні "кулеметникі", а дрони то в них було хоббі, за офіційною версією.

а ты как всегда подглядываешь, что у кого выпадает, ну выпал заправит, тебя это чего взволновало. Размер контекста что ли?
Изучай матчасть **********
Конте́кст[1][2] (от лат. contextus — «соединение», «связь») — термин, широко используемый в ряде гуманитарных наук (лингвистика, семиотика, социология, философия, антропология), прямо или косвенно изучающих язык и общение. Изначально термин относился к письменному тексту, но впоследствии стал пониматься более широко и включать в себя как устную речь, так и ситуацию, в которой происходит конкретное общение. Различные исследователи по-разному подходят к классификации видов контекста, но традиционно различаются собственно вербальный контекст (или лингвистический) и ситуативный контекст (или экстралингвистический, невербальный).

Существует два основных значения термина:

1. Вербальный контекст — это законченный отрывок письменной или устной речи (текста), общий смысл которого позволяет уточнить значение входящих в него отдельных слов или предложений. Наличие вербального контекста всегда напрямую влияет на понимание любых сообщений, и отсюда часто встречающаяся в обществе ошибка цитирования, называемая «вырывание из контекста» (повторение некоторой усечённой части первоначального текста в ущерб его цельности, что может серьёзно искажать его исходное значение).
  2. Ситуативный контекст — это ситуация коммуникации, включающая обстановку, время и место, а также любые факты реальной действительности, помогающие более точно интерпретировать значение высказывания. В этой связи в различных текстах или речах часто упоминается различного рода социальный, культурный, политический или исторический контекст написанного или сказанного. Иногда для описания ситуативного контекста используют лингвистические термины «фоновые знания» или «пресуппозиция».

Назад
Зверху Знизу